• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bende bayramdan sonra goturcem doktora. Dedigin gbi farkli bir gorus alalim :) saglikla buyusun ipek kuşum 😍 kizim olcak die hissetmistim ismini ipek diye hazirlamistim insallah benimde bir kizim olur seninki gibi tatli bir ipegim olur 😍
Olur tabi kız senin de ipeğin inşallah 🥰 önce bu yumurcaklari bi büyütelim de hayırlısıyla 🥹🥹🥹

Hadi gözün aydın yaaa 🥰🥰🥰 Allah analı babalı büyütsün canim 🌸 plasenta uzun sürmüş ama olsun kavuştunuz ya gerisi önemli değil sen de bebis de iyiyseniz 🥹🥹🥹

Genel olarak soruyorsan kilo alımı güzel dedi, kafasındaki şişlik söylemiş miydim bilmiyorum indi tamamen 🥹, artık şekeri düşmez geceleri 6 saate kadar uyandirmana gerek yok ama kendi uyanir zaten dedi 😆 ama dayanamam ben 6 saat çok olur ama Max öyle yaparsin demek istedi kesin. Ben de 2-3 saat ortalama gidiyodum onu 4 e çıkarırım alarmları iyi olur 🫠 kalça ultrasonu için yeşil alan açtı randevu aldık 9nisan yine aynı güne göz de alın sonra bana gelin dedi. Şansa 9 unda çalışmıyor 😆 uzak bi de hastahane 10 Nisana gideriz herhalde mecbur 🫠🫠🫠 akşamları 6 gibi huysuzlaniyor gazı varmış gibi 12 lere kadar gidiyor uyumuyor vs dedim gece uykulari da hep mizik mizik zaten bir zoru varmış gibi dedik, gaz damlası ve probiyotik mi bir şey yazmış. Biz gaz damlası almıştık eczaciya sordum o daha iyidir boşa almayin o zaman dedi, sadece probiyotigi aldık her gün emzirdikten sonra verin dedi dozunu unuttum şimdi üstünde yazıyor. Gaz damlasını da cok sıkıştı gördün rahatlatmak için azsa 2-3 çoksa 5-6 damla verebilirsin dedi ama o kadar çok vermem onu diye düşünüyorum. aşıları doktora da sordum ama o bana eski takvime göre yapılır sizi kapsamaz dedi, sağlık ocağındaki ebe de sizi kapsar yenisi yapılır dedi 🥹 kafam bu anlamda karışık işte biraz... Aklıma başka detay gelmedi şuan sjbxjsndkndjd
Canım göz muayenesi oluyor mu bu aylarda? Bana olmaz küçük dedi birkaç arkadaş. Ben de dra sormayı unuttum kalmıştı öyle kalça ultrasonuna gittiğimde sorarım diyordum

Bak yine yarım beynimle yazmışım alttakine cevap vermemişim 😆😆 ben biraz kıvırcık ve saçaklı biri olduğum için o lastik tokayi gün içinde her an saçıma dolayıp açıyorum o takibe baslarsam kalan yarım beynimi de kaybedebilirim acaba yerini degistim mi diye 😆😆😆 ben genelde sertliklerini kontrol ediyorum öyle veriyorum. Birbirine yakın sertlikteyse o an keyfe göre gidiyo. Bu sabah hem uyku beni çok gebertti odaklanamadim sertlik durumuna bakmadan verip geçmişim. Doktora gittik falan eve gelene kadar öbürü baya şişti en son eve girerken agliyodum ağrısına nxnxnxnd lütfen uyansin da emsin diye dualar ederek girdim eve 😂😂😂

Özetle lastik işi nanay saçım bana daha çok engel olur tokayi takip edemem 🤭🤭🤭
Annem gitti artık benim anneliğim başladı 🥹🥹🥹 gece kızı uyutmuşum beşiğine yatırmışım… sonra bir uyandım battaniye kucağıma dolanmış, kızım diye onu pışpışlıyorum 😂😂😂Bir ara da yatağın içinde kızımı arıyordum sonra baktım beşiğindeee 😂😂😂
Kızlaarrrr doğurdum. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. 1 saat sürdü doğum, plasentanın çıkması da 40 dk. Hareket etmedi, karnıma bastıra bastıra çıkardılar. Şimdi iyiyiz çok şükür.
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 sağlıcakla mutlulukla bir ömür

Canım göz muayenesi oluyor mu bu aylarda? Bana olmaz küçük dedi birkaç arkadaş. Ben de dra sormayı unuttum kalmıştı öyle kalça ultrasonuna gittiğimde sorarım diyordum
İnan ki bilmiyorum 🫠 doktor yönlendirdi biz de dedik tm 😆 yani erken midir bilmiyorum açıkçası 🫠
Annem gitti artık benim anneliğim başladı 🥹🥹🥹 gece kızı uyutmuşum beşiğine yatırmışım… sonra bir uyandım battaniye kucağıma dolanmış, kızım diye onu pışpışlıyorum 😂😂😂Bir ara da yatağın içinde kızımı arıyordum sonra baktım beşiğindeee 😂😂😂

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 sağlıcakla mutlulukla bir ömür
Ay bazi geceler cidden insan akıl tutulması yaşıyor anlayabiliyorum🥹🥹🥹 öyle böyle buyutecez nsbxjskd

Üstünü örtmeyi bende unutuyorum çok uykulu oluyorum uyanınca büyük bir vicdan azabı 🥲birde ikiside yanında yatıyor uyku sersemi hangisi ağlıyor anlamıyorum 😂ışıkla bskıyorum hangisi bazen ikisi bşr kucağımda oluyor bir uyanıyorum geceleri macera dolu 🤣

Selam kızlar ay ben yine geceden beri uykusuzum yatırdığım anda gözünü açıyor anca kucağımda uyuyor 🤦🏻‍♀️ Neyse ne soracaktım D vitamini kullanıyor musunuz doktor ndmverdi size D vitamini olarak 🌸

Selam kızlar ay ben yine geceden beri uykusuzum yatırdığım anda gözünü açıyor anca kucağımda uyuyor 🤦🏻‍♀️ Neyse ne soracaktım D vitamini kullanıyor musunuz doktor ndmverdi size D vitamini olarak 🌸
Kullanıyorum ismini unuttum ipoş kucağımda xvdvbdfbfn birazdan bakarım beni salarsa 🥹

Kuzum orzax kullanıyorum ben.gunde 1 pıs.14.gun verdıler.bende hıc gıremedım hep agladım bugun bebekle beraber.mınık kus sankı bıryerı agrıyormuscasına agladı hep cunku dayanamadım bende🥹🥹

Ay hadi Allah bir avazda kurtarsın canım benim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🙏🏻☺️🌸

@ParlayanGece nasıl canım durumunuz acil şifalar diliyorum 🙏🏻🌸

S sessizkullanici senin bebeğin nasıl oldu canım daha iyi mi 🙏🏻🌸
Şükür su an evdeyiz. Hastanede cok yiprandik ikimizde. Bi teşhis konmadi reflü var sürekli kusuyodu belki de ondan oldu bilemiyorum. Gerci kilo alimi normaldi ama. Enfeksiyon belirtileri olabilir demisti doktor sonuclar temiz cikinca cikardim bebegimi. İnsaAllah tekrarlmaz cidden cok zormus. Yazanlar olmus hepsini okuyamadm bebegim kolik sanırım pek durmuyor teşekkür ederiz teyzeleri dua edenlerden Allah razi olsun 🤲🥰

Kizlar cocugunuzu paylasamama durumu oluyor mu ?
Ayyy hemde çoook ama çok garip bir şekilde benim ailemle değil eşimin ailesiyle asla dokunsunlar kucaklarina alsınlar istemiyorum sürekli onlar alınca çocuğu hasta olacak felan gibi geliyor ne yapacağım bunu nasıl asacağım bilmiyorum

Kullanıyorum ismini unuttum ipoş kucağımda xvdvbdfbfn birazdan bakarım beni salarsa 🥹
Tamam canım sağol ☺️
Kuzum orzax kullanıyorum ben.gunde 1 pıs.14.gun verdıler.bende hıc gıremedım hep agladım bugun bebekle beraber.mınık kus sankı bıryerı agrıyormuscasına agladı hep cunku dayanamadım bende🥹🥹
Sağol canım bizede sağlık ocağından verdiler onu kullanasım gelmedi monovit mi ne oy kuzum kıyamam ya işte bu gaz ne nalet bir şey çıkmıyor bir türlü rahatlayamıyorlar benimde sürekli mememde yatırdığım anda gözleri açıyor çıkmıyor da gazı bugün doğru düzgün kaka da yapmadı ay bir WC ye bile gidemedim kahvaltıyı zor yaptım onla duruyorum hala 🤦🏻‍♀️

Tamam canım sağol ☺️

Sağol canım bizede sağlık ocağından verdiler onu kullanasım gelmedi monovit mi ne oy kuzum kıyamam ya işte bu gaz ne nalet bir şey çıkmıyor bir türlü rahatlayamıyorlar benimde sürekli mememde yatırdığım anda gözleri açıyor çıkmıyor da gazı bugün doğru düzgün kaka da yapmadı ay bir WC ye bile gidemedim kahvaltıyı zor yaptım onla duruyorum hala 🤦🏻‍♀️
Pedia-D bendeki

Tamam canım sağol ☺️

Kizlar bize d vit vermediler. Her bebege veriolarmi normalde

Şükür su an evdeyiz. Hastanede cok yiprandik ikimizde. Bi teşhis konmadi reflü var sürekli kusuyodu belki de ondan oldu bilemiyorum. Gerci kilo alimi normaldi ama. Enfeksiyon belirtileri olabilir demisti doktor sonuclar temiz cikinca cikardim bebegimi. İnsaAllah tekrarlmaz cidden cok zormus. Yazanlar olmus hepsini okuyamadm bebegim kolik sanırım pek durmuyor teşekkür ederiz teyzeleri dua edenlerden Allah razi olsun 🤲🥰
Çok şükür canım sevindim iyi olmanıza gözünüz aydın olsun bir daha yaşanmasın inşallah 🙏🏻 ☺️

Kizlar bize d vit vermediler. Her bebege veriolarmi normalde
Evet canım veriyorlar bize de sağlık ocağı verdi doktor da verdi bir şey onu kaybettim daha doktor konusunda karar veremedim aylık kontrolümüze gittiğimizde tekrar danışıcam o da ocean mı ne vermişti tam hatırlayamadım size kontrolünüzde bir şey demediler mi

Evet canım veriyorlar bize de sağlık ocağı verdi doktor da verdi bir şey onu kaybettim daha doktor konusunda karar veremedim aylık kontrolümüze gittiğimizde tekrar danışıcam o da ocean mı ne vermişti tam hatırlayamadım size kontrolünüzde bir şey demediler mi
GEcen hafta saglk ocagina gtmistik bse demediler orda

Back
X