Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Devlet hastaneleri geecekten allahlik bı doktora gittim öyle itici tavrı vardı ki muayene olacağım doktor yokmuş başka doktora verdi sekreter arayıp sordu gelsin mi diye gittim ben bakmıyorum diyor ukala ukala başka bı doktora verdi ona da günüm doldu dedim neyse baktı nst de bişey yok tansiyon 13/9 bebeğin herşeyi iyi ama hani başından savdi ben bu hastaneyi önermiyorum bişey olursa eğitim araştırma ya git onu bende billiyorum zaten neyse işte geçen hafta 3600 olan bebek 3200 çıktı gelde inan birine bence çok iri değil falan dedi değişikler anlayacağınız top bana kaldı 40 +3 e kadar bekleyip eğitim araştırma ya direk acile gideceğim 41 e kadar bekleyecek bunlar belli kasintim var tahlil yap diyorum onu bile yapmadı dogurunca geçer diyor akıllı.

Ay bazıları tam salak gerçekten. Ölçerken krndi elleriylen ihazda nokta seciyorlar ya. O yüzden acrle etmiştir yanlış çıkabilir yani boşver onu salata bazilari.... Allah zaten devlete gidenlere ekstra yardim etsin yani kendin araştırıp öğrenmesen onlarin eline kalıyorsun şaka gibi. Çok mu var kaşıntı? Acilden git kaşıntını söyle poliklinikte cart curt ederse ilgilenmedi başından savdi dersin, eğer çok olduğunu düşünüyorsan git yani. Değişik insanlar ya işin bu senin neyin tribine gitmişsin de bakmam diyo sanki cebinden para cikacak mesajini doldur s,git evine... Aldığı para helal oluyor ku acaba hiç düşünsun içi rahat mi pezv kusura bakma ben de devlet takipliydim insani surunduruyor bazıları sevmiyorum yani

Bebeğin burun temizliği çok önemli ilk üç ay ağızlarından nefes almayı bilmezlermiş korkutmayayımda seni biz gece bile nöbet tutardık bişey oldumu diye oğlumunda çok tıkanıyordu emmesinede engel olabilir
Belirti olmadığında bile her gece temizleyip yatırmak lazım, bol tuzlu su damlatınca hapşırıp kendide çıkarıyor ama serum fizyolojik sıkıp güzelce çekersenizde olur tıkanıklık boyutundaysa sık sık temizleyin

Doktorun kendisimi dedi bu hastaneyi önermiyorum diye sen hangi şehirdesin
Çok ilgisiz kalmış inşallah birdaha gitmene kalmadan kolayca doğurursun ya ben bile stres oldum 40 ın üzerine 2 hafta daha esnetilebiliyor onu düşün sen
Kaşıntı enfeksiyondan mantardan vs olur sen normal doğum yapacaksın çaresine baksaydı ilaç krem yazsaydı çokmiyi olurdu bari evde sen kendin bişeyler yap

Kız zaten bana diyor sen herşeyi cozmussun kendi sagliginin takipçisi sen olacaksin sistem bu resmen.

Vajinal kaşıntı değil tüm vücut benim ilk bebekte de oldu karaciger değerlerim yüksek çıkmıştı bu bebek kendi gelseydi gerek kalmayacaktı aslında 42 ye kadar bekleniyor diyor da onda da iki üç gün takipli olacaksın ama nasıl olacaksın onu da bilmiyorum özel doktor değil ki gel yarın desin İstanbul dayım Esenyurt devlet hast idi zatden ben orada dogurmayacaktim eğitim arastrmaya gidecektim kontr filan yakın diye orada yapıyorum. Pazar günü eşim de evde iken 40+3 te giderim artık ya onlarda muhtemelen bir kaç gün bekletecek de dur bakalım.

Peki doğum belirtin var mı hiç öncekilere kıyasla
Bende vajina değilde rahim ağzı kısmında bir noktada acı oluyor bebek hareketinden mi yoksa başka şeyden mi çözemiyorum sanşyelik oluyor ama canım yanıyor

Ya bugün fazlaca afedersin bi sümüksü akıntı geldi baya böyle az bişey de kan pıhtısı vardi ama çok az belki o nisan olabilir iki gecedir de az bı sancıyla yokluyor belki açılma oluyor

En baştan vardi az bişi hırıltı hic engel olmadı emmesine va ama bugün baya tıkalı belli

Kız zaten bana diyor sen herşeyi cozmussun kendi sagliginin takipçisi sen olacaksin sistem bu resmen.
İban atsaydin ona maaşını bolusmek icin. Madem öyle sen kim olarak maas alıyorsun deseydin avele bak

Gecmis olsun canim anali babali buyusun tansiyonun mu cikti sezeryan esnasinda sezeryan nasilsi?
18 20 lere çıktı anestezi sonrası canım basım catliyo zannettim çok fena oldum ilaç desteği ile düşürdüler sezeryan da hiç hissetmedim ama o anestezi beni çok korkuttu ve zor oldum kendimi kastım sanırım yara yerim hafif agriyo ama yürümeme engel değil sütüm gelmiyor oğlan küveze girdi ben strese girdim iyice

Boş memeden durup dururken akan süt için dışarı çıkınca çözüm olmasi icin göğüs pedi almayı düşünüyorum ama sorum şu kendisi yapisiyor mu yoksa pamuk gibi bir şey mi yani sütyen icine giymek mi lazım illa üstüm basım kalmadı düzgün dışarı çıksam ayrı rezalet

İç tarafı normal ped gibi. Dış tarafı etiket gibi olan yer mavi yazılı olan onu kalfırınca yapışkanı var sütyene yapışıyor sanırım. Kullanmadım ama kalın epey idare edilir güzele benziyor

Eklentiler

• 1000017527.webp
    22 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000017526.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 7
40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Esimi bogasim bile kalmadi, saatlerce sigara keyfi yapiyor balkonda, hicbir ise yaramayip sacma sapan konusuyor surekli. Surekli o cocuk ac lafini duymaktan biktim. Iyi degilim, cok yalniz, mutsuz , bitik hissediyorum.

Henüz doğum yapmadım ama bebişe senden daha fazla yetecek kimse yok bu dünyada. Ama mutlaka geçecek bu zamanlar o yüzden kendine dert etmemeye çalış. Sen ne kadar iyi olursan bebişte o kadar iyi olacak. Sana da senden daha iyi gelecek kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…