Yok normal estetik dikişli sünnet ve görüntü olarak falanda gayet güzel oldu canı acıyor gibi düşünme gerçekten hiç anlamıyorlar bile bana hemşire çok sıkıntılı olursa huysuz olursa 1ml calpol dedi ben onu dahi vermedim 2sinde de

tek yapılan şey merhemi pipisinin üzerine boca etmek oda beze yapışmaması için zaten 3.gun görüntü olarak da düzelmiş oluyor bebek cildi olduğu için kendisine geliyor hemen

hatta ben bazen kızıyorum yaptırmamak lazım bir tek sünnetleri var onuda hemen yaptiriyoz bı dünyanın kaç bucak olduğunu bıçak altı nasil oluyor görsünler diyorum ama kiyilmiyor işte
10, 7, 2 ve yenidoğan olacak

ben Ankara'dayim hastanem belli değil Dr um nerede doğum yapayim derse orada yapacağım ama son ikimi memorial da yaptırmıştım..
Ben evde top patlasa vs umruma gelmez çocukların aralarına karismam birbirlerini yer dururlar canlari aşırı yanmadigi müddetce, daginikliga sesimi çıkarmam tek kural babalari eve gelmeye yakın hemen toplanacak, yemeklerine karışmam önlerine koyarım ye diye tutturmam ne kadarını yer ise yer kalkar yemek istemiyorsa da bir iki kez dene beğenmezsen yeme derim yine yemezse yemesin kendi bilir

bazen evin daginijligina eşim dayanamaz oyuncakları toplar söylenerek onuda umursamam toplama gerek varmı başa doneceksin derim inatla toplar ve arkasına bakınca dağılmış olur ( bence haketti)

İlk çocukta kurallarim vardı ve o kuralları ilk cocuga uygulamak rahattı çocuğun karakterine de ters gitmezse hâlâ da kurallari mevcuttur kendiside kurallı yaşar.
Ama son ikisi ne kural kaldı ne bişey 2. Den sonra sinirlerim alındı saldım gitti yoksa sınırlı gergin anne olmak durumunda idim çocuk sayısı arttıkça sabır kat sayısıda düşüyor çünkü

çareyi hunide buldum ne olursa olsun laylaylom diyorum