Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar hastanede giymek için kısa kollu pijamaya ihtiyaç oluyor mu 2 tane uzun kollu aldım yanıma kısa da alsam mı kararsız kaldımm
Dogurdugum ilk saat dışında soyunuk gezilse öyle gezerdim sakasiz o kadar sıcaktı ki (devlet şehir hastanesi) hastahaneye göre değişiyor sanırım bu sicakliklar

Dogurdugum ilk saat dışında soyunuk gezilse öyle gezerdim sakasiz o kadar sıcaktı ki (devlet şehir hastanesi) hastahaneye göre değişiyor sanırım bu sicakliklar
Alayım o zaman yanıma ya :) ben normalde kışın yorgan battaniye Allah ne verdiyse kat kat yatarım hamilelikte atletle yorgansız uyuyorum

Alayım o zaman yanıma ya :) ben normalde kışın yorgan battaniye Allah ne verdiyse kat kat yatarım hamilelikte atletle yorgansız uyuyorum
Valla bebek bile isilik gibi kipkirmizi olmuştu zibin giydirmemistim içine kalındı bence diye dusunerek. Giydirsem daha beter olurdu herhalde. Ben de hormonlar va diye ilk usuyosan bile sonradan eski sıcaklığına gelince uzun kol zor olabilir belki, yerin varsa iki çeşit de bulundur en kötü geri gelir. Benim hurctan bi gecelik cikardik gerisi lazım olmadı geceligi de yarim giydim hep muayeneye geldikelri için ugrasamadim sicakta dnbdndnd

Ben kısa kollu gecelik giydim. Pijama koydum ama sezaryen olduğum için sonda, depend gibi ayrıntılar yüzünden pijama giyemedim.
Sağolun kızlar bir tane de kısa kollu alayım yanıma kesinn bana da sıcak basar şimdiden zaten basıyorr :)) Siz ne güzel doğurdunuz maşallah sağlıkla büyütün darısı başımıza biz daha doğurmayanlar bilinmezlik içinde heyacanlıyız/mmm

35. Haftada 3 kilo bebek olurmu anlamadımki öncekinde 2 kilo idi baya almış ama
Benimki 36 dan beri üç buçuk muhtemel bi yere kadar yükselip artık duruyor çünkü plasenta yaşlandığı için artık beslemiyor sonrasında da doğum olur zaten .. maşallah çok güzel kilo almış

Hayır canım cam değil, eczaneye Avent diye sorunca diğerini vermişler bu daha iyi denmiş. Ben hastanede yatarken alındı.

Kızlar hastanede giymek için kısa kollu pijamaya ihtiyaç oluyor mu 2 tane uzun kollu aldım yanıma kısa da alsam mı kararsız kaldımm
Bebekler üşümesin diye oldukça sıcak oluyor odalar ben kısa kollu pijama ile bile bunaldım fakat koridor serin olabiliyor, sabahlık veya hırka alsan kafi

Sen de doğurdun mu canım hayırlı uğurlu olsun ne zaman doğurdun
Yok kuzum ben bir buçuk hafta önce kontrole gittiğimde doktor NST yi beğenmedi (bebek fazla hareketsizmiş) ve bu sebepten yatış verdi, doğum servisinde bir gece kaldım… ama benim ufaklık vaktini pek beklemeyecek gibi, bir kaç gündür belimde ve kasıklarımda regl ağrısı gibi sancılar giriyor

Kuzumm aynen devam edelım boyle bugun goturduk yenıden 200 gram almıs gerı,2 saatte bır kaldırıyorum once meme sonra 20 cc mama verıyorum.hemen toparlandı sukur ama resmem cocuk 2 gun ac kalmıs açlık atesı olmus yavrum hala vıcdan azabı duyuyoruz ya.bugun dr a soyledık sızın yuzunuzden boyle oldu dıye sütünüz vardı doye dusundum ben demıs lafa bak Allahım.neysekı sımdı geldı sütüzüm hoşafı baklava bol protein ve su ile geldi bir iki kezde rezene içtim

O zaman 37+3 sin sen de olsun doğsada artık kendini kurtarmış kuzucuk sağlıcakla gelsin inşallah canım

Canım toparlanmanıza çok sevindim daha da iyi olursunuz inşallah

Nerden bileceksin canım göğüs kapalı kutu süt var mı yok mu hemşireler sıkınca geliyor gibi oluyordu benimde damla şeklinde dediler sütün gelmiş bol bol emzir sonra bizimkide sarılık oldu meğersem gelmiyormuş bizim değer de 14 e geldi doktora gittik mama başladık öyle doktor da bir beslenmede meme bir beslenmede mama dedi dönüşümlü vereceksiniz bebeler emerken boğazına bakın yutkunma hareketi var mı diye yutkunuyorsa geliyordur demişti doktorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…