Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Baya kalmış canım geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı bana inşallah herhangi enfeksiyon yada başka bişey varmiydi bebiste sadece beslenme bozukluğundan mi yattı

D vitamini mi kullanıyorduk sanki bilmiyorum çarşamba sağlık ocağı çağırdı kan alacaklarmış onlara bir tekrar sorarım bende bakalım

Ay o da kötü ya bak göğüs pedleri o anlamda çok konfor sağlıyor ıslanmıyorsun en azından bende hamileyken de vardı terleme şimdi ekstra arttı su gibi oluyorum ya şıpır şıpır damlıyor resmen eşim bile diyor nasıl terlemişsin yastığın sırıl sıklam sonra kalkıyorum bu sefer üşüyorum ne oluyorsa uyurken oluyor Ay eşim demişken alakasız bir şey diyeyim bebeğe parlak hanım diyip duruyor Bebenin isimden soğudum sayesinde resmen

Baya kalmış canım geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı bana inşallah herhangi enfeksiyon yada başka bişey varmiydi bebiste sadece beslenme bozukluğundan mi yattı
Gebelık tansiyonu gebelık şekeri plesenta rahime yapışmıştı.
Çok zor bır hamılelık geçirdim. Artık tutamıyoruz dedı doktorum 35+2 de acil aldılar. Nabzı çok yükselmişti.
6 aylık hemıleyken ağır grip geçirdim.
O da miniğimi biraz etkılemıs. O sebepten tuttuşar Bıraz
Herkese sağlıklı hayırlı zamanında doğumlar dilerim

Kendine gelince güzel bir hamama gider kese atarsın bir kaç saat sonra düzenli kremler bakımlar düzelirsin inşallah hormonlar normal seviyeye indikçe düzelir diye düşünüyorum

maya91 ay bugün 17 si sandım bi an dedim ki yuh mayayı unuttuk kimse de yazmamış doğurdu mu napti diye sjbshshdjsbsjshsjshsjsjsjdjdjd

Ben de onu merak ediyordum yok mu haber maya91

maya91 için büyük gün yarın Hadi kuzum sağlıcakla inşallah kucağına almak nasip olsun
Sonra ParlayanGece de sıra inşallah Başka kalan oldu mu doğurmayan hatırlayamadığım

Ayy sağolun kızlar bakalım yarın sabah 7 de gidicezzzz minnoşumlaaa. Hamile yastığımla bakıştık bugün dedim bi daha seni kullanamıcam

sezaryen mi olmuştun ? Ben şunu anladım ne kadar iyi geçsede doğum ağrı sızı olmasada dinlenmek çok önemli toparlanabilmek adına az haraket etmek en azından sıcakta durmak ve çok iyi beslenmek sağolsunlar yeme içmede bende önceden hazırlık yapmıştım buzluğa, ama iki gün sonra annem işe dönecek evde tek kalacağım iki bebekle, peki senin yanında kimler var neden öyle ilgilenmiyorlar bir hafta en azından iyi beslensen yaraların çabuk toparlardı

Ben o d vitaminini bir ay kullandim ikinci pakette yarısını kullandim sonra bidaha kullanmadım wjbsjsbdjsjdjdjdj iyi halt mi yedim bilmiyorum ama hep unuttum ara ara aklıma geldikce içtim takviye şart ama ya çöktüm resmen şimdi de bi gözümün kapağı şişmiş ya bir şey ısırdı ya alerji yaptı çözemedim nedir nolmuş

henüz almadım göğüs pedi dışarda işim olmadığı için jshshssjdjd alcam onumuz yaz şuan hırka ile kamufle ederim de havalar isindikca zor olacak zaten o kadar islandiysan eşini kaldır kiyafet getirsin sana ben öyle yapiyodum hamileyken çünkü kalınca soğuk yiyoruz daha beter ediyor zaten hasta gibi üşüyor insan nsnxnxnx şuan ayrı yatiyoruz o hasta diye ama o iyileşti şuan ben hastayim kısır donguye girdik o yüzden yanımdaki peteğe birakiyorum kiyafet nolur nolmaz snbsbsjshshsjsh

Benim eşim de ipoşum diye seviyor sjsbjshdjsjdjsjsjs ah erkolar
Kendine gelince güzel bir hamama gider kese atarsın bir kaç saat sonra düzenli kremler bakımlar düzelirsin inşallah hormonlar normal seviyeye indikçe düzelir diye düşünüyorum
Hamamdan da korkuyorum mikrop dolu vs diyorlar skbxjsnjsnd Allah'ım isyan etmiyorum da kadın olmak niye bu kadar zor erkolarin umrunda değil bu rahatliktan istiyorum biraz ya skxbsjnxksjd

Bende de olmuştu o ağrı hatta kontrole gittiğimde doktora söylemeye korkmuştum tekrar bir müdahale olmasın canjm zaten çok yanıyor diye, sonra kendiliğinden geçti. Tam göbek deliğinin alt kısmından başlayarak daire şeklinde masaj yapabilirsin doktorum önerdi bana da hatta bu masajı yapmazsan rahmin küçülmez ilerde sorun yaşarsın dedi. O bölgeye dokununca da ağrı oluyordu yine de yapmaya devam ettikçe masajı zamanla ağrılar geçti göbeğim de küçüldü. Bilginiz olsun belki sizde de ise yarar

Bugün benim bebeğim de sabaha kadar uyumadı sürekli meme istedi gaz sancısı vardı sabah 8 de artık yorgunluktan uyuyakalmisim eşim baktı bu saatte kadar uyutmus güzelce ama şimdi de uyandiramiyoruz deli gibi aç olmasi lazım kaç saattir beslenmedi hiç. Ama uyanmıyor zorla veriyorum memeyi almıyor. Ne garip bir çocuk dogurmusum bilmiyorum ki

Bebeğin adı parlamı
O lohusa terlemesi bendede var dolaşamıyorum ter yüzünden üşüyorum bu sefer çek sancıyı

Bi de benim beynim sanki kapasite olarak yarıya düştü nsndjsndjdndjd bak mesela okuyorum yazdıklarını ama yarısına cevap vermeden msjimi yolluyorum..... Salak oldum iyice ya
Hemen bilimsel açıklamasını anlatıyorum annelerin beyninin ön tarafı Doğumdan sonra sadece bebeğe yönelik şeyleri düşünür eskisi gibi zindelik olmaz bilgin olsun süt üretimi de etkiliyor sütü kesene kadar böyle devam edecek hatta unutkan oldum falan diyeceksin biri karşında konuşsa bön bön bakıp ne dedi acaba diyeceksin hahahaha

warcrew ay evet alzaymır gibi gezeceğiz bir süre sonra unutkanlığın saç dökülmesinin çarelerini arayacağızişin kötü tarafı ben bebeklerimide unutuyorum

Bu arada doğalı üç gün olacak bizim bebikin adı yok hiçbişey koymak istemiyorum watsapım dolmuş ismi ne diye herkes sürekli arıyor ne koyuldu daha da koyasım gelmiyor

Bu arada doğalı üç gün olacak bizim bebikin adı yok hiçbişey koymak istemiyorum watsapım dolmuş ismi ne diye herkes sürekli arıyor ne koyuldu daha da koyasım gelmiyor
Benim doğacak çocuklarımın ismi daha ben evlenmeden belliydi isim seçmek çok güzel bir şey aslında insaAllah içine sinen ismi bulursun

Benim doğacak çocuklarımın ismi daha ben evlenmeden belliydi isim seçmek çok güzel bir şey aslında insaAllah içine sinen ismi bulursun
Benim de en sevdiğim şey isim seçmekti birsürüde beğendiğim isim olur hep ama ilk oğlumda eşim istemediğim bir isim koydu ve ben galiba bütün isimlere küstüm çünkü kendi ismimden nefret ederim çocukalrıma aynı şeyi yaşatmayacağım diyordum olmadı,
Bir sene söylemedim oğlumun ismini şimdide hevesim kaç tı işte

Yaa çok üzüldüm bu çocuğun ismini siz içinize sine sine koyun bende bir isminden nefret ederim ama iki isim koymuşlar bana seçme şansım oldu az da olsa o yüzden hep çocuklarıma da iki isim koymak istiyorum en azından sevdikleri bir ismi seçme şansları olsun diye,

Bende sırf bu yüzden çok korkuyorum ben normalde afedersiniz kendime hakaret gibi olacak ama it canliyimdir çabuk kendime gelirim 5. Gün herkesi evine gönderirim yalnız kalmayı daha çok seviyorum lohusa kafayla yardım istemediğim halde akıl verilmesi bu çocuk neden ağlıyor sütün yokmu geldimi lafları sıkıyor ve alinganlastiriyor beni.. ama 3. De de gonderdim herkesi ve bayagi zorlandımbenimde Dr um bu doğumunda dahada sıkıntı yaşayabiliriz dedi açık açık.. hatta bu doğumda tuplerini bağlayalım daha fazla bedenini hirpalamaya gerek yok dedi haklı olarak en küçüğüm doğum yaptığım sırada 2 buçuk yaşında olacak ve ona hiç kıyamıyorum hala anne sütü alıyor biraktirmaya bile kıyamıyorum.. hem ağrılar hem vicdan azabı beni şimdiden korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…