Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Şunu anlamadım bebek güzel gelişiyor ama hafta hiç ilerlemiyor bir ay önce 33 demişti
Ya doktor okey diyorsa sorun yoktur bence, bazen sata göre girmiyo bi de uktrasonlarnda yaniliyo bak başka cihazla başka doktora git o başka ölçecek nsbdbdbd çünkü elleriyle isaretliyorlar kafa çevresi karın vs ona göre hafta söylüyorlar mesela, doktor bi tık açıktan isaretlese hafta büyüyor öyle düşün

Demek kendine de bir hayrı faydası yok boşver uzak kalmak beklenti içine girmemek en iyisi gerçekten de kuzum evet gerçekten papatya113 nasıl bir duysaydık kendisini rahatlasaydık merak içinde kaldık gerçekten

Ben de çok merak ediyroun papatya113 yı. İnşallah iyi olsun da tek başka bir şey istemiyorum. İnşallah yakın bir zamanda yazar buralara

Ben yandım desene

Ay ben dee artık bir şeye müdahale etmeye çalışınca “siz doğurdunuz, büyüttünüz şimdi sıra bende. Nasıl bakacağıma karar verebilir miyim? Teşekkürler” dedim kadın sustu. O gün bugündür bir şeye karışmıyor

Merhaba sevgili anne adayları..Birkac ay önce almış olduğum switel marka sterilazator makinesini satıyorum..Kutusunu actim fakat ihtiyaç duymadigim hic kullanmadim..Ilgilenen olursa beklerim..

Eklentiler

• 20250301_021014.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 14
dogum yaptim. Ama hic iyi degilim. Bebek iyi cok sukur. Beni mahfettiler. Kendimi iyi hissedince anlatirim

Ya ben mi yanlis hatırlıyorum sanki senin bi küçük bebeğin vardı son adet tarihini hatirlamiyordun ondan olabilir mi acaba
Satı doktor kendi ayarlamıştı onunla uyumluyduk hep 37 çıkması gerekiyordu şimdi baktım ölçümlerin ortalaması 36 çıkmış boyu 50 cm kilo 3 tam doğmalık olmuş
warcrew daha doğma emaresi yok alttan bakılmadı ama ben haftaya yavaş yavaş başalrım heralde sıcak duşlara bu ara duş iyi gelmiyor ya ağrılarım çok daha artıyor bir haftadırda günlğk 3-4 saat en az yürüyorum mahvolmuş geliyorum eve

Kızlar kontrolden çıktım bebek baş aşağı olması gerektiği gibi dedi doktorum kilosu 3400olmuş çok iyi bakmışsın diyor bi hafta önden gidiyor karın çevresi . Sancım çıkmadı haftaya doğum şekline karar vericez çatı muayenesi yapacak hakkımızda hayırlısı artık

Yürümek beni de mahvediyodu valla ama işe ysriyordur herhalde ben çok yürümedim

Kesinlikle bunlara cevap gerekiyor diğer türlü kendilerine her şeye karışmayı yerli yersiz konuşmayı hak görüyorlar çok iyi demişsin canım

Kızlar hastanede giymek için kısa kollu pijamaya ihtiyaç oluyor mu 2 tane uzun kollu aldım yanıma kısa da alsam mı kararsız kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…