• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben gündüz hiç uyumayinca gece çok kötü oluyorum onu fark ettim sabaha kadar zor uyandım sabah da aynı şekil ezmirip eşime saldım sen uyut diye hepsinde de bayılmışım sjbduejdjjdd yeni uyaniyorum güno 😂😂😂
Kız bende diyorum nerelerde bu kız 😄 iyi barim dinlendiysen canım

Kızlar selam sarılık değeri 13 çıktı halbuki 2 saatte bir emziriyordum :( mama ile mi desteklesem böyle bir durumda olan oldu mu

Kızlar selam sarılık değeri 13 çıktı halbuki 2 saatte bir emziriyordum :( mama ile mi desteklesem böyle bir durumda olan oldu mu
Benim 5. Gün 11 çıkti 3. Günü bilmiyorum ama düşmüş haliydi biraz mama ile desteklemistik 2 öğün falan sonra kestik uyandiraniyorum tok olduğu için diye doktor da nasıl yapiyorsan devam et güzel dedi mamayı kesmiştim. Eğer çok ememiyorsa azar azar izleyerek mama takviyesi yapılabilir doktoruna da danışabilirsiniz daha iyi yönlendirir seni canim

Benim 5. Gün 11 çıkti 3. Günü bilmiyorum ama düşmüş haliydi biraz mama ile desteklemistik 2 öğün falan sonra kestik uyandiraniyorum tok olduğu için diye doktor da nasıl yapiyorsan devam et güzel dedi mamayı kesmiştim. Eğer çok ememiyorsa azar azar izleyerek mama takviyesi yapılabilir doktoruna da danışabilirsiniz daha iyi yönlendirir seni canim
Çok ememiyor bence ya, kaç saatte bir emdi ve mamayı emmeden hemen sonra mı veridniz

Çok ememiyor bence ya, kaç saatte bir emdi ve mamayı emmeden hemen sonra mı veridniz
Zaten çok rmmiyodu akış fazla diye mi bilmiyorum daha yeni yeni emme süresi arttı hemen doyuyo herhalde cozemedim hala ama en başta da az emiyordu gece açlıktan çok fena olunca sütüm yok demekki yetkiyo diyip mama başlamıştım. Hastahanede önce meme sonra mama demişti öyle yaptık. Doktoru da 60cc demiş ama mümkün değil o kadar rmmiyordu mamayı da. Zorla vermedim sık besledim. Baktım mama çok uyku yaptı o zaman kestik zaten süt de birden arttı.ilk günler çok gelmeyebilir normal 🌸 aynı 2 saatte bir şeklinde denedik de mama çok tok tutuo uyku yaptı işte 🤗

Miyom falan var mıydı canım? Ben son haftalara doğru sağ tarafa şiddetli vuran ağrılarla gittim dr’a, miyom bebeğin kafasına baskı yapmış dedi… büyümüştü zaten hamilelik sürecinde… sen yine de ihmal etme mutlaka bir görün derim canım
Miyom yok hiç olmadı iki farklı doktora takipliydim son aya kadar son ayımda her hafta gidiyorum hiç bahsedilmedi miyom olsa söylerlerdi diye düşünüyorum inşallah yoktur öyle bir şey 😩

Bizim 4. Gün 14 küsür çıkmıştı mama başladık, bir öğün 60cc mama bir öğün süt şeklinde gidiyordum ben de. Sütüm az oldığu ve ememediği için sarılık olmuştu benimki mama başlayınca kendine geldi

Sütün nasıl emerken ses geliyormu bebekten? Çişli bez sayısı ne günlük ? Kaç saatte bir emiyor ? Her bebek sarılık oluyor benim sütüm fazla fazla geldiği halde ilk 1 hafta sarardı beslenmesi çok iyi olmasına rağmen üç gündür de beyaza döndü tekrar sarılık muhtemelen düşmeye başladı ilk oğlumda böyle oldu özelde 22 çıktı sarılık, devlette 18 evde takip yapıldı 16 ya düştü düşmeye başlayınca takipte kesildi sakin ol yani her bebeğe oluyor sarılık geçiyor ama sonra 🥹

Ay inanamıyorum wjxbuwjdisjdkdjxj valla ya hadsizlik başka bir şey değil 😂😂

Benim gelmedi ne su ne nişan ne adam akıllı sancı akxbjsnxjsjdkjd ben yorum yapmıyorum o yüzden 😂😂😂 ama ben de öyle sanmıştım ve su değildi, eğer az az geliyorsa sürekli gelir azar azar sizdirir deniyor, ya da direkt kovadan boşalır gibi geliyor iki türlü de anlamaman mümkün değilmiş zaten

Hadi gözün aydın canım 🌸 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 Su gibidir geçsin doğumun ❤️

Jabxuwbdkwhxund yahu sanane be kadinnnnn ayyyy yaşlanınca bu islere merak mi artıyor anlamıyorum ki 😂😂😂

Senin kaç gün geçti canım 🌸 bizim indi baya şişlikler kalmadi diyebilirim ikinci haftadan itibaren 🥹
Bugun 10.gun canim

Bugun 10.gun canim
Aynı gündeyiz hemen hemen benim bebeğimde de henüz şişlik var hatta dün abimle konuşuyorduk neden gözaltları şiş dedi
Valla bizimkinin burnu bariz büyük 😆çok tatlı ama
Kızlar sizin bebeklerinzin burnunum üstünde beyaz noktalar varmı yağ gibi sivilce de tam sayılmaz

Back
X