- 26 Ocak 2018
- 887
- 947
- 103
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.701
Ben artik karar verdim oglusumun adi Uraz Alp olacakKızlar isim düşündünüz mü? Oğluşuma Kayra mı Mete mi Aras mı? Kararsızım. Her yerde aynı şeyler var sanki içime de sinmiyor hiçbir isim
Yazarım canım benim haber ederim sizleri yazdığında muhakkakHaber gelmesine sevindim İnşallah @papatya113 ve minik savaşçısından yakında güzel haberleri alacağızkendilerine gelince bizleri bilgilendirir sen yine haber alırsan yaz bizlere canim
Anladım kuzum, peki odaya cıktıgında kahve içip çikolata yedınmı, bu baş agrısı bazı kişilerde oluyormuş, herkeste değil, araştırmışsındır.Kuzum bende ıstedım genel anestezı ama yapmadı doktorlar hatta sedasyon bıle yapmadı bu kalp durumu ve alerjı nedenı ıle.sezeryan sancıları geldi gectıde bu bas agrısı çok fena boyundan baştan giriyor kulaklarda hep bır ugultu buda gececek ınsalah ama çok zorluyor.sımdı daha iyiyim çok şükür çok tesekkur ederımspinal bas agrısına iyi gelecek önerileriniz var ise yazın canım bana
Normalde hiç baskı falan hissetmem ama Bugün hafif baskı çömelince ıkınma gibi bir his var acep doğum habercisi miiii yoksa bu bebe büyüyor içerimi sığmıyorValla 42 ye kadar gider bu şekilde bu bebeler hdjdjdjd
İsim düşünmedik askere gidince koyucaz heralde bizKızlar isim düşündünüz mü? Oğluşuma Kayra mı Mete mi Aras mı? Kararsızım. Her yerde aynı şeyler var sanki içime de sinmiyor hiçbir isim
Insallah bas agrimiz olmaz canimBenim de haftaya Salı 11 marttaevet ben de okudum duydum baş ağrısını ama inşallah yaşamayanlardan oluruz. Benim migrenim de var zaten hemen tutmaya meyilli korkuyorum olur da bebeğimle ilgilenemezsem diye
Ne guzel yaa insallah bende de olmazHiç olmadı. Bunda da doğum kaynaklı bir ağrım yok.
Gercekten oyleSon doğum hikayeleri benide biraz korkuttu
Ben de Kayra ya yakındım hep bu süreçte sanırım öyle olcak artık yetoİsim düşünmedik askere gidince koyucaz heralde biz
Banada her isim benzer heryerde var gibi geliyor bir türlü içime sinmedi alternatif te bile bişey yok
Kayra yı çok beğenmiştim ilk oğlumda babası kendi istediğini koydu şimdide hevesim kaçtı
Anlamını bşraz derinlemesine araştırırsan hoş şeyler çıkmıyor benide o düşündürüyorBen de Kayra ya yakındım hep bu süreçte sanırım öyle olcak artık yeto
Eski Türk mitolojisinde deniyor ona Tanrı anlamıymış galiba. Ama mitoloji sonuçta o ya bana saçma geldi. Ben o niyetle koymucam. Benim baktığım anlamı iyilik, lütuf şeklindeydi. O yüzden sakınca görmemiştim aslındaAnlamını bşraz derinlemesine araştırırsan hoş şeyler çıkmıyor benide o düşündürüyor
Boyu ve kilosu ne acbaKızlar bugün doktora gittim 36+5 teyim. Kafa ve vücut yani kilosu yine 10 gün falan öndeymiş oğluşumun. Artık kesin önde olduğu çünkü bu da farklı bi doktordu her doktor dedi aynısını. Ama normal doğuma engel bi şey yok dedi. Hemoroid için de doğumda falan patlarsa genel cerrah müdahale eder o da engel değil dedi. Kendi doktorum hem kilosundan hem hemoroidlerden dolayı risk almamamı söylemişti. Bu doktor da sonuna kadar bekle çok kilo alırsa son anda sezeryan olursun dedi kafam karıştı yine.
Boyunu unuttum ya haftasıyla uyumlu dedi ona. Kilosu 3250 olmuş 6 gün önce gittiğimde 3 kiloyduBoyu ve kilosu ne acba
3 kilo 50 cm ye geride dedi benim doktor 37 bitmiş olmalıyken 36 bitmiş meğer anlamadım ben bu doktorlarıBoyunu unuttum ya haftasıyla uyumlu dedi ona. Kilosu 3250 olmuş
Ben benimkinin doğacağına olan inancımı kaybettim elaNormalde hiç baskı falan hissetmem ama Bugün hafif baskı çömelince ıkınma gibi bir his var acep doğum habercisi miiii yoksa bu bebe büyüyor içerimi sığmıyor
Rica ederim hepimiz anne adayıyız iyisiyle kötüsüyle sabırla başedeceğiz rahat ol içini ferah tutŞeker var aslında düzene girdi ama yüklemede yüksek çıkmıştı ondan korkuyorum havuç suyunaçok teşekkür ederim canım moral ve desteğin için
Aslında geri değil boyu gayet iyi. Kilosu tamam benimkine göre az ama bana da önde diyorlar. Ben de anlamadım şu an3 kilo 50 cm ye geride dedi benim doktor 37 bitmiş olmalıyken 36 bitmiş meğer anlamadım ben bu doktorları
Akıntı yoğun mu oluyor acabaBen benimkinin doğacağına olan inancımı kaybettim elavalla sürekli kasılma var baskı var akıntı sarı vs vs bitmez belirtiler süt bile indi göğsüme ama yoookkk bebek gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?