Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kendimi katarak söyleyeyim doğsun doğsun diyoruz asıl macera doğduktan sonra başlıyor cidden dünyanın en büyük nimeti bence evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almak rsmen geri kalan herşey boş heleki lohusa iken en küçük bı aksilik bile insanın gozunde büyüyor inşallah arkadasimizda geri kalan arkadaslarda sağlıklı bir şekilde çocuğuna kavuşur geri kalan herşey unutuluyor bir şekilde.

Rabbim biran önce acılarını unutturup bebeğiyle keyifli sağlıklı vakit geçirmeyi nasip etsin papatya113 siz çok güçlüsünüz hepsi geride kalacak inşallah

Bisey olmaz canım daha erken düştüğü oluyor
İyi bari sıkıntı olmasın da
Ediyorum hep aklımda inşallah yavrusuna kavuşur sağlıkla ennnn kısa sürede Hayırlısı kucağına alır inşallah yarın
Erken düşmesi daha iyi kuzum hadi gözün aydın olsun
Tişkür ederiiim
Ay ne güzel işte bıcı bıcı zamanı
Korkuyorum bir iki gün daha beklemesem mi yıkamak için acaba tam emin olmak adina ana olunca daha kendimden emin olmayarak yapıyorum böyle şeyleri galiba normalde hiç böyle biri değilim

Hiç bişicik olmaz sen anasın herşeyi başarırsın

Bugün de chat sessiz yoksa doğuran mi var ndndndndnxk
Kasılmaları takip ediyorum yine ümitlendirdi 1-2 saat 7 dkda bir geldi şu an tık yok bugün ahududu yaprağı çayı içtim uzun yürüyüş yaptım aksak yürüyüş yaptım hurma ağacı zaten çıktı içimde bakalım yarın doktor ne diyecek ümitliyim bu sefer

Kasılma dediğiniz tam olarak ne oluyor? Nasıl takip etmeliyiz ayrıca sancı ağrı gibi şeyler de olmalı mı yanında?

Karnınızda baya şiddetli sertleşme hissediyorsunuz bazen bel ağrısı da eşlik edebiliyor, sadece kasılma olarak da gelebiliyor herkesin farklı oluyor
Bebeğin ara ara yaptığı hareket mi acaba bende de oluyor sanki kolu bacağı poposu mu neresiyse onu diretiyormuş gibi oluyor bazen o mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…