- 22 Ekim 2024
- 1.464
- 3.672
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.781
Bisey olmaz canım daha erken düştüğü oluyorKızlar göbek bağı düştü erken değil mi? Doktor iki güne düşer dedi ama az önce düşmüş 6 gün oldu
Erken düşmesi daha iyi kuzumKızlar göbek bağı düştü erken değil mi? Doktor iki güne düşer dedi ama az önce düşmüş 6 gün oldu
Kendimi katarak söyleyeyim doğsun doğsun diyoruz asıl macera doğduktan sonra başlıyor cidden dünyanın en büyük nimeti bence evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almak rsmen geri kalan herşey boş heleki lohusa iken en küçük bı aksilik bile insanın gozunde büyüyor inşallah arkadasimizda geri kalan arkadaslarda sağlıklı bir şekilde çocuğuna kavuşur geri kalan herşey unutuluyor bir şekilde.Kızlarpapatya113 papatyam tekrar yazdı bana. Kızlara söyle benim için dua çok etsinler dedi. Çok yıpratıcı bir süreç yaşamış maalesef çok üzgün. Bugün çıkmamış bebeği ama yarın çıkartacaklarmış bebeğini aksilik olmazsa. Arkadaşımız için çok dua edelim
Ay ne güzel işte bıcı bıcı zamanıKızlar göbek bağı düştü erken değil mi? Doktor iki güne düşer dedi ama az önce düşmüş 6 gün oldu
Rabbim biran önce acılarını unutturup bebeğiyle keyifli sağlıklı vakit geçirmeyi nasip etsinKızlarpapatya113 papatyam tekrar yazdı bana. Kızlara söyle benim için dua çok etsinler dedi. Çok yıpratıcı bir süreç yaşamış maalesef çok üzgün. Bugün çıkmamış bebeği ama yarın çıkartacaklarmış bebeğini aksilik olmazsa. Arkadaşımız için çok dua edelim
İyi bari sıkıntı olmasın daBisey olmaz canım daha erken düştüğü oluyor
Ediyorum hep aklımdaKızlarpapatya113 papatyam tekrar yazdı bana. Kızlara söyle benim için dua çok etsinler dedi. Çok yıpratıcı bir süreç yaşamış maalesef çok üzgün. Bugün çıkmamış bebeği ama yarın çıkartacaklarmış bebeğini aksilik olmazsa. Arkadaşımız için çok dua edelim
Tişkür ederiiimErken düşmesi daha iyi kuzumhadi gözün aydın olsun
Korkuyorum bir iki gün daha beklemesem mi yıkamak için acabaAy ne güzel işte bıcı bıcı zamanı
Hiç bişicik olmaz sen anasın herşeyi başarırsınİyi bari sıkıntı olmasın da
Ediyorum hep aklımdainşallah yavrusuna kavuşur sağlıkla ennnn kısa sürede Hayırlısı kucağına alır inşallah yarın
Tişkür ederiiim
Korkuyorum bir iki gün daha beklemesem mi yıkamak için acabatam emin olmak adina ana olunca daha kendimden emin olmayarak yapıyorum böyle şeyleri galiba normalde hiç böyle biri değilim
Sen doğurdun herkes rahatladı kimse doğurmuyor artıkBugün de chat sessiz yoksa doğuran mi var ndndndndnxn
Sarı kantaron yağı , bir süre silikon meme ucu ile emxirmeYa kızlar bu göğüs ucu yaralarına tavsiyesi olan var mı mahvoldu birtanesiçok canım acıyor
Teşekkür ederim bir deneyeyimSarı kantaron yağı , bir süre silikon meme ucu ile emxirme
Henüz dogum yapmadim ama gögüslerim epeydir yara. Tahinin yağını süzüp sürmenin cok faydalı oldugunu okumustum ben de süzdüm deneyecegim. Cok gecmis olsun gecer insaAllahTeşekkür ederim bir deneyeyim
Papatyaya ne oldu en son haber bekliyorduk sonrasina dahil olamadimRabbim biran önce acılarını unutturup bebeğiyle keyifli sağlıklı vakit geçirmeyi nasip etsinpapatya113 siz çok güçlüsünüz hepsi geride kalacak inşallah
Kasılmaları takip ediyorum yine ümitlendirdi 1-2 saat 7 dkda bir geldi şu an tık yokBugün de chat sessiz yoksa doğuran mi var ndndndndnxk
Karnınızda baya şiddetli sertleşme hissediyorsunuz bazen bel ağrısı da eşlik edebiliyor, sadece kasılma olarak da gelebiliyor herkesin farklı oluyorKasılma dediğiniz tam olarak ne oluyor? Nasıl takip etmeliyiz ayrıca sancı ağrı gibi şeyler de olmalı mı yanında?
Bebeğin ara ara yaptığı hareket mi acaba bende de oluyor sanki kolu bacağı poposu mu neresiyse onu diretiyormuş gibi oluyor bazen o mu acabaKarnınızda baya şiddetli sertleşme hissediyorsunuz bazen bel ağrısı da eşlik edebiliyor, sadece kasılma olarak da gelebiliyor herkesin farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?