Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kesnlikle canım ya dedik ememiyor süt yok herhalde diye, vardır bir damla vile gelse yeter ona dediler siz göremezsiniz dediler seninki geçti mi peki canım? Kaç günde düzeldi? Çok teşekkür ederim

Ayy hangi ara yaptın ben kaçırdımmı
Dinlen bize bir anlat
Normalmi oldu
Gece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegim normal dogum evet. Ama bebegin esini cikaramadilar yapismis. 1 saat hemsireler ugrasti cikaramadilar. Doktor geldi oda 1 saat ugrasti tabi 20 kişi basimda. Doktor canli canli kazıyarak cikardi eşini. Çok kötu bir deneyimdi hala kendime gelemiyorum. Makatima kadar yirttilar delik deşik haldeyim

Nasıl bir sıkıntı denk gelmiş böyle halbuki on dk içinden kendiliğinden gelen bişey seni ne kadar zorlamış inşallah kolayca toparlarsın doğum kısmı bu kadar zorlamamış heralde, anestezi neden vermemişlerki böyle bir durumda

Herkese iyi akşamlar kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun ve hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler bebisleri ben bugün kontrolden geldim 36+4 deyim bebeğim 3.300 gram 2 hafta önden gidiyormuş kafasida büyükmüş normal doğum yapabilir miyim sizce kafaya çok takıyorum daha da kilo alacak

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sağlıkla canim
Hayır canım cam değil, eczaneye Avent diye sorunca diğerini vermişler bu daha iyi denmiş. Ben hastanede yatarken alındı.
Evet esim cam olsun dedi dffhgdfg fark etmez bu da cekmeden vermiyor denedik işimizi gördü
İyi bari öyle böyle toparlicaz bu işi, kimse anasının karnında ogrenmiyor çok ezber bazı doktorlar ya boşver şimdi düzeliyor takılıp üzme kendini
Kızlar kımler dogurdu bırı bana cumadan beri kimler dogurdu yazsın lutfenılk kez yalnız kaldım şuanda,bebegı annemle babama verdım
Been, senn, delall, begonvil, quin şuan hatirladiklarim jhhhjhjhhj uyku arası okuyorum genelde başka var mıydı bilemedim
Bunu bilemezdiniz canım her bebek olmuyor, olan da bebeğe göre değişiyor zaten. Geç değil hâlâ mama başlattılar dimi? Dedikleri gibi yapin toparlar kısa sürede inşallah
Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş ama bilemiyosun işte, normalde kendi cikiyo evet ama dedim ya tamamen nasip ne yaşıyorsak buna da şükür artık iyi olacaksın, dikisler geçecek inşallah bebişine bakınca unutuyo o anları insan inşallah enn kısa surede geçer dikişlerin hassasiyeti de kendine gelirsin yani benim de acılı geçti ama beni dikerlerken o acıyla bile bebise bakiyodum ne güzel diye kafayi yemişiz

Var mi senin tosunun sacları

Binde bir gorulen biseymis zaten.. benim şansima

Kafası çatına uygunsa bunu anlayabiliyorlarsa sorun olmayabilir, benim önden bir hafta gidiyo sanirim boyut olarak 38 deyken hep 39-40 falan yazılmıştı diye hatırlıyorum. Son doğururken kafası benim catıma göre büyük diyr biraz fazla mudahele gerekti, he doğdu mu doğdu evet de dikiş belki fazla atilabiliyor veya bende böyle oldu sende farkli olabilir. Süreç herkeste farkli işliyor. Doktorun ne öneriyor sana güveniyorsan onu dinlemeni öneririm ben devlet takipli olduğum için her türlü ilk vajinal doğum deneniyor malum

Valla doğurdum rahatladım. Darısı bekleyenlerin başına Sağlıcakla sonuca ulaşın inşallah

Ay çok geçmiş olsun eş nasıl yapışıyor ilk defa duydum bari anestezi verseydiler niye böyle bişey yaptılar

Canımm çok geçmiş olsun sonrasında da gözün aydın her yaşadığını unutturacak meleğine kavuştun. Şimdi kötü anıları unut

Kesnlikle canım ya dedik ememiyor süt yok herhalde diye, vardır bir damla vile gelse yeter ona dediler siz göremezsiniz dediler seninki geçti mi peki canım? Kaç günde düzeldi? Çok teşekkür ederim
İlk bebemde oldu canım bir 15 gün mama destekli gittik sonra düzeldi sütte iyice gelmeye başlayınca bıraktık mamayı sende bol bol emzir sonra kalanı sağmaya çalış en sona kalan sütler bebeğin kilo aldığı yağlı sütler oluyormuş bir de sürekli aynı memeden emzirmeyin daha öncede söylemiştim sanırım hatırlatayım şekilsiz büyüme oluyor memede eşit vermeye çalışın memeleri :)

Şansına canım benim ya zorlu bir süreç olmuş çok geçmiş olsun hemen toparlarsınız inşallah

Evet baya saçli cikti sok oldum. Dikislerim icin suan agri kesici vermiolar nasil bir sistem anlamadim agridan oturamiorum. Valla imkani olan gitsin sezaryen olsun normal dogum delilik

Evet baya saçli cikti sok oldum. Dikislerim icin suan agri kesici vermiolar nasil bir sistem anlamadim agridan oturamiorum. Valla imkani olan gitsin sezaryen olsun normal dogum delilik
Nnxnxjdjd ben bu kadar dikiş yiyeceksem sezeryan da olsam olurmuş diyordum ama yavaştan geçmeye başlayacağı için ( inşallah) yapcak bişi yok diyorum. Sezeryan olup yine böyle travma yasayanlar var keşke hepsi güzel geçse ama işte olmayabiliyor. Sıkma canını ağrı kesici ne demek vermiyolar? Parol (dua etsen daha çok işe yarar da) ve antibiyotik ilac veriyorlardi bana sabah akşam, cikarken de reçete etmişler onlari kullaniyorum. Belki senin kurtaj gibi yapmak zorunda kaldıkları için yan etki yapma ihtimalinden dolayi mi vermiyorlar ağrı kesici bir şey sordun mu niye alamiyorum diye. Bu arada ben hala düzgün oturamiyorum iki gündür fulll yatiş yaptım zaten zorlama kendini toparlarsin

Vay bu sene bebeler saçlı cikiyo herhalde jdndjdjd

Doktorunuz vermemizi istemio dio hemsireler. Sadece gece antibiyotik serum takcaklarmis onada sukur artk. Sezaryende en azindan daha oncesinde sanci sıkıntısı çekmiosun. Beni sancilar bitirdi ustune bide bu yaşadigim. Bitik durumdayim yani. Biyandanda emzirme derdi. Neyse hamile arkadaslarimizi korkutmak asla istemem benimki kotu bir deneyimdi. Diger odalarda doguranlarin sesini duydum 15 dk da bitiyordu işleri. Ben gece 5 ten ogleye kdr dogurmayi bekledim. Yalvardim suni sanci verin hizlansin. Vermediler. Tamamen benim şansizligim..

Binde bir gorulen biseymis zaten.. benim şansima
Benim doktorum bundan bahsetmişti her şeyi sorduğumda.. bazen plesanta yapışık oluyor o an müdahale etmiyoruz doğumdan sonra (sezaryense) ameliyat iyileşme sürecinden sonra rahim kendini toparladıktan sonra plesantaya müdahale edip alıyoruz o zaman anne zorlanmıyor demişti. Çok geçmiş olsun canım benim bir an önce toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…