Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
O gün vurdu anlık sonra emzirdikce kendime geldim. Mamayi kesince emzirme sıklığı arttı ağrı yok ama göğüsler dolunca hassaslasiyor sanki. Yine olmaya başlarsa sağım işine girişicem artık
Bende tek yıkamayı seviyorum benide sinir ediyorlar sonrada bir güzel masajlıyorum üşüdü hasta oldu diye bu sefer başımın etini yiyoralr
Masajlamayi neyle yapiyosun. Bununla alakali hicbir şey almadım fikrim olmadığı için yani ne iyi olur ne olmaz. Bir de ne sıklıkta yapılıyor

Ben kriz geçirir miyim bilmiyorum çünkü hiç fikrim yok yeğenimi bile yikamadim korkuyorum kayacak diye djhdjdnd en azından ilk banyosunu yardim etsinler bir şey olmaz
Banyo filesi aldın mı? İlk zamanlar alışana kadar onunla yıkamak kolay oluyor

orjinal zeytinyağıyla yaptım ben yedirene kadar popişinden ayak tabanlarına kadar heryerini ovalıyorum çok hoşlarına gidiyor mayışıp uyuyorlar uzunca 6 aylıkken hamile olana kadar yaptım keşke gene yapabilsem her banyo sonrası yaptım ben gazı varsa ekstra arada karnına yapıyordum

Sürekli saat başı geliyor sarı renkli falan
Aynı şeyleri yasiyormusuz. Enfeksiyon değil bakıldı çünkü ve göbeğim aynı şekilde aşağıya düştü , regl ağrısı gibi bı ağrı ve bel ağrım var bir haftaya yakındır var ama gün geçtikçe artiyo, 17 Mart sezeryan için gün aldk ama bebiş bekliyecek mi bakalım

Kimsede sakinlesmio sadece memede. Ve uyumuyor gunde toplasan yarim saat

Kızlar bebişin biberon, emzik vs temizlemek için buharlı temizleyici aldınız mı? Yoksa kaynatarak mı temizleyeceksiniz?
Bende tek emzik var onu da kaynatarak temizliyorum zaten toz oluyo sadece arada o yüzden. Biberonu da aldik iki kere kullandim şuan ihtiyacım kalmadı mama açısından onu da kaynattik kaldiricam o yüzden ekstra bir şey almadim devamli kullanmadığım için
Kimsede sakinlesmio sadece memede. Ve uyumuyor gunde toplasan yarim saat
Ben hafif yatarak sırt üstü uzaniyorum, üstüme de bebişi alıyorum benim kokumla uyuyor eğer uykun varsa sen de öyle uyuklayarak dinlenebilirsin biraz öyle daha sakinlesiyor gibi geldi bana dene bence canim

Ben vajinal bekliyorum canım bakalım artık bende her an doğacak gibi hissediyorum ama bazen öyle bi oluyor ki hiç gelmeyecek hissi yaratıyor keyifçi çıktı

Merhaba Dr Ali Gedikbaşı Şişlide. Riskli gebeliklere de bakıyor diye biliyorum.Dediğiniz konuları bilmiyorum ama iyi bir Periıntolog. Bende detaylıyı kendisinde yaptırdım. Çok geçmiş olsun.
Ay bende bu ayın 14 ünde gidicem kendisine memnun kaldınız mı nerde yaptırdınız detaylınızı

Inan şaştim artk. Kaynanamla bitik durumdayiz. Ne gece uyuyor ne gunduz. Bende sjfir uykuylayim. Gucum kalmiyor

Kombine olunca ne oluyor canim neden oyle yapiliyor?
Canım bu arada şimdi aklıma gelmişken yazmak istedim.
İlk doğumum yine sezaryen ve epiduraldi. Doğum esnasında hiç acı hissetmedim ama karnıma yapılan baskıyı, bebeği aldıkları anı hep hissetmiştim. Güzel bir tecrübeydi. Acısı olmayan güzel bir his.
İkinci sezaryenim ise kombine epidural spinal, hiç baskı hissi vs hiçbir şey hissetmedim. Anestezi doktoru bebeğimin doğduğunu kendi söyledi, saati gösterdi telefonundan. Demese anlamazdım. Öyle bir hissizlik. Sonrasında ağrım olunca cihazdan düğmeye basıp ağrı kesici göndermemi söylediler ama faydasını gördüğümü düşünmüyorum. Bozuk gibi hissettim o cihazı. Damar yolundan verilen arveles bile daha iyi etki etti bana. Taşıması da ekstra yük oldu o cihazı.
Şimdi eşimle konuşurken aklıma geldi bu ayrıntı, yazmak istedim. Anestezi uzmanının kendi tercihiydi anestezi şekli. İkinci sezaryenim olduğu için böyle bir tercihte bulunmuş olabilir mi bilemiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…