- 22 Ekim 2024
- 1.430
- 3.580
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.341
Ya doktor okey diyorsa sorun yoktur bence, bazen sata göre girmiyo bi de uktrasonlarnda yaniliyo bak başka cihazla başka doktora git o başka ölçecek nsbdbdbd çünkü elleriyle isaretliyorlar kafa çevresi karın vs ona göre hafta söylüyorlar mesela, doktor bi tık açıktan isaretlese hafta büyüyor öyle düşünŞunu anlamadım bebek güzel gelişiyor ama hafta hiç ilerlemiyorbir ay önce 33 demişti
Ya ben mi yanlis hatırlıyorum sanki senin bi küçük bebeğin vardı son adet tarihini hatirlamiyordun ondan olabilir mi acabaUltrasona da girdim ama 35 görünüyormuşum anlamadım ben bu işi bebek de 3 kilo olmuş sancı da çıkmadı henüx
Demek kendine de bir hayrı faydası yok boşver uzak kalmak beklenti içine girmemek en iyisi gerçekten de kuzum evet gerçektenYa el kızını bırak kendi kızına bile bakmadı ya kendine bakmaktan aciz bir kadın. Sığınmış hastayım lafına hepsini de manipüle etmeyi başarmış. Görümcem doğum yaptı geldi kendi misafir gibi oturdu ben kardeşimle çamaşırlarını attım makineye acıdık. Görümceme bakması için kv nin teyzesinin kızını ayarlamışlardı. El el üstünde oturdu kv. yemek yapıyor teyze kızları kalkıp yardım bile etmiyordu. Şimdi görümcem yine hamile bakalım ne olacak. Aman sinirlerimiz bozulmasın gerçekten uzakta şuan işte telefonla arayarak görevini yerine getirmiş oluyor. Doğumdan sonra da arar zırt pırt. Allahım sağlıklı doğumlar mutlu lohusalıklar nasip etsin inşallah
Gerçekten keşke bir şekilde ulaşabilsek ya1 hafta olacak. Ben de çok merak ediyorumpapatya113 ü
Ben de çok merak ediyrounDemek kendine de bir hayrı faydası yok boşver uzak kalmak beklenti içine girmemek en iyisi gerçekten de kuzum evet gerçektenpapatya113 nasıl bir duysaydık kendisini rahatlasaydık merak içinde kaldık gerçekten
Ben yandım deseneKızlar varya ben hayatımda boyle bır duygu görmedim….Cocugu olanlar hep derdıde ınanmazdım bılıyomusunuz..Dogumu henuz olmamıs arkadaslarıma yurekten guzel dogumlar dılıyorum malesef hiç okuma sansım olmuyor ,kımler dogurdu hıc bılemıyorum.böyle bir duygu yok Allahım,resmen yanındayken özlüyorum bebegı ..lohusalıkta gercekten varmıs haberınız olsun :) helede kv karşı.hazır olun:)
Ay ben dee artık bir şeye müdahale etmeye çalışınca “siz doğurdunuz, büyüttünüz şimdi sıra bende. Nasıl bakacağıma karar verebilir miyim? Teşekkürler” dedim kadın sustu. O gün bugündür bir şeye karışmıyorAy bu kv gerçekten sıkıntılı oluyor bencede hazır olun akıl vermeleri bitmiyor ilkinden sonra ben püskürttüm ikincisine müdahale edemicek çok şükür
Hadi sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallahHer şey su gibi yolunda gitsin güzel haberlerini bekliyoruz
dogum yaptim. Ama hic iyi degilim. Bebek iyi cok sukur. Beni mahfettiler. Kendimi iyi hissedince anlatirimBu arada yazmamış sanki hiç en son ağrılarım var diyoduDelallll doğuma mı gittin bacim ses ver
Bi de şey dicempapatya113 bu kız nerde kaldı aşırı aklım onda sürekli bakıyorum geldi mi noldu nasıllar diye inşallah güzel haberlerle gelir ya
Satı doktor kendi ayarlamıştı onunla uyumluyduk hep 37 çıkması gerekiyordu şimdi baktım ölçümlerin ortalaması 36 çıkmış boyu 50 cm kilo 3 tam doğmalık olmuşYa ben mi yanlis hatırlıyorum sanki senin bi küçük bebeğin vardı son adet tarihini hatirlamiyordun ondan olabilir mi acaba
dogum yaptim. Ama hic iyi degilim. Bebek iyi cok sukur. Beni mahfettiler. Kendimi iyi hissedince anlatirim
Ayy hangi ara yaptın ben kaçırdımmıdogum yaptim. Ama hic iyi degilim. Bebek iyi cok sukur. Beni mahfettiler. Kendimi iyi hissedince anlatirim
Yürümek beni de mahvediyodu valla ama işe ysriyordur herhalde ben çok yürümedimSatı doktor kendi ayarlamıştı onunla uyumluyduk hep 37 çıkması gerekiyordu şimdi baktım ölçümlerin ortalaması 36 çıkmış boyu 50 cm kilo 3 tam doğmalık olmuş
warcrew daha doğma emaresi yok alttan bakılmadı ama ben haftaya yavaş yavaş başalrım heralde sıcak duşlara bu ara duş iyi gelmiyor ya ağrılarım çok daha artıyor bir haftadırda günlğk 3-4 saat en az yürüyorum mahvolmuş geliyorum eve
Ben de görmedim yazmamış birden oldu herhalde ağrım var diyordu en son konuştuğumuzda. Normaldi en son orda degismediyse, devlette doğuracaktı zatenAyy hangi ara yaptın ben kaçırdımmı
Dinlen bize bir anlat
Normalmi oldu
Ayyy gözün aydın kötü olan anları da bir an önce unutursun umarım, ne güzel bebek iyiymiş maşallahdogum yaptim. Ama hic iyi degilim. Bebek iyi cok sukur. Beni mahfettiler. Kendimi iyi hissedince anlatirim
Kesinlikle bunlara cevap gerekiyor diğer türlü kendilerine her şeye karışmayı yerli yersiz konuşmayı hak görüyorlar çok iyi demişsin canımAy ben dee artık bir şeye müdahale etmeye çalışınca “siz doğurdunuz, büyüttünüz şimdi sıra bende. Nasıl bakacağıma karar verebilir miyim? Teşekkürler” dedim kadın sustu. O gün bugündür bir şeye karışmıyor
Ay canım şok oldum ne ara oldudogum yaptim. Ama hic iyi degilim. Bebek iyi cok sukur. Beni mahfettiler. Kendimi iyi hissedince anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?