Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bu bebeler anlaşıyor galiba. Hadi bu gece böyle yapalim diye sjxbsjnxjd günler aynı değil ona rağmen aynı davranışları sergiliyorlar nsbdjsndjdn havalarda bir şey var ya da başka açıklaması olamaz
Dolunay etkisini bilir misiniz ben özellikle en küçük oğlumda takip ettim gerçekten ortalığı yikmasada diğer günlere nazaran farklı oluyor

Kızlar ben dün bebeğime bağırdım eşim bu hafta hep gecedeydi. Uraz'ın da uykuya direnci ve yakama yapışması hep akşam saatlerine denk geliyor. Gerçi bugün sabah da direndi kahvaltımı az önce yapabildim. 7'den beri mememde sonra mama sonra alt al uykuya direnme yine meme derken tükendim resmen. Dün kendimi çok yalnız hissettim. 16.00 gibi yapıştı bana. Eşimde de durmuyor. Eşim 7 gibi çıktı. Saat 10 gibi bir bağırdım çocuğa ne istiyorsun yeter diye cırladım resmen. O ağlıyor ben ağlıyorum. Annemi aradım gel diyecektim, o da kuzenin istemesi vardı ordaymış. Eşimi aradım ben çok yalnızım hepiniz çekildiniz kenara dedim ağlayarak. Oysaki o da elinden geleni yapıyor bebek durmuyor onda. Ablasını aramış ablası geldi. Biraz o pışpışladı derken 11.30 gibi uyudu ben de uyudum 2-3 saat. Bana bildiğim, eğitimini aldığım her şeyi unutturdu. Kendimi yetersiz, sabırsız hissediyorum. Ne zaman bitecek derken buluyorum kendimi, oysa daha yeni başladık

Canını sıkma yaşadığın hersey normal.. teknik ile pratik arasında dağlar kadar fark var.. tekniği pratiğe entegre edememek senin basarisizligin yada yetersizligin değil.. bu çocuktan çocuğa değişiyor.. yaşadığın sürecin normal olduğunu herkesin yaşadığını düşünerek cocuguda normallestir gözünde.. durmuyor susmuyor dedikçe kötüyü çağırıyoruz aslında.. rahaatlat frenle kendini bazı bebekler küçükken bizlerden birşeyler götürüyor ama tünelin sonu aydınlık ilk cocugum benim kucağımda bile sakinlesmezdi o yetersizlik duygumu anlatamam ama şuanda o kadar olgun bilinçli bir çocuk ki çok şükür diyorum..

Ben de gece zorla uyandırdım bir daha da uyumadı. Sabah gazı çokmuş çıkardık kucakta uyudu yatırır yatırmaz uyandı uyumuyor sadece ağlıyor
Dolunay etkisini bilir misiniz ben özellikle en küçük oğlumda takip ettim gerçekten ortalığı yikmasada diğer günlere nazaran farklı oluyor
Bilmiyorum belki dolunay etkisidir. İnşallah da öyledir insan tutunacak bir sebep arıyor

Babasında sakinleşiyor bizim uğraşıyor da oğluyla ama toplam 3-4 saat uyuyabiliyorum birkaç gündür. Gündüz de sürekli birileri oluyor yardımcı olmak için ama bana uyuyacak alan açmıyorlar maalesef. Geceden beri ağlıyorum ben de. Karnı tok gazı çıkmış ama ağlıyor. yetersiz hissediyorum ben de ne zaman bitecek uyumak istiyorum diye geziyorum. Günde birkaç kez yarımşar saat başka odada dursam bile iyi gelecek ama maalesef sürekli emme isteği var.

Bacim biz ölmüşüz o zaman gömenimiz yok desene sjsbshbsjsjsi
warcrew ay evet alzaymır gibi gezeceğiz bir süre sonra unutkanlığın saç dökülmesinin çarelerini arayacağızişin kötü tarafı ben bebeklerimide unutuyorum
Saç dökülmesine yok mu çare cidden çok dökülsün istemiyorum sjshsjjdjd

Ay hiç takip ettiğim seyler değil ama bütün herkesi mi etkiliyor bu dolunay ne kadar sürecek dolunay bebelere mi vuruyor bize mi belli değil valla
Canım benim kendini suçlama lütfen ben de iki üç gün önce öyle oldum durmadi uyumadi tam da okeyim diyip eşimi göndermiştim ona denk geldi gram uyumadı gündüz de ben uyumamıştım artık eşim geldiğinde aglamak uzereydim o sınıra yaklasmistim yani. Anlıyorum seni bu günler de geçecek elbet diye avunuyorum. minicikler daha dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar. Böyle düşünüp kendini rahatlatmaya çalış. Uykusuzluk en kötüsü zaten en son ben bayılmışım eşim uyutmuş. Şükür ki uyumuş yoksa o halle devam edemezdim mesela. Keşke her bildiğimizi uygulayabilsek ama olmuyor kimse mükemmel değil insanlar yardım da etse bir yere kadar çünkü bu bebeler emiyor her an emmek istiyor olur olmadik anlarda krizleniyor kocaman sarılıyorum sana ve geçecek emin ol düzelecek her şey bir gün, bunları da unutucaz

Kızlar son zamanlar sizin de bebeğinizin hareketleri azalmış mıydı . Benim bugün sabahtan beri pek eskisi gibi değildi kahve içtim çikolata yedim de biraz hareketlendi korkutuyor beni

Kızlar son zamanlar sizin de bebeğinizin hareketleri azalmış mıydı . Benim bugün sabahtan beri pek eskisi gibi değildi kahve içtim çikolata yedim de biraz hareketlendi korkutuyor beni
Yerleri daraldığı için hareketler tepinmesen çok kolu bacagi sürtünme şekline çevrilmişti. Uzun süre bayaaa az ediyorsa tetikte ol yani sık sık sen dürt son haftalar benim işler karıştığı için çok doktora gidemedim bebişi evde kontrol ediyodum her aklıma geldikçe dürtüp uyandiriyordum çok şüphe düşerse aklına doktora gidersin ama genel olarak hareketleri yavaslamisti tosunum sığamadigi için

Mesajlarınız desteğiniz çok değerli kızlar valla sağ olun. Aynı süreçlerden geçiyoruz bunu anlamam bile rahatlatıyor, sorun bizde değil diyorum.
.
Dün içimden geldi doktora gidelim dedim iyi ki gitmişiz. Sürekli aç sürekli yemek istiyor dedim doktora. mamayı değiştirdim doktor önerisi ile, meğer gaz yapıyormuş bebeğe. Rahatlamak için de yemek istiyor dedi. Önerdiği mama gazlı bebekler içinmiş. Ayrıca gaz damlası da yazdı. Makatında da minik çatlak varmış. Madcassol merhem yazdı. Bakalım bi etkisi olacak mı umarım olur

Evet son haftamız
Hadi sağlıcakla inşallah canım
Bebeğin adı parlamı
O lohusa terlemesi bendede var dolaşamıyorum ter yüzünden üşüyorum bu sefer çek sancıyı
Evet canım Parla Ay ne zaman biter bu terleme işi acaba çok kötü sürekli banyo yapıp duruyorum
Bu arada doğalı üç gün olacak bizim bebikin adı yok hiçbişey koymak istemiyorum watsapım dolmuş ismi ne diye herkes sürekli arıyor ne koyuldu daha da koyasım gelmiyor
Yaa Kerem de karar kılmamış mıydınız Kerem de güzel Eymen e de uyumlu olur Eymen miydi ilkinin adı sallıyor muyum bilemedim de sanki öyle hatırlıyorum

Oy ya canım bende kesinlikle destek al bilmiyorum senin yine dördüncü maşallah benim ikincide pertim çıktı vücudum belki kaldırmıyordur ameliyat yaraların iyileşene kadar ki küçük çocuklarında var madem sırf onlar için bile destek almalısın numarada seni çok iyi anlıyorum bende destek sevmeyen yalnızlığı seven biriyim eşimin babalık izni ile idare ettik 10 gün şimdi annen gelsin diyor açıkçası daha iyi hissettiğim için istemiyorum yalnız kalınca daha rahat ediyorum kadını da oruçlu oruçlu uğraştırmak da istemiyorum bilemedim ama sen evdeki minnoşların için destek almalısın canım

Salı günü kontrolüm var o zaman zaten artık doğum belli olacak inşallah da ara ara dürteyim bari bugün çok az hareket etti kaburgalarım ağrıyor iki gündür de sanırım çok baskı yaptı oraya da

Ah canım ya lohusasın o kadar normal ki bende uykusuzluktan acıdan diğer kızıma bağırdım sabah okula gidecekti giyinecek elbise giymek istiyorum dedi ama gösterdiklerimi de beğenmiyor hangi elbiseni giymek istiyorsun diyorum detay da vermiyor bende kızdım o ağladı ben ağladım beraber oturduk ağladık sonra o okula gidince ki vicdan azabı beni ayrı ağlattı bunlar tamamen lohusalıgın hissettirdikleri tabi bu dönemde destek alıp dinlenmen çok önemli onun dışında kendini kötü hissetme hepimiz aynı süreçten geçiyoruz

Evet canım hiç takip etmedim hep hareketliydi hatta yatağa yatıp sola döndüğüm an kıpır kıpır olurdu son zamanlarda artık hareket etmediğini farkettim yeri olmadığı için olduğunu düşünmeme rağmen acaba ertesi gün doktora mı gitsem vs diye düşünürken o gece suyum geldi doğuma gittik

Ay deme benim de öyle olmasın az daha bekle diye her gün tembihliyorum inşallah sadece yeri dardır doğum belirtisi değildir

Çok teşekkürler deneyeceğim

Ay deme benim de öyle olmasın az daha bekle diye her gün tembihliyorum inşallah sadece yeri dardır doğum belirtisi değildir
Belirti değildir canım yeri dar olduğu içindir benim ki tesadüf Kız gelirse de maşallah 39. Hafta içindeymiş zaten güzel haftası normal mi bekliyorsunuz yoksa belirli bir tarihiniz var mı

Belirti değildir canım yeri dar olduğu içindir benim ki tesadüf Kız gelirse de maşallah 39. Hafta içindeymiş zaten güzel haftası normal mi bekliyorsunuz yoksa belirli bir tarihiniz var mı
Normal deneyebiliriz ama çatın çok geniş değil ve 3500ü geçerse kilosu sezeryan yaparız demişti doktorum Salı belli olacak işte artıktabi o zamana kendi gelmeye karar vermezse

Normal deneyebiliriz ama çatın çok geniş değil ve 3500ü geçerse kilosu sezeryan yaparız demişti doktorum Salı belli olacak işte artıktabi o zamana kendi gelmeye karar vermezse
Salı ya da bir şey kalmamış hadi hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk

Kiz Özbekistanda bir bebek doğmuş 7 kilo maşallah snnsnsndjdjd bebis kiloluysa falan diyince aklıma geldi bizlerden cikmaz öyle tosun ama insan bi düşünüyor yani nasıl taşımış kadın karninda diye jdndjdjdk dip not sezeryan ndndjdjd zaten onu normal denemeye cesaret edemezlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…