- 11 Temmuz 2024
- 1.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.997
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.381
İnşallah canım benim çok az kaldı kavuşmayaMart ayına girdik artık yavrularımız gelse de kendini kurtarır dediğin gibi, umarım çiçek gibi güzel doğumlarımız olur
Kesnlikle canım ya dedik ememiyor süt yok herhalde diye, vardır bir damla vile gelse yeter ona dediler siz göremezsiniz dedilerCanım toparlanmanıza çok sevindim daha da iyi olursunuz inşallah
Nerden bileceksin canım göğüs kapalı kutu süt var mı yok mu hemşireler sıkınca geliyor gibi oluyordu benimde damla şeklinde dediler sütün gelmiş bol bol emzir sonra bizimkide sarılık oldu meğersem gelmiyormuş bizim değer de 14 e geldi doktora gittik mama başladık öyle doktor da bir beslenmede meme bir beslenmede mama dedi dönüşümlü vereceksiniz bebeler emerken boğazına bakın yutkunma hareketi var mı diye yutkunuyorsa geliyordur demişti doktorum canım
Gece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegimAyy hangi ara yaptın ben kaçırdımmı
Dinlen bize bir anlat
Normalmi oldu
Nasıl bir sıkıntı denk gelmiş böyle halbuki on dk içinden kendiliğinden gelen bişey seni ne kadar zorlamış inşallah kolayca toparlarsınGece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegimnormal dogum evet. Ama bebegin esini cikaramadilar yapismis. 1 saat hemsireler ugrasti cikaramadilar. Doktor geldi oda 1 saat ugrasti tabi 20 kişi basimda. Doktor canli canli kazıyarak cikardi eşini. Çok kötu bir deneyimdi hala kendime gelemiyorum. Makatima kadar yirttilar delik deşik haldeyim
Ayy doğdu sandımmDaha doğmadı benimki teyzesi, kontrol amaçlı yattım bir gecesağlıkla gelsin bebişlerimiz İnşallah
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sağlıkla canimSağolun kızlar bir tane de kısa kollu alayım yanıma kesinn bana da sıcak basar şimdiden zaten basıyorr :)) Siz ne güzel doğurdunuz maşallah sağlıkla büyütündarısı başımıza biz daha doğurmayanlar bilinmezlik içinde heyacanlıyız/mmm
Evet esim cam olsun dedi dffhgdfg fark etmez bu da cekmeden vermiyor denedik işimizi gördüHayır canım cam değil, eczaneye Avent diye sorunca diğerini vermişler bu daha iyi denmiş. Ben hastanede yatarken alındı.
İyi bari öyle böyle toparlicaz bu işi, kimse anasının karnında ogrenmiyorKuzumm aynen devam edelım boyle bugun goturduk yenıden 200 gram almıs gerı,2 saatte bır kaldırıyorum once meme sonra 20 cc mama verıyorum.hemen toparlandı sukur ama resmem cocuk 2 gun ac kalmıs açlık atesı olmus yavrum hala vıcdan azabı duyuyoruz ya.bugun dr a soyledık sızın yuzunuzden boyle oldu dıye sütünüz vardı doye dusundum ben demıs lafa bak Allahım.neysekı sımdı geldı sütüzüm hoşafı baklava bol protein ve su ile geldi bir iki kezde rezene içtim
Been, senn, delall, begonvil, quin şuan hatirladiklarim jhhhjhjhhj uyku arası okuyorum genelde başka var mıydı bilemedimKızlar kımler dogurdu bırı bana cumadan beri kimler dogurdu yazsın lutfenılk kez yalnız kaldım şuanda,bebegı annemle babama verdım
Bunu bilemezdiniz canım her bebek olmuyor, olan da bebeğe göre değişiyor zaten. Geç değil hâlâ mama başlattılar dimi? Dedikleri gibi yapin toparlar kısa sürede inşallahKızlar bebişimin sarılığı 14 olmuşmama takviyesine başladık keşke daha çnceden her ihtimale karşı verseydik diye kendimizi suçluyoruz o kadar çok uyuyor ki uyandıramıyoruz resmen inşallah daha da artmaz
Çok geçmiş olsun canımGece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegimnormal dogum evet. Ama bebegin esini cikaramadilar yapismis. 1 saat hemsireler ugrasti cikaramadilar. Doktor geldi oda 1 saat ugrasti tabi 20 kişi basimda. Doktor canli canli kazıyarak cikardi eşini. Çok kötu bir deneyimdi hala kendime gelemiyorum. Makatima kadar yirttilar delik deşik haldeyim
Binde bir gorulen biseymis zaten.. benim şansimaNasıl bir sıkıntı denk gelmiş böyle halbuki on dk içinden kendiliğinden gelen bişey seni ne kadar zorlamış inşallah kolayca toparlarsındoğum kısmı bu kadar zorlamamış heralde, anestezi neden vermemişlerki böyle bir durumda
Kafası çatına uygunsa bunu anlayabiliyorlarsa sorun olmayabilir, benim önden bir hafta gidiyo sanirim boyut olarak 38 deyken hep 39-40 falan yazılmıştı diye hatırlıyorum. Son doğururken kafası benim catıma göre büyük diyr biraz fazla mudahele gerekti, he doğdu mu doğdu evet de dikiş belki fazla atilabiliyor veya bende böyle oldu sende farkli olabilir. Süreç herkeste farkli işliyor. Doktorun ne öneriyor sanaHerkese iyi akşamlar kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun ve hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler bebisleriben bugün kontrolden geldim 36+4 deyim bebeğim 3.300 gram 2 hafta önden gidiyormuş kafasida büyükmüş normal doğum yapabilir miyim sizce kafaya çok takıyorum daha da kilo alacak
Valla doğurdum rahatladım. Darısı bekleyenlerin başınaSağolun kızlar bir tane de kısa kollu alayım yanıma kesinn bana da sıcak basar şimdiden zaten basıyorr :)) Siz ne güzel doğurdunuz maşallah sağlıkla büyütündarısı başımıza biz daha doğurmayanlar bilinmezlik içinde heyacanlıyız/mmm
Ay çok geçmiş olsun eş nasıl yapışıyor ilk defa duydum bari anestezi verseydiler niye böyle bişey yaptılarGece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegimnormal dogum evet. Ama bebegin esini cikaramadilar yapismis. 1 saat hemsireler ugrasti cikaramadilar. Doktor geldi oda 1 saat ugrasti tabi 20 kişi basimda. Doktor canli canli kazıyarak cikardi eşini. Çok kötu bir deneyimdi hala kendime gelemiyorum. Makatima kadar yirttilar delik deşik haldeyim
Canımm çok geçmiş olsunGece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegimnormal dogum evet. Ama bebegin esini cikaramadilar yapismis. 1 saat hemsireler ugrasti cikaramadilar. Doktor geldi oda 1 saat ugrasti tabi 20 kişi basimda. Doktor canli canli kazıyarak cikardi eşini. Çok kötu bir deneyimdi hala kendime gelemiyorum. Makatima kadar yirttilar delik deşik haldeyim
İlk bebemde oldu canım bir 15 gün mama destekli gittik sonra düzeldi sütte iyice gelmeye başlayınca bıraktık mamayı sende bol bol emzir sonra kalanı sağmaya çalış en sona kalan sütler bebeğin kilo aldığı yağlı sütler oluyormuş bir de sürekli aynı memeden emzirmeyin daha öncede söylemiştim sanırım hatırlatayım şekilsiz büyüme oluyor memede eşit vermeye çalışın memeleri :)Kesnlikle canım ya dedik ememiyor süt yok herhalde diye, vardır bir damla vile gelse yeter ona dediler siz göremezsiniz dedilerseninki geçti mi peki canım? Kaç günde düzeldi? Çok teşekkür ederim
Şansına canım benim ya zorlu bir süreç olmuşGece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegimnormal dogum evet. Ama bebegin esini cikaramadilar yapismis. 1 saat hemsireler ugrasti cikaramadilar. Doktor geldi oda 1 saat ugrasti tabi 20 kişi basimda. Doktor canli canli kazıyarak cikardi eşini. Çok kötu bir deneyimdi hala kendime gelemiyorum. Makatima kadar yirttilar delik deşik haldeyim
Evet baya saçli cikti sok oldum. Dikislerim icin suan agri kesici vermiolar nasil bir sistem anlamadim agridan oturamiorum. Valla imkani olan gitsin sezaryen olsun normal dogum delilikHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sağlıkla canim
Evet esim cam olsun dedi dffhgdfg fark etmez bu da cekmeden vermiyor denedik işimizi gördü
İyi bari öyle böyle toparlicaz bu işi, kimse anasının karnında ogrenmiyorçok ezber bazı doktorlar ya boşver şimdi düzeliyor takılıp üzme kendini
Been, senn, delall, begonvil, quin şuan hatirladiklarim jhhhjhjhhj uyku arası okuyorum genelde başka var mıydı bilemedim
Bunu bilemezdiniz canım her bebek olmuyor, olan da bebeğe göre değişiyor zaten. Geç değil hâlâ mama başlattılar dimi? Dedikleri gibi yapin toparlar kısa sürede inşallah
Çok geçmiş olsun canımkötü olmuş ama bilemiyosun işte, normalde kendi cikiyo evet ama dedim ya tamamen nasip ne yaşıyorsak buna da şükür artık iyi olacaksın, dikisler geçecek inşallah bebişine bakınca unutuyo o anları insan inşallah enn kısa surede geçer dikişlerin hassasiyeti de kendine gelirsin yani benim de acılı geçti ama beni dikerlerken o acıyla bile bebise bakiyodum ne güzel diye kafayi yemişiz
Var mi senin tosunun sacları
Evet ona bakinca deger diyorm ama travma oldu benim icin. Kimseye tavsiye etmiyorm normal dogumu. Heleki devletteCanımm çok geçmiş olsunsonrasında da gözün aydın her yaşadığını unutturacak meleğine kavuştun. Şimdi kötü anıları unut
Nnxnxjdjd ben bu kadar dikiş yiyeceksem sezeryan da olsam olurmuş diyordum ama yavaştan geçmeye başlayacağı için ( inşallah) yapcak bişi yok diyorum. Sezeryan olup yine böyle travma yasayanlar varEvet baya saçli cikti sok oldum. Dikislerim icin suan agri kesici vermiolar nasil bir sistem anlamadim agridan oturamiorum. Valla imkani olan gitsin sezaryen olsun normal dogum delilik
Doktorunuz vermemizi istemio dio hemsireler. Sadece gece antibiyotik serum takcaklarmis onada sukur artk. Sezaryende en azindan daha oncesinde sanci sıkıntısı çekmiosun. Beni sancilar bitirdi ustune bide bu yaşadigim. Bitik durumdayim yani. Biyandanda emzirme derdi. Neyse hamile arkadaslarimizi korkutmak asla istemem benimki kotu bir deneyimdi. Diger odalarda doguranlarin sesini duydum 15 dk da bitiyordu işleri. Ben gece 5 ten ogleye kdr dogurmayi bekledim. Yalvardim suni sanci verin hizlansin. Vermediler. Tamamen benim şansizligim..Nnxnxjdjd ben bu kadar dikiş yiyeceksem sezeryan da olsam olurmuş diyordum ama yavaştan geçmeye başlayacağı için ( inşallah) yapcak bişi yok diyorum. Sezeryan olup yine böyle travma yasayanlar varkeşke hepsi güzel geçse ama işte olmayabiliyor. Sıkma canını ağrı kesici ne demek vermiyolar? Parol (dua etsen daha çok işe yarar da) ve antibiyotik ilac veriyorlardi bana sabah akşam, cikarken de reçete etmişler onlari kullaniyorum. Belki senin kurtaj gibi yapmak zorunda kaldıkları için yan etki yapma ihtimalinden dolayi mi vermiyorlar ağrı kesici bir şey sordun mu niye alamiyorum diye. Bu arada ben hala düzgün oturamiyorum iki gündür fulll yatiş yaptım zaten zorlama kendini toparlarsin
Vay bu sene bebeler saçlı cikiyo herhalde jdndjdjd
Benim doktorum bundan bahsetmişti her şeyi sorduğumda.. bazen plesanta yapışık oluyor o an müdahale etmiyoruz doğumdan sonra (sezaryense) ameliyat iyileşme sürecinden sonra rahim kendini toparladıktan sonra plesantaya müdahale edip alıyoruz o zaman anne zorlanmıyor demişti. Çok geçmiş olsun canım benim bir an önce toparlarsın inşallahBinde bir gorulen biseymis zaten.. benim şansima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?