- 30 Nisan 2018
- 1.917
- 2.454
- 133
- 38
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.741
kasilma dedigimiz sey bebegin bi yerde toplanip kendini birakmasi degil mi?
Evet canımkasilma dedigimiz sey bebegin bi yerde toplanip kendini birakmasi degil mi?
O gün vurdu anlık sonra emzirdikce kendime geldim. Mamayi kesince emzirme sıklığı arttı ağrı yok ama göğüsler dolunca hassaslasiyor sanki. Yine olmaya başlarsa sağım işine girişicem artıkAğrı koluna vurduysa tıkanmaya başlıyorsun sakın bekleme her geçen gün aleyhine olur mastit çok zordur bekledikçe mastitw çevirir hemen sağım yapmaya başla sertliklere masaj yap sürekli açılsın kanallar
Masajlamayi neyle yapiyosun. Bununla alakali hicbir şey almadımBende tek yıkamayı seviyorum benide sinir ediyorlarsonrada bir güzel masajlıyorum üşüdü hasta oldu diye bu sefer başımın etini yiyoralr
Banyo filesi aldın mı? İlk zamanlar alışana kadar onunla yıkamak kolay oluyorBen kriz geçirir miyim bilmiyorum çünkü hiç fikrim yok yeğenimi bile yikamadim korkuyorum kayacak diye djhdjdnd en azından ilk banyosunu yardim etsinler bir şey olmaz
Aynı aynıBende tek yıkamayı seviyorum benide sinir ediyorlarsonrada bir güzel masajlıyorum üşüdü hasta oldu diye bu sefer başımın etini yiyoralr
Evet var o da zaten onunla yaparız sanırımBanyo filesi aldın mı? İlk zamanlar alışana kadar onunla yıkamak kolay oluyor
Haftası geldi yapılalı, nişan sonrası da 48 saat deniliyor en geç diye ama yokAyyy sıyırma sonrası 12 saat içinde gelmesi lazım kız ne zaman yaptı suyun gelebilir dikkat et bana da aynını yapmıştı bi güm sonra suyum gelmişti
orjinal zeytinyağıyla yaptım ben yedirene kadar popişinden ayak tabanlarına kadar heryerini ovalıyorum çok hoşlarına gidiyor mayışıp uyuyorlar uzuncaO gün vurdu anlık sonra emzirdikce kendime geldim. Mamayi kesince emzirme sıklığı arttı ağrı yok ama göğüsler dolunca hassaslasiyor sanki. Yine olmaya başlarsa sağım işine girişicem artık
Masajlamayi neyle yapiyosun. Bununla alakali hicbir şey almadımfikrim olmadığı için yani ne iyi olur ne olmaz. Bir de ne sıklıkta yapılıyor
Demekki inatçı çıktı seninkiHaftası geldi yapılalı, nişan sonrası da 48 saat deniliyor en geç diye ama yok
Aynı şeyleri yasiyormusuz. Enfeksiyon değil bakıldı çünkü ve göbeğim aynı şekilde aşağıya düştü , regl ağrısı gibi bı ağrı ve bel ağrım var bir haftaya yakındır var ama gün geçtikçe artiyo, 17 Mart sezeryan için gün aldk ama bebiş bekliyecek mi bakalımSürekli saat başı geliyor sarı renkli falan
Kimsede sakinlesmio sadece memede. Ve uyumuyor gunde toplasan yarim saatSürekli böyle devam etmez diye düşünüyorum. Yenidoğan bebek biraz kucakçı ve memeci oluyor canım. Hastanede böyleydik biz de. Hemşireye söylemiştim acaba doymuyor mu diye. Sürekli emzirirken görüyorum sizi, doyuyordur. Belli ki kucak düşkünü demişti. Şu an 2 haftalık. Eğer benim kucağımdaysa küçük hanım süt olduğunu anlayıp tok olsa bile emmek istiyor, fazlasını kusuyor. Annemin kucağında ise sakin sakin duruyor. Seninki başka kucakta nasıl? Eşinin kucağındayken falan da meme aranıyor mu?
Bende tek emzik var onu da kaynatarak temizliyorum zaten toz oluyo sadece arada o yüzden. Biberonu da aldik iki kere kullandim şuan ihtiyacım kalmadı mama açısından onu da kaynattik kaldiricam o yüzden ekstra bir şey almadim devamli kullanmadığım içinKızlar bebişin biberon, emzik vs temizlemek için buharlı temizleyici aldınız mı? Yoksa kaynatarak mı temizleyeceksiniz?
Ben hafif yatarak sırt üstü uzaniyorum, üstüme de bebişi alıyorum benim kokumla uyuyor eğer uykun varsa sen de öyle uyuklayarak dinlenebilirsin birazKimsede sakinlesmio sadece memede. Ve uyumuyor gunde toplasan yarim saat
Allah yardımcın olsun canım. Emziğe alışırsa biraz dinlenirsin en azındanKimsede sakinlesmio sadece memede. Ve uyumuyor gunde toplasan yarim saat
Doğum raporu ile nüfus müdürlüğüne gidip çıkarttık biz.doğum yapan annelere bir sorum var , kimlik çıkardınız mı bebişlere ? prosedür nasıl acaba ?
Ben vajinal bekliyorum canım bakalım artık bende her an doğacak gibi hissediyorum ama bazen öyle bi oluyor ki hiç gelmeyecek hissi yaratıyorAynı şeyleri yasiyormusuz. Enfeksiyon değil bakıldı çünkü ve göbeğim aynı şekilde aşağıya düştü , regl ağrısı gibi bı ağrı ve bel ağrım var bir haftaya yakındır var ama gün geçtikçe artiyo, 17 Mart sezeryan için gün aldk ama bebiş bekliyecek mi bakalım
Ay bende bu ayın 14 ünde gidicem kendisine memnun kaldınız mı nerde yaptırdınız detaylınızıMerhaba Dr Ali Gedikbaşı Şişlide. Riskli gebeliklere de bakıyor diye biliyorum.Dediğiniz konuları bilmiyorum ama iyi bir Periıntolog. Bende detaylıyı kendisinde yaptırdım. Çok geçmiş olsun.
Inan şaştim artk. Kaynanamla bitik durumdayiz. Ne gece uyuyor ne gunduz. Bende sjfir uykuylayim. Gucum kalmiyorBende tek emzik var onu da kaynatarak temizliyorum zaten toz oluyo sadece arada o yüzden. Biberonu da aldik iki kere kullandim şuan ihtiyacım kalmadı mama açısından onu da kaynattik kaldiricam o yüzden ekstra bir şey almadim devamli kullanmadığım için
Ben hafif yatarak sırt üstü uzaniyorum, üstüme de bebişi alıyorum benim kokumla uyuyor eğer uykun varsa sen de öyle uyuklayarak dinlenebilirsin birazöyle daha sakinlesiyor gibi geldi bana dene bence canim
Bugun hemsire emzik ve biberon asla almayin dedi. Ben alsam eşim korkar istemez kullandirmayi. Geçer insallah tek dilegimAllah yardımcın olsun canım. Emziğe alışırsa biraz dinlenirsin en azından
Canım bu arada şimdi aklıma gelmişken yazmak istedim.Kombine olunca ne oluyor canim neden oyle yapiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?