Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gazı vardır kuzum gaz damlası vs bir şey kullanıyor musunuz rahatşatıcı ben şu clinikid den aldım daha kullanmadım bugün geldi ama kullanınca yazcam fikirlerimi
Benim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim
Yenidoğan anneleri ayakta yine gazdan oluyordur muhtemelen ya da yedikleri fazla gelince rahatsız ediyordur. Ya ben geceleri hiç uyumuyorum tıkanacak diye korkuyorum sizde de var mı o kaygı bozukluğu gece annem uyuyor ben ayaktayım sabah 5-6 gibi ona veriyorum beb uyuyorum böyle bir döngü ama gidince ne yapacağım bilmiyorum. Bebek uyurken uyuyabilen var mı

Ayyy çok iyi olur canıö haber bekliyorum senden

Bir sorum olacak gebelikte bir sorun yoksa açılma veya bebekte gelme belirtisi yoksa 38. Haftada uzun yolculuk yapılır mı kızlar araçla? Mola vererek rahat şekilde ama 12 saat mesafe
Merhaba, yapmamanı tavsiye ederim. 6. Ayımda bile 12 saatlik yolu araba otobüsle değil gidersem uçakla gitmemi istemişlerdi. 38. Hafta çok tehlikeli. Doktorlar 2 saati geçmesin seyahatlarınız diyor. 12 saat,38. Haftada dinlenerek dahi olsa çok tehlikeli bence. Yolda doğurmaya kalksan,sancın gelse belki otobanda olacaksın kim bilir en yakın hastane ne kadar uzaklıkta olacak

Kilosu düşük olduğu için olabilir mi kilo aldıkça içe doğru girer mi acaba diye düşündüm

Adına çok sevindim sağlıkla büyütün ins tüm dönüm noktaları doğumun kadar kolay olsun

Bebeğiniz erkek mi ?
İdrar yaparken zorlanıyor mu? Gaz sıkıntısı yoksa karnı doyuyorsa idrar yaparken zorlanıyorsa sünnet edilmesi gerekebilir.
Benim bebek de sürekli emmek istiyordu geceleri hiç uyumuyordu idrar yaparken zorlandığını fark ettik acile gittik sünnet edilmesini söyledi 2 gün önce sünnetini yaptık var olan sarılığı da gitti fazla emmesi de gitti.

Evt erkek ama idrar skntısı yok. Ne oldgnu anlamadm valla mesela az once 3 kere kisa araliklarla kustu. Hemsire normal demisti ama hic normal gelmio bana. Kontrole goturcem yine

İdrardan sonra yanmadan çok korktum ama oda olmadı çok şükür evet emzirirken hiç geçmiyor dün geceye kadar sabretmeye çalıştım ama 5 dk bir sancı girip 10 dk çıkmamaya başladı en son sağlık kabini çağırdık eve ancak durdu sancılar
Ayy o ne kremii gümüş kapak olmadı bende yaraya doğru ilerliyorum

Bizde aynı sorunu yaşamıştık ilkinde şimdi yine sünnet edilmesi gerek sanırım çiş delikleri çok darmış

Kızlar benim epizyo kesiği yok ama dikiş var ılık su ile yıkayınca çok iyi geliyor benimde adet ağrısı hani bebgin hafif sancıları olur ya anne karnında makata vurur arada öyle vuruyor buna da şükür o da geçer inşallah. Bebiş biraz kilolu sabaha kadar emdi resmen.

Yaaa harika olmuş bizdede benzer şeyler oldu maşallah diyelim hepimize

Depend terletir doktorlar hemşireler önermiyor dedikleri için aldığım 2 paketin 1ini iade etmiştim.
Lohusa pedi ne aldınız?
1 paket depend yeter dedikleri için ben de 1 paket almıştım. Lohusa pedini de arkadasım önerdi ebebekten almıştım onu da. Baby mom markası
Ay hadi bakalım güzel haberlerle inşallah canım depend gerçekten çok rahat bir şey
Amiin canım çok sağol
2 gün için yazmıştım bunları
Ben 1 günde yazdığım miktarın yarısını kullandım çünkü
Ay ahahha gözden geçireyim her şeyi
İdeal bencede canım depend yetiyor bir paket benim bitmedi bile azalınca pede geçtim kız az kaldı pazartesi doğuruyorsun ya sende Hadi sağlıcakla canım
Ayy evetttt yaa inşallah bi sıkıntı bişey çıkmadan atlatırız

Bizde aynı sorunu yaşamıştık ilkinde şimdi yine sünnet edilmesi gerek sanırım çiş delikleri çok darmış
Bence doğar doğmaz sünnet en rahatı zaten ne acı cekiyorlar ne başka bişey böylece anne olarakda siz sıkıntı cekmiyorsunuz.. ben alt değiştirme anlarında görmesem sünnet olduğunu dahi unutuyordum ve çok kısa sürede kendisine geliyor sünnet yeri de

Yanında uyuyoruz canım bir seste uyanıyoruz zaten eşimle ben nöbette gibiyiz iki saatte bir uyanıp emzirmeye çalışıyorum
Kilosu düşük olduğu için olabilir mi kilo aldıkça içe doğru girer mi acaba diye düşündüm
Şuan anca doğum kilosuna gelebildik inşallah bakalım aldıkça girer
Güzel olcak her şey canım inşallah hadi bakalım kavuşma zamanı geldi çattı

Kız gümüş kapak bende de işe yaramadı valla aile hekimi yazdı bana krem medacassol . Seni baya etkilemiş bende o kadar sık olmadı

Gereksiz müdahale maalesef ki böyle şeylere sebep oluyor . Kendi doktorumuz kendimiz olacağız başka çaresi yok

Bilmiyorum ben şuan ikinciye totom yemiyo mesela yani şekilde kesi dikiş vs çok olursa diye jsbxjdnxjdbhd ikinci sizin gibi olacaksa neden olmasin sjbdhshdj
Kız benim ilkinde başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ama zaman sana yaşadıklarını unutturuyor sonra bi bebek görüyorsun bi bakıyorsun ki ya en fazla ne olabilir ki diyorsun bi kere yaşadım katlandım iyileştim sonuçta bi daha dayanabilirim gibi düşünüyorsun bu kısır döngüyle maalesef bir sürü çocuk yapılabilir djjdjdjdj

Kız gümüş kapak bende de işe yaramadı valla aile hekimi yazdı bana krem medacassol . Seni baya etkilemiş bende o kadar sık olmadı
Evde var bir deneyeyim hametan sürüyorum da sürekli silince işe yaramadı daha oda kapak taktım krem sürüdm şimdi

Doğumdan sonra annem gitti ben tek kaldım odayı topladım bebekle ilgilendim muayenesine götürdüm kantine gittim su çay falan aldım kendime eve gelince valizleri boşalltım bebeklerin altını üstüne değiştirdim sonra gittikçe kötüleştim belki dinlenmediğim içinde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…