- 31 Temmuz 2024
- 334
- 912
- 18
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.861
Evet belden vuruyor karın kasılıyor sertleşiyor haftanız gelmiş zaten darısı başıma o kadar bekler umarım benimki deKızlar selam benim sanki sancım var ama böyle belimden vuruyor 25-30 sn falan sürüyor. Doğum sancısı beline vuran oldu mu? Doğum sancısı olabilir mi bilemedim. Bugün de kontrolüm vardı bebeğin kafası çok aşağıda her an doğabilir dedi. Biraz korkuyorum
15 ay fecaat Allah yardımcın olsun gercektenÇocuk çok sevmembenimde 15 aylık bir deneyimim var berbat asla önermem ikisi ikiz gibi oldu ikisini iyice büyütmem lazım ki üçüncüyü düşüneyim 10 yıldan önce mantıklı gelmiyor pek bana tek çocuk olsa 3 te düşünğrdüm hemen
Tamam kuzu, mutlaka haber veririmBizi habersiz bırakma
Aaaa doğum mu başladı yoksaKızlar selam benim sanki sancım var ama böyle belimden vuruyor 25-30 sn falan sürüyor. Doğum sancısı beline vuran oldu mu? Doğum sancısı olabilir mi bilemedim. Bugün de kontrolüm vardı bebeğin kafası çok aşağıda her an doğabilir dedi. Biraz korkuyorum
Evet biliyorum 1 ocaktan sonra doğan çocuklar için geçerli ilk bebek için tek sefer 5000 tl ikinci bebek için 5 yıl boyunca 1500 tl 3. Bebek için 5 yıl boyunca 5000 tlDaha reglime nasıl etkisi olacak bilmiyorum kuzum. Ama spiral taktıranlardan da bildiğim kanama miktarının süresinin artması gibi şikayetler oluyor mesela. Bakalım benim reglim ne düzende olacak. Her müdahale bir etki bırakıyor sonuçta. Haplar ayrı zaten... Tekrar çocuk düşünürsen tüp bebek deneriz dedi doktorum. Ama düşünmüyorum zaten. Kararım net. Yaşım 38 ve 2 çocuğum var. 2 yıl ücretsiz izin kullanacağım ve işimden tekrar ayrılmak istemiyorum artık. İyi düşünülmüş bir karar benim açımdan. Geri dönüşü doğal hamilelik olmayan bir durum var çünkü.
Çok korkulacak bir şey yok aslında. Bir kez denesen korkun geçer.
Ben de seni merak ediyordum canım. Sarılık değeri hakkında bir fikrim yok ama göğüs ucuna sarı kantaron merhemi sürdün mü? Bana çok iyi gelmişti.
Ben de daha başvurmadım. Detaylarını inceleme fırsatınız oldu mu? Bizim doğum yaptığımız tarihler geçerli olacak mı yeni yardım miktarı için? Yayımlandığı tarihten itibaren geçerli olmaz inşallah.
Bilmiyorum ki canım ilerlerse haber veririm mutlakaAaaa doğum mu başladı yoksa
Sen de Bizi habersiz bırakma
Canım nüfus müdürlüğünden mi başvuru yapıcaz aile ve sosyal hiz. Mi?Evet biliyorum 1 ocaktan sonra doğan çocuklar için geçerli ilk bebek için tek sefer 5000 tl ikinci bebek için 5 yıl boyunca 1500 tl 3. Bebek için 5 yıl boyunca 5000 tl
Aile ve sosyal hizmetlere başvuru yapılacak.Canım nüfus müdürlüğünden mi başvuru yapıcaz aile ve sosyal hiz. Mi?
Teşekkür ederimAile ve sosyal hizmetlere başvuru yapılacak.
Ben resmi gazetede yayinlanmasini bekliyorum basvuranlara eski para yatiyomus ama itiraz edilebilir cimere vs diyorlardi farkın yatmasi içinKızlar doğum yardımı meclisten geçmiş. 15 güne kadar resmi gazetede yayımlanırmış. Ben hala başvurmadım
Spiralden iyidir zaten ama geri dönüşünü net düşünmek lazim haklısınDaha reglime nasıl etkisi olacak bilmiyorum kuzum. Ama spiral taktıranlardan da bildiğim kanama miktarının süresinin artması gibi şikayetler oluyor mesela. Bakalım benim reglim ne düzende olacak. Her müdahale bir etki bırakıyor sonuçta. Haplar ayrı zaten... Tekrar çocuk düşünürsen tüp bebek deneriz dedi doktorum. Ama düşünmüyorum zaten. Kararım net. Yaşım 38 ve 2 çocuğum var. 2 yıl ücretsiz izin kullanacağım ve işimden tekrar ayrılmak istemiyorum artık. İyi düşünülmüş bir karar benim açımdan. Geri dönüşü doğal hamilelik olmayan bir durum var çünkü.
Çok korkulacak bir şey yok aslında. Bir kez denesen korkun geçer.
Ben de seni merak ediyordum canım. Sarılık değeri hakkında bir fikrim yok ama göğüs ucuna sarı kantaron merhemi sürdün mü? Bana çok iyi gelmişti.
Ben de daha başvurmadım. Detaylarını inceleme fırsatınız oldu mu? Bizim doğum yaptığımız tarihler geçerli olacak mı yeni yardım miktarı için? Yayımlandığı tarihten itibaren geçerli olmaz inşallah.
Bu bebeler de lohusa bence başka açıklaması olamaz bu işin jndjsjdjejkd Ay bu çocuğun aglamasi degisti, garip sesler çıkarıyor çok nadir ve gözyaşı geliyo artıkAhah valla Allah hepimize kolaylık versin
Bende varya o bir yandan meme istiyor sabırsız ağlıyor ben bir yandan başıma gelenlere ağlıyorum ikimiz ayrı ağlıyoruz lohusalık bir biteydi
İnşallah şifa olur canım
Spiral öyle evet, bir de spiralde kayma riski de varEvet benim arkadaşımda spiral taktırdı canım adet düzenim değişti dedi 7 gün sürerken artık 10 gün sürüyormuş ay bende taktırsam mı diyorum 3 düşünmüyorum ama canım da tatlı doktorum 40. Gün geldiğinde konuşuruz dedi keşke ameliyatta mı yaptırsaydım bende ya
Naptin canim devam ediyor mu?Kızlar selam benim sanki sancım var ama böyle belimden vuruyor 25-30 sn falan sürüyor. Doğum sancısı beline vuran oldu mu? Doğum sancısı olabilir mi bilemedim. Bugün de kontrolüm vardı bebeğin kafası çok aşağıda her an doğabilir dedi. Biraz korkuyorum
Evet canım devam ediyor hala program indirdim düzensiz şuan çok ve dayanılmayacak gibi değilBen resmi gazetede yayinlanmasini bekliyorum basvuranlara eski para yatiyomus ama itiraz edilebilir cimere vs diyorlardi farkın yatmasi için
Spiralden iyidir zaten ama geri dönüşünü net düşünmek lazim haklısın
Bu bebeler de lohusa bence başka açıklaması olamaz bu işin jndjsjdjejkd Ay bu çocuğun aglamasi degisti, garip sesler çıkarıyor çok nadir ve gözyaşı geliyo artıkbüyüdü yaaaaaaaaa
Spiral öyle evet, bir de spiralde kayma riski de var
Naptin canim devam ediyor mu?
Sipirali de deneyebilirsin aslında canım. Rahat etmezsen çıkarttırırsın. Ben hiç o yönetimi denemedim bilmiyorum. Kökten çözdümEvet benim arkadaşımda spiral taktırdı canım adet düzenim değişti dedi 7 gün sürerken artık 10 gün sürüyormuş ay bende taktırsam mı diyorum 3 düşünmüyorum ama canım da tatlı doktorum 40. Gün geldiğinde konuşuruz dedi keşke ameliyatta mı yaptırsaydım bende ya
TeşekkürlerEvet biliyorum 1 ocaktan sonra doğan çocuklar için geçerli ilk bebek için tek sefer 5000 tl ikinci bebek için 5 yıl boyunca 1500 tl 3. Bebek için 5 yıl boyunca 5000 tl
Benimkini sürekli kucakta uyutuyorum, yatırıyorum uyanıyor. Yoruldum. Sürekli de emmek istiyor. Memem acıdı artık. Rahat uyusun diye yıkadım ama yine kuş uykusu gibi. Bacağımda sallıyorum. Yatırmaya korkuyorumAyy verdim dedesine onun kucağında 10dk uyuyup uyanıyor jdjdhdhdjd şimdi msjlari okuyayım
Guncelliyorum : dedesinin kucakta 10 dk uyudu o andan beri emzirdim pispisladim uyumuyor ve durup durup ağlıyor sabir kalıncaBu bebe uyumuyo yine 5 den beri, arabaya bindirip dedesine getirdik belki burda uyur sjxbjdjdksjdjsjd
Bedenine kulak ver canımEvet canım devam ediyor hala program indirdim düzensiz şuan çok ve dayanılmayacak gibi değil
Biz de öğleden sonra yıkadık durmuyordu diye onda da 2 saati bulmadi uykusu amcasi uyandirdiSipirali de deneyebilirsin aslında canım. Rahat etmezsen çıkarttırırsın. Ben hiç o yönetimi denemedim bilmiyorum. Kökten çözdümKapalı teknikle de yapılıyormuş tüp bağlama. Rahmin kendini bi toparlasın, sen bi toparlan karar verirsin.
Teşekkürler
Benimkini sürekli kucakta uyutuyorum, yatırıyorum uyanıyor. Yoruldum. Sürekli de emmek istiyor. Memem acıdı artık. Rahat uyusun diye yıkadım ama yine kuş uykusu gibi. Bacağımda sallıyorum. Yatırmaya korkuyorum
Ay nişan geldi galiba bayağı pıhtılı koyu renk bir kan. Nişan böyle birşey mi?Bedenine kulak ver canımanlarsin zaten sancılar artınca hen çok sık hem ağrılı da olmaya başlar zaten hayırlısı olsun hakkında haber ver hastahaneye gidersen
Biz de öğleden sonra yıkadık durmuyordu diye onda da 2 saati bulmadi uykusu amcasi uyandirdi5 den beri uyanık ndbdjdjd bakalım kaçta bayılacak kucağımda anlik uyuyup uyandı sürekli tam uyku sifirrrr
Sancılar normalde sonuna kadar gitme derim biliyosun zaten. Ama kan geldiyse hastahaneye gitsen iyi olur kesin kan mi Nişan daha farklı da olabilir pembemsi diye biliyorum ama nişanı gelenler daha iyi bilir, nişan değilse kan varsa normalde de zaten gitmen lazım sıkıntı ne diye bakmalari icinAy nişan geldi galiba bayağı pıhtılı koyu renk bir kan. Nişan böyle birşey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?