Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar selam benim sanki sancım var ama böyle belimden vuruyor 25-30 sn falan sürüyor. Doğum sancısı beline vuran oldu mu? Doğum sancısı olabilir mi bilemedim. Bugün de kontrolüm vardı bebeğin kafası çok aşağıda her an doğabilir dedi. Biraz korkuyorum

Evet belden vuruyor karın kasılıyor sertleşiyor haftanız gelmiş zaten darısı başıma o kadar bekler umarım benimki de

15 ay fecaat Allah yardımcın olsun gercektenben 3 yaşta zorlandım bunda 2 yaş olacagi için panigim ama yapacak bişey yok

Aaaa doğum mu başladı yoksa
Sen de Bizi habersiz bırakma

Evet biliyorum 1 ocaktan sonra doğan çocuklar için geçerli ilk bebek için tek sefer 5000 tl ikinci bebek için 5 yıl boyunca 1500 tl 3. Bebek için 5 yıl boyunca 5000 tl

Kızlar doğum yardımı meclisten geçmiş. 15 güne kadar resmi gazetede yayımlanırmış. Ben hala başvurmadım
Ben resmi gazetede yayinlanmasini bekliyorum basvuranlara eski para yatiyomus ama itiraz edilebilir cimere vs diyorlardi farkın yatmasi için
Spiralden iyidir zaten ama geri dönüşünü net düşünmek lazim haklısın
Bu bebeler de lohusa bence başka açıklaması olamaz bu işin jndjsjdjejkd Ay bu çocuğun aglamasi degisti, garip sesler çıkarıyor çok nadir ve gözyaşı geliyo artık büyüdü yaaaaaaaaa
Spiral öyle evet, bir de spiralde kayma riski de var
Naptin canim devam ediyor mu?

Evet canım devam ediyor hala program indirdim düzensiz şuan çok ve dayanılmayacak gibi değil

Sipirali de deneyebilirsin aslında canım. Rahat etmezsen çıkarttırırsın. Ben hiç o yönetimi denemedim bilmiyorum. Kökten çözdüm Kapalı teknikle de yapılıyormuş tüp bağlama. Rahmin kendini bi toparlasın, sen bi toparlan karar verirsin.
Evet biliyorum 1 ocaktan sonra doğan çocuklar için geçerli ilk bebek için tek sefer 5000 tl ikinci bebek için 5 yıl boyunca 1500 tl 3. Bebek için 5 yıl boyunca 5000 tl
Teşekkürler
Ayy verdim dedesine onun kucağında 10dk uyuyup uyanıyor jdjdhdhdjd şimdi msjlari okuyayım
Benimkini sürekli kucakta uyutuyorum, yatırıyorum uyanıyor. Yoruldum. Sürekli de emmek istiyor. Memem acıdı artık. Rahat uyusun diye yıkadım ama yine kuş uykusu gibi. Bacağımda sallıyorum. Yatırmaya korkuyorum

Bu bebe uyumuyo yine 5 den beri, arabaya bindirip dedesine getirdik belki burda uyur sjxbjdjdksjdjsjd
Guncelliyorum : dedesinin kucakta 10 dk uyudu o andan beri emzirdim pispisladim uyumuyor ve durup durup ağlıyor sabir kalınca memeden de süt geliyor diye geri kaçıyor iki emip çünkü karni da tok.... Delireceum

Evet canım devam ediyor hala program indirdim düzensiz şuan çok ve dayanılmayacak gibi değil
Bedenine kulak ver canım anlarsin zaten sancılar artınca hen çok sık hem ağrılı da olmaya başlar zaten hayırlısı olsun hakkında haber ver hastahaneye gidersen
Biz de öğleden sonra yıkadık durmuyordu diye onda da 2 saati bulmadi uykusu amcasi uyandirdi 5 den beri uyanık ndbdjdjd bakalım kaçta bayılacak kucağımda anlik uyuyup uyandı sürekli tam uyku sifirrrr

Ay nişan geldi galiba bayağı pıhtılı koyu renk bir kan. Nişan böyle birşey mi?

Canım
Ay nişan geldi galiba bayağı pıhtılı koyu renk bir kan. Nişan böyle birşey mi?
Sancılar normalde sonuna kadar gitme derim biliyosun zaten. Ama kan geldiyse hastahaneye gitsen iyi olur kesin kan mi Nişan daha farklı da olabilir pembemsi diye biliyorum ama nişanı gelenler daha iyi bilir, nişan değilse kan varsa normalde de zaten gitmen lazım sıkıntı ne diye bakmalari icin inşallah sağlıkla gelir bebikon sen dogurursun bence sabaha kadar sancı peşine tesadüf olamaz bence bu kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…