Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Sağolunn canım kızlar dua edin bana ilk fırsatta haber vereceğimm inşallah. Haber alamazsanız da merak etmeyin sorun yoktur girememişimdirrr malum gelen giden

Sağolunn canım kızlar dua edin bana ilk fırsatta haber vereceğimm inşallah. Haber alamazsanız da merak etmeyin sorun yoktur girememişimdirrr malum gelen giden
Kocana göster o haber versin jsbshsbdjsndjsjjs ben telefonu alırlarsa öyle haber gönderirim diyodum planlara bak şaka gibiymişim he akbshshsjsjsjs

Canım sen o zamandan beri hastanede misin ne durumdasın ben seni doğurdun sanmıştım maşallah iyi dayanmış kuzu
Yok canım bir gün kaldım hastanede sonra kendi rızamla ayrıldım… fakat ondan sonra her doktora kontrolünde yatış vermek istedi doktor ve reddettim, hala doğurmadım 39+1 olduk daha doğum belirtisi yok

Kızlar bebişlerinize mama vermeye nasıl karar verdiniz? Biz şu an sadece anne sütüyle gidiyoruz ama doyuyor mu dşye düşünüyorum çünkü memeye aşırı düşkün olmaya başladı sürekli emmek istiyor

Kirli bez sayısı bi de emince rahatça uyuyorsa da sorun yok sarılık olmadığı sürece açsa uyumuyor zaten kıyameti koparir diye düşünüyorum tok da olsa meme isteyebilir memede rahatliyolar genelde kilo alımı ne durumda kontrollerde kaç çıkıyor

Süt gelmediği ilk 2 gün kirli bez sayımız daha azdı şimdi maşallahı var hatta bıktırıyor rahatça uyuyor da, pazartesi kontrolümüz var bakalım şimdilik ilk haftada kilo verme haftası demişti doktor. Sonradan alması gerekiyormuş

warcrew ay aynı şeyi yaşıyorum akşam banyo yaptırmak lazımmış mışıl mışıl uyudu sabah şimdi uyumuyor kızçe
maya91 kuzum dualarımız seninle her şey güzel olacak sen yine de müsait olduğun bir zamanda bize de haber ver içimizi rahatlat canım
Yok canım bir gün kaldım hastanede sonra kendi rızamla ayrıldım… fakat ondan sonra her doktora kontrolünde yatış vermek istedi doktor ve reddettim, hala doğurmadım 39+1 olduk daha doğum belirtisi yok
Az kaldı canım eli kulağındadır seninkininde sağlıcakla gelsin inşallah
Ya kizlar 2 gun gogus ucum vardi emdi simdi nedense birden gitti ememiyor cocuk nw yapmak gerek
Sağma makinen varsa 10 dk sağ çok güzel üç çıkartıyor sen nasılsın nasıl geçti ameliyatın

Canim sagma makinesi bugun aldim goguslerim tas gibi oldu acaba ondan mi ememedi ucu bulamiyor sagdim az once simdi daha iyi ama asiri sinirli inadindan emmiyor simdide mecbur kasik biberonla verdim ac kalmasin diye kalanlari da buzluga doldurdum sutleri ameliyatim iyi gecti canim bas agrim olmadi bel agrim da olmadi ama cekme vs cok hissettim asiri baski hissi cikarken hatta aciyor uyusturmadiniz diomusum

Canim bas agrim olmadi guzeldi sonrasi alismaya calisiyoruz birbirimize bayagi zorladi bu aksam bizi

Daha çok minik o da yeni alışıyordur canım bir 10 dk ya yakın sağ çıkan ucu bebike ver öyle öyle alıştır sağarken güzel çıkıyor uçlar
Hadi maşallah gözün aydın diyeyim korktuğun gibi olmamış

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebekleriniz hayirli birer evlat olsun.Darisi bekleyen tüm arkadaşlara Sizlere bir şey sormak istiyorum aranızda gebelikte antibiyotik kullanan oldu mu kullanan arkaslarin bebeklerinde bir sıkıntı var mı ben suan kullanıyorum augmentin 5.gundeyim hala tam iyilesmedim 7 günlük normalde tedavi ama içim hiç rahat değil o yüzden bırkasim var 25 haftalık bebbek şuan.

Kakadan çok idrar sayısı önemli. İdrar yapıyorsa bezi idrarla doluyorsa ve rengi beyaz olmalı. Koyu sarı olmamamalı

İlk zamanlar zaten sık sık Dr a gideceksiniz ilk hafta bir miktar ödem atacak zaten ama sonrasında hemen kilo alımı başlıyor..Dr sizi zaten yönlendirir sütün varsa mamayi aklından bile geçirme acaba da deme demek istediğim rabbim onun rizkini veriyordur. Benim bir Dr um Afrikalı yemekten temiz sudan bir haber annelerin sütü oluyorda senin mi olmayacak sürecin farklıdır ama illaki gelir demişti ( ilk cocugumda çok gec geldi sütüm baya zorlandım).. anladığım seninde masallahin var rabbim kuzunun rızkını her daim bol etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…