- 10 Şubat 2014
- 261
- 589
- 303
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.401
Hangi emziği alıyorYarın onun doğum jdndndndnx 17 sinde
Emzik alıyor ama hep değil sjbdjdjd biraz seçici bu sıpa çözemedim pek arada zorlanınca deniyorum işte
Chicco nün aldık, baktik avent ile emzik yapıları aynı duruyordu djdbjdndjdjdjd görüntü olarak daha tatli geldi onu seçtikHangi emziği alıyor
Baya kalmış canım geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı bana inşallahCanım Benımkıde 2450 doğdu. 2 haftadır küvezde. 35+2 de doğdu.
Şu an 2250 kilosu. Emzirmeye başladım dün. Beslenmelere katıldım. 3 kez çok zorlandık. 4. De baya baya alıştı. Silikon uç kullanıyorum daha rahat alıyor. İnşalllah bir aksilik çıkmazsa yarın kavuşuyoruz evımde olcak miniğim
D vitamini mi kullanıyorduk sanki bilmiyorum çarşamba sağlık ocağı çağırdı kan alacaklarmış onlara bir tekrar sorarım bende bakalımYa zaten deposu küçük biriydim iyice gidecek skxbjsnxjs hamilelikteki gibi demir dışında vitamin kullanamaz miyiz ya emzirirken sakıncalı mi? Degerlere baktirip kullansak bence iyi olur böyle salarsam ben eski kilomdan daha aşşağıya inerim o kadar da olmasın şimdiden kurumuşum, bari beynimizin yarısı kalsin sjdbjsjsjsjdjsjsi
Ben de terliyorum ama her gece degil canı istediği gece sjdndjnndjd bazen çok hafif bazen de su gibi yapiyoro olmasa da her gün mutlaka süt akıyor kendi kendine bi bakıyorum sırılsıklam tişört iki tane yedekli yaptim sadce süt olduysa peteye birakiyorum sabaha kadar diğeri islaninca o kurumuş oluyor değiş tokuş jdnxjsjdjjdjjs
lohusa terlemesidir bu terlemeler bence, gribim terlemelik kadar kötü değil çünkü hafif burun tıkanıklığı akıntısı hafif boğaz ve baş agrisi arada hapşırma şeklinde seyrediyor jdbxjdjjdjd
Yarım beynim unutur belki eiye şimdiden iyi dileklerimi dileyeyim unutmazsam tekrar dilerim jsbxjsjjd
İnşallah çok güzel geçer her şey, sağlıkla ağrısız güzel bir doğum yaşar, kucağına alirsin bebişini canımsu gibi geçsin tüm süreç inşallah maya91
Gebelık tansiyonu gebelık şekeri plesenta rahime yapışmıştı.Baya kalmış canım geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı bana inşallahherhangi enfeksiyon yada başka bişey varmiydi bebiste sadece beslenme bozukluğundan mi yattı
Kendine gelince güzel bir hamama gider kese atarsın bir kaç saatKızlar ya bu karnım ve cevresi doğumdan sonra normal tenime göre çok daha koyu oldu rengi sanki kirlenmiş gibi duruyor, bir de bu son aylarda oluşan dikey çizgi ne zaman gider veya gider mi ? Bişi yapmak gerekir mi jsndjdj bol kopukle deli gibi kese atasim var ama köpük aşşa akar dikislere diye henüz köpükle kese yapma cesareti bulamadim kendimde sjxhjsjdjd saçımı da öne egilip yikayip durulayip öyle duşa devam ediyorum. Tecrübeli analar her türlü fikre açığım HELP
maya91 ay bugün 17 si sandım bi an dedim ki yuh mayayı unuttuk kimse de yazmamış doğurdu mu napti diye sjbshshdjsbsjshsjshsjsjsjdjdjd
Ben de onu merak ediyordum yok mu habermaya91
maya91 için büyük gün yarın Hadi kuzum sağlıcakla inşallah kucağına almak nasip olsun
SonraParlayanGece de sıra inşallah Başka kalan oldu mu doğurmayan hatırlayamadığım
Ayy sağolun kızlar bakalım yarın sabah 7 de gidicezzzz minnoşumlaaa. Hamile yastığımla bakıştık bugün dedim bi daha seni kullanamıcamYarım beynim unutur belki eiye şimdiden iyi dileklerimi dileyeyim unutmazsam tekrar dilerim jsbxjsjjd
İnşallah çok güzel geçer her şey, sağlıkla ağrısız güzel bir doğum yaşar, kucağına alirsin bebişini canımsu gibi geçsin tüm süreç inşallah maya91
sezaryen mi olmuştun ? Ben şunu anladım ne kadar iyi geçsede doğum ağrı sızı olmasada dinlenmek çok önemli toparlanabilmek adına az haraket etmek en azından sıcakta durmak ve çok iyi beslenmek sağolsunlar yeme içmede bende önceden hazırlık yapmıştım buzluğa, ama iki gün sonra annem işe dönecek evde tek kalacağım iki bebekle, peki senin yanında kimler var neden öyle ilgilenmiyorlar bir hafta en azından iyi beslensen yaraların çabuk toparlardıBen de 10 gündür cok kötüydüm. Ilgilenen olmadi dogru duzgun benimle. Gündüzleri yemek bile getirmediler oruc olduklari icin beni de öyle gördüler. Cok ağladım vs sütüm ondan artmıyor belki de.
Gözlerinde ve yüzünde var vücuduna tam bakamadim. Cok yogun degil gibi sanki. Ama gözlerindeki belirgin. 60 cc asla icmemistir. Zaten 30da uyuyakalıyor. Bi de en az 30 dakika gecmeden sarsarsan gaz cikarsam falan hemen kusuyor. Bu yüzden beklemem gerekiyor epey kusmamasi icin. Epey süredir uyuyo mesela sabaha karsi basliyor aglamaya asla durmuyor. Pazartesi randevu var eğer yarin cok huzursuz olmazsa ertesi günü bekleyeyim. Doyuramama hissi cok kötüymüs. Memede uyuyo mama icerken uyuyo memede hemen uyudugu icin sagip veriyorum onda da sona dogru uyuyo. Sütüm cok gelmedigi icin cok vicdan azabım var ondan telaşım sanırım.teşekkürler tecrübeni paylastigin icin
Ben o d vitaminini bir ay kullandim ikinci pakette yarısını kullandim sonra bidaha kullanmadım wjbsjsbdjsjdjdjdj iyi halt mi yedim bilmiyorum ama hep unuttum ara ara aklıma geldikce içtimD vitamini mi kullanıyorduk sanki bilmiyorum çarşamba sağlık ocağı çağırdı kan alacaklarmış onlara bir tekrar sorarım bende bakalım
Ay o da kötü ya bak göğüs pedleri o anlamda çok konfor sağlıyor ıslanmıyorsun en azından bende hamileyken de vardı terleme şimdi ekstra arttı su gibi oluyorum ya şıpır şıpır damlıyor resmen eşim bile diyor nasıl terlemişsin yastığın sırıl sıklam sonra kalkıyorum bu sefer üşüyorum ne oluyorsa uyurken oluyorAy eşim demişken alakasız bir şey diyeyim bebeğe parlak hanım diyip duruyor Bebenin isimden soğudum sayesinde resmen
Hamamdan da korkuyorum mikrop dolu vs diyorlar skbxjsnjsnd Allah'ım isyan etmiyorum da kadın olmak niye bu kadar zor erkolarin umrunda değil bu rahatliktan istiyorum biraz ya skxbsjnxksjdKendine gelince güzel bir hamama gider kese atarsın bir kaç saatsonra düzenli kremler bakımlar düzelirsin inşallah hormonlar normal seviyeye indikçe düzelir diye düşünüyorum
Bende de olmuştu o ağrı hatta kontrole gittiğimde doktora söylemeye korkmuştum tekrar bir müdahale olmasın canjm zaten çok yanıyor diye, sonra kendiliğinden geçti. Tam göbek deliğinin alt kısmından başlayarak daire şeklinde masaj yapabilirsin doktorum önerdi bana da hatta bu masajı yapmazsan rahmin küçülmez ilerde sorun yaşarsın dedi. O bölgeye dokununca da ağrı oluyordu yine de yapmaya devam ettikçe masajı zamanla ağrılar geçti göbeğim de küçüldü. Bilginiz olsun belki sizde de ise yararBende bir anormallik var sanırım. Sezaryen olalı 6. Gün olacak bugün. İdrar yaparken aşırı derecede kasıklarımda yanma oluyor. İlk uyandığımda da tuvalete sıkışmışsam yürüyemiyorum kaşık ağrısından. Kızlar bu normal mi çok kötüyüm psikolojik olarak. Göbek çevreme dokununca ağrıyor. 1 hafta olacak ama hala ilk kalktığımda yürüyemiyorum
Evet son haftamızmaya91 için büyük gün yarın Hadi kuzum sağlıcakla inşallah kucağına almak nasip olsun
SonraParlayanGece de sıra inşallah Başka kalan oldu mu doğurmayan hatırlayamadığım
Bebeğin adı parlamıD vitamini mi kullanıyorduk sanki bilmiyorum çarşamba sağlık ocağı çağırdı kan alacaklarmış onlara bir tekrar sorarım bende bakalım
Ay o da kötü ya bak göğüs pedleri o anlamda çok konfor sağlıyor ıslanmıyorsun en azından bende hamileyken de vardı terleme şimdi ekstra arttı su gibi oluyorum ya şıpır şıpır damlıyor resmen eşim bile diyor nasıl terlemişsin yastığın sırıl sıklam sonra kalkıyorum bu sefer üşüyorum ne oluyorsa uyurken oluyorAy eşim demişken alakasız bir şey diyeyim bebeğe parlak hanım diyip duruyor Bebenin isimden soğudum sayesinde resmen
Hemen bilimsel açıklamasını anlatıyorumBi de benim beynim sanki kapasite olarak yarıya düştü nsndjsndjdndjd bak mesela okuyorum yazdıklarını ama yarısına cevap vermeden msjimi yolluyorum..... Salak oldum iyice ya
Hemen bilimsel açıklamasını anlatıyorumannelerin beyninin ön tarafı Doğumdan sonra sadece bebeğe yönelik şeyleri düşünür eskisi gibi zindelik olmaz bilgin olsun süt üretimi de etkiliyor sütü kesene kadar böyle devam edecek hatta unutkan oldum falan diyeceksin biri karşında konuşsa bön bön bakıp ne dedi acaba diyeceksin hahahaha
Benim doğacak çocuklarımın ismi daha ben evlenmeden belliydiBu arada doğalı üç gün olacak bizim bebikin adı yok hiçbişey koymak istemiyorum watsapım dolmuş ismi ne diye herkes sürekli arıyor ne koyuldu daha da koyasım gelmiyor
Benim de en sevdiğim şey isim seçmekti birsürüde beğendiğim isim olur hep ama ilk oğlumda eşim istemediğim bir isim koydu ve ben galiba bütün isimlere küstüm çünkü kendi ismimden nefret ederim çocukalrıma aynı şeyi yaşatmayacağım diyordum olmadı,Benim doğacak çocuklarımın ismi daha ben evlenmeden belliydiisim seçmek çok güzel bir şey aslında insaAllah içine sinen ismi bulursun
Yaa çok üzüldüm bu çocuğun ismini siz içinize sine sine koyun bende bir isminden nefret ederim ama iki isim koymuşlar bana seçme şansım oldu az da olsa o yüzden hep çocuklarıma da iki isim koymak istiyorum en azından sevdikleri bir ismi seçme şansları olsun diye,Benim de en sevdiğim şey isim seçmekti birsürüde beğendiğim isim olur hep ama ilk oğlumda eşim istemediğim bir isim koydu ve ben galiba bütün isimlere küstüm çünkü kendi ismimden nefret ederim çocukalrıma aynı şeyi yaşatmayacağım diyordum olmadı,
Bir sene söylemedim oğlumun ismini şimdide hevesim kaç tı işte
Bende sırf bu yüzden çok korkuyorumNormal canım artık yıpranıyorsun her ameliyatta aynı şeyleri yaşıyorum benim ikincisinde oldu doktor üçüncü düşünüyorsan uzun bir süre düşünme dedi
Ondan ziyade sıkışma olunca sancı yapıyor çok bekletmemeye çalış beni ağlatıyordu resmen bu haftadan sonra daha iyi olcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?