- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.281
Gazı vardır kuzum gaz damlası vs bir şey kullanıyor musunuz rahatşatıcı ben şu clinikid den aldım daha kullanmadım bugün geldi ama kullanınca yazcam fikirlerimi
Valla cok zor yaa,bızımkı kucaktada susmuyor ıkınıyor aglıyor,uc saat fslan hergun boyle bir seans oluyor,annemlerde kalıyorz bıde babam nıye aglatıyosunuz noldu bebege aglatmayın dıyo
ayy kuzum tamda aynı seylerı yasıyoruz bugun bazı taktıkler denedım basarılı oldu,eger yarında basarılı olursa sana yazacagım.belkı tesadufen bugun esref saatındedır o yuzden yarında deneyınce yazıcam
Yenidoğan anneleri ayakta yineBenim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim
Ayyy çok iyi olur canıö haber bekliyorum sendenValla cok zor yaa,bızımkı kucaktada susmuyor ıkınıyor aglıyor,uc saat fslan hergun boyle bir seans oluyor,annemlerde kalıyorz bıde babam nıye aglatıyosunuz noldu bebege aglatmayın dıyo
ayy kuzum tamda aynı seylerı yasıyoruz bugun bazı taktıkler denedım basarılı oldu,eger yarında basarılı olursa sana yazacagım.belkı tesadufen bugun esref saatındedır o yuzden yarında deneyınce yazıcam
Merhaba, yapmamanı tavsiye ederim. 6. Ayımda bile 12 saatlik yolu araba otobüsle değil gidersem uçakla gitmemi istemişlerdi. 38. Hafta çok tehlikeli. Doktorlar 2 saati geçmesin seyahatlarınız diyor. 12 saat,38. Haftada dinlenerek dahi olsa çok tehlikeli bence. Yolda doğurmaya kalksan,sancın gelse belki otobanda olacaksın kim bilir en yakın hastane ne kadar uzaklıkta olacakBir sorum olacak gebelikte bir sorun yoksa açılma veya bebekte gelme belirtisi yoksa 38. Haftada uzun yolculuk yapılır mı kızlar araçla? Mola vererek rahat şekilde ama 12 saat mesafe
Kilosu düşük olduğu için olabilir mi kilo aldıkça içe doğru girer mi acaba diye düşündümKenarları bu kadar uzun duruyor mu peki canım
Aynı şeyi bende hissediyordum sezeryanla tarih ben karar veriyormuşum gibi o yüzden hep keşke kendisi gelip gününü belirlese diyordum bir gece yarısı kendisi geldiAma bunu boşuna dert etmişim bugün bir videoya denk geldim sezeryan dahi olsa tarihi biz belirlesek bile doğumu aslında zaten kendisinin zamanı olduğu için o zaman gelmiş oluyormuş o yüzden için rahat olsun haftan da güzel 40. Hafta da artık riskler de artıyor sezeryan olacaksan o kadar beklemeyi doktorlar önermiyor zaten canım
Adına çok sevindimKızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Bebeğiniz erkek mi ?Kizlar benim bebek dunden beri dogru duzgun uyumuyor surekli emiyor. Gaz skntisida yok cikariyor. Tam uyuyor 10 dk sonra aglamakli uyaniyor sadece emerken duruyor. Dunden beri 1 gram uyutmadi beni. Neden bole oldu anlamadimbukdr emmeside iyi degil zaten kusuyor fazla oldgu icin
Evt erkek ama idrar skntısı yok. Ne oldgnu anlamadm vallaBebeğiniz erkek mi ?
İdrar yaparken zorlanıyor mu? Gaz sıkıntısı yoksa karnı doyuyorsa idrar yaparken zorlanıyorsa sünnet edilmesi gerekebilir.
Benim bebek de sürekli emmek istiyordu geceleri hiç uyumuyordu idrar yaparken zorlandığını fark ettik acile gittik sünnet edilmesini söyledi 2 gün önce sünnetini yaptık var olan sarılığı da gitti fazla emmesi de gitti.
İdrardan sonra yanmadan çok korktum ama oda olmadı çok şükür evet emzirirken hiç geçmiyor dün geceye kadar sabretmeye çalıştım ama 5 dk bir sancı girip 10 dk çıkmamaya başladı en son sağlık kabini çağırdık eve ancak durdu sancılarAynısı bende valla şok geçirdim kesi dikişmyok ama ilk 3 gün içerde baya idrar yakması oldu hafif yırtılan yerler vardı muhtemel . Ama doktor dikiş atmadığına göre önemli değildi galiba şu an hiçbir şey yok o sancılar emzirdikçe artıyor çünkü emzirdikçe rahim de küçülüyor . Sağlık ocağında ki ebe bana 2 kremi karıştır dedi verdi kullanıyorum şu an geçirdi resmen Allah razı olsun sağıyorum ve kremliyorum emziremiyorum şu an
Bizde aynı sorunu yaşamıştık ilkinde şimdi yine sünnet edilmesi gerek sanırım çiş delikleri çok darmışBebeğiniz erkek mi ?
İdrar yaparken zorlanıyor mu? Gaz sıkıntısı yoksa karnı doyuyorsa idrar yaparken zorlanıyorsa sünnet edilmesi gerekebilir.
Benim bebek de sürekli emmek istiyordu geceleri hiç uyumuyordu idrar yaparken zorlandığını fark ettik acile gittik sünnet edilmesini söyledi 2 gün önce sünnetini yaptık var olan sarılığı da gitti fazla emmesi de gitti.
Kızlar benim epizyo kesiği yok ama dikiş var ılık su ile yıkayınca çok iyi geliyor benimde adet ağrısı hani bebgin hafif sancıları olur ya anne karnında makata vurur arada öyle vuruyor buna da şükür o da geçer inşallah. Bebiş biraz kilolu sabaha kadar emdi resmen.İdrardan sonra yanmadan çok korktum ama oda olmadı çok şükür evet emzirirken hiç geçmiyor dün geceye kadar sabretmeye çalıştım ama 5 dk bir sancı girip 10 dk çıkmamaya başladı en son sağlık kabini çağırdık eve ancak durdu sancılar
Ayy o ne kremii gümüş kapak olmadı bende yaraya doğru ilerliyorum
Pembemsi bişey canım ben sarı nişan hiç bilmiyorım kırmızıda pek olmuyor akıntıula karışık olabiliyorMerhaba doğum yapan anneler nişan gelmesi yaşayan oldu mu bana nasıl birsey olduğunu tarif eder misiniz?
Yaaa harika olmuşKızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
1 paket depend yeter dedikleri için ben de 1 paket almıştım. Lohusa pedini de arkadasım önerdi ebebekten almıştım onu da. Baby mom markasıDepend terletir doktorlar hemşireler önermiyor dedikleri için aldığım 2 paketin 1ini iade etmiştim.
Lohusa pedi ne aldınız?
Amiin canım çok sağolAy hadi bakalım güzel haberlerle inşallah canımdepend gerçekten çok rahat bir şey
Ay ahahha gözden geçireyim her şeyi2 gün için yazmıştım bunları
Ben 1 günde yazdığım miktarın yarısını kullandım çünkü
Ayy evetttt yaa inşallah bi sıkıntı bişey çıkmadan atlatırızİdeal bencede canım depend yetiyor bir paket benim bitmedi bile azalınca pede geçtim kız az kaldı pazartesi doğuruyorsun ya sendeHadi sağlıcakla canım
Bence doğar doğmaz sünnet en rahatı zaten ne acı cekiyorlar ne başka bişeyBizde aynı sorunu yaşamıştık ilkinde şimdi yine sünnet edilmesi gerek sanırım çiş delikleri çok darmış
Yanında uyuyoruz canım bir seste uyanıyoruz zaten eşimle ben nöbette gibiyiz iki saatte bir uyanıp emzirmeye çalışıyorumYenidoğan anneleri ayakta yinegazdan oluyordur muhtemelen ya da yedikleri fazla gelince rahatsız ediyordur. Ya ben geceleri hiç uyumuyorum tıkanacak diye korkuyorum sizde de var mı o kaygı bozukluğu gece annem uyuyor ben ayaktayım sabah 5-6 gibi ona veriyorum beb uyuyorum böyle bir döngü ama gidince ne yapacağım bilmiyorum. Bebek uyurken uyuyabilen var mı
Şuan anca doğum kilosuna gelebildik inşallah bakalım aldıkça girerKilosu düşük olduğu için olabilir mi kilo aldıkça içe doğru girer mi acaba diye düşündüm
Güzel olcak her şey canım inşallah hadi bakalım kavuşma zamanı geldi çattı1 paket depend yeter dedikleri için ben de 1 paket almıştım. Lohusa pedini de arkadasım önerdi ebebekten almıştım onu da. Baby mom markası
Amiin canım çok sağol
Ay ahahha gözden geçireyim her şeyi
Ayy evetttt yaa inşallah bi sıkıntı bişey çıkmadan atlatırız
Kız gümüş kapak bende de işe yaramadı valla aile hekimi yazdı bana krem medacassol . Seni baya etkilemiş bende o kadar sık olmadıİdrardan sonra yanmadan çok korktum ama oda olmadı çok şükür evet emzirirken hiç geçmiyor dün geceye kadar sabretmeye çalıştım ama 5 dk bir sancı girip 10 dk çıkmamaya başladı en son sağlık kabini çağırdık eve ancak durdu sancılar
Ayy o ne kremii gümüş kapak olmadı bende yaraya doğru ilerliyorum
Gereksiz müdahale maalesef ki böyle şeylere sebep oluyor . Kendi doktorumuz kendimiz olacağız başka çaresi yokAy ben 2. Doğumda çok zorlandım mahvoldum ilkinde gram çekmemişim
İlk doğumumda kendi sancımı çektim 9 cm açılma ile 25 dk doğurdum suyum patlamamıştı
2. Doğumumda 7 cm açılma ile gittim tesadüf eseri ama gram sancım yoktu 10/20 falan çıkıyordu nstde suyumu patlattılar sancım artsın diye patlar patlamaz 8 cm oldum doktor ıkınamaz sancısı yok dedi diye suniyi dayadılar 4 saat çektim bebek yukarıdaydı bastırdılar vs vs suni beni mahvetti bir de bebek tekrar yukarı çıkmasın diye bastırmaları yordu yani ne olursa olsun kendi sancım olsaydı belki bu kadar çekmezdim
Kız benim ilkinde başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştirBilmiyorum ben şuan ikinciye totom yemiyo mesela yani şekilde kesi dikiş vs çok olursa diye jsbxjdnxjdbhd ikinci sizin gibi olacaksa neden olmasin sjbdhshdj
Evde var bir deneyeyim hametan sürüyorum da sürekli silince işe yaramadı daha oda kapak taktım krem sürüdm şimdiKız gümüş kapak bende de işe yaramadı valla aile hekimi yazdı bana krem medacassol . Seni baya etkilemiş bende o kadar sık olmadı
Doğumdan sonra annem gitti ben tek kaldım odayı topladım bebekle ilgilendim muayenesine götürdüm kantine gittim su çay falan aldım kendime eve gelince valizleri boşalltım bebeklerin altını üstüne değiştirdim sonra gittikçe kötüleştim belki dinlenmediğim içinde olduKız gümüş kapak bende de işe yaramadı valla aile hekimi yazdı bana krem medacassol . Seni baya etkilemiş bende o kadar sık olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?