- 9 Ağustos 2016
- 7.330
- 23.622
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.441
Evet normal bende de oldu. Mümkün olduğunca fırsat buldukça ayaklarını uzat şişlik iniyorKızlar bugün ayaklarımın şişmeye başladığını farkettim. 37+1 olduk, normal mi bu haftalarda?
Oyyyy kiyamişşKızzz bir görsen kafasının yarısında saç yokkel bile diyemiyorum prensesime
33 ten beri şişmeye başlamıştı iyice 36 dan beri terlik giyiyorum (hala) sjdndndn kar da yağdı terlik giydim öyle diyim sjbdjdnd yavaştan iniyodur ama şuan ayakkabi da giyecek enercim yokKızlar bugün ayaklarımın şişmeye başladığını farkettim. 37+1 olduk, normal mi bu haftalarda?
Çok geçmiş olsun bundan sonraki süreç güzel olur inşallah hızla şifalar dilerim. Hangi şehirde doğum yaptınız acaba merak ettimbirkac saat buz kalibi koydular altima sonra cikardilar. Yani dikis agrisindan yamuluyorum bebegi emzirirken. Eve gecerken ilac verirler illaki onlari icince bari rahatlarim
Çok geçmiş olsun kötü tecrübe olmuş maalesefGece sancilarim cok artti yerimde duramicak derecede. Saat 5 te yatisim yapildi 5cm ile.12,40 ta dogdu bebegimnormal dogum evet. Ama bebegin esini cikaramadilar yapismis. 1 saat hemsireler ugrasti cikaramadilar. Doktor geldi oda 1 saat ugrasti tabi 20 kişi basimda. Doktor canli canli kazıyarak cikardi eşini. Çok kötu bir deneyimdi hala kendime gelemiyorum. Makatima kadar yirttilar delik deşik haldeyim
Baya mesafe varmış benim 50 dk ben ona bile uzak diyorum doktorun planlı doğum yapamaz mı tarihi belli olur için rahat eder hem su geldiginde hemen doğum başlamıyor diye biliyorum ama yinede normal doğum yapan arkadaşlar en iyisini bilirKızlar bi sorum olacak. Doğum yapmak istediğim hastane 2 buçuk saat uzaklıkta başka şehirde. Yaşadığım yerde özel hastane yok malesef. Doğum başlamış olsa yetişir miyim sizce ilk doğumum. Doktorum önce en yakın hastaneye görün izin verirlerse yola çıkarsın dedi ama zaman kaybederim diye direkt çıksam daha iyi olmaz mı ama ne olursa hemen çıkmalıyım yola acaba?
COk sagolun. Mersinde yaptimÇok geçmiş olsun bundan sonraki süreç güzel olur inşallah hızla şifalar dilerim. Hangi şehirde doğum yaptınız acaba merak ettim
Sezeryan tarihi aldım zaten. Hemoroid sebebiyle ve biraz da bebek iri olabilir diye normal önermemişti. Tarihten önce kendi gelirse diye her ihtimale karşı diye yetişir miyim düşüncesi benimkiBaya mesafe varmış benim 50 dk ben ona bile uzak diyorum doktorun planlı doğum yapamaz mı tarihi belli olur için rahat eder hem su geldiginde hemen doğum başlamıyor diye biliyorum ama yinede normal doğum yapan arkadaşlar en iyisini bilir
Anladım. Nerde olursak olalım tamamen şans işi zaten sanki doğumCOk sagolun. Mersinde yaptim
kesinlikle öyle. Tamamen benim şansımdi yaşadiklarimAnladım. Nerde olursak olalım tamamen şans işi zaten sanki doğum
mersin sehir hastanesindemi yaptin canim yoksa toroslar devlettemi.aslinda fark yok muamele aynidir bir de suriyeli yogunlugundan calisanlar artik insafini yitirmislerdir sabir kalmamistir.bende sehir hastanesinde dogurmaya hevesliydim dogum zamani acile gidince o sacma muameleyi gorunce korktum gecenin bir yarisi ozele gittim doktor cagirdim.sezeryan oldum.yani cidden insani buna mecbur birakiyorlarCOk sagolun. Mersinde yaptim
Zaten bu muamele olmasa herkes vajinal doğum için daha çok cesaretlenir sağlıkçıların davranışları yüzünden kaderimiz sezeryan oluyor. Sürekli avrupada sezeryan az bizde fazla diyorlar keşke biraz da epizyotomi oranını düşürmeye çalışssalar. Aslında bu kadar net her şey bi an önce olsun bitsin derdinde hepsi malesefmersin sehir hastanesindemi yaptin canim yoksa toroslar devlettemi.aslinda fark yok muamele aynidir bir de suriyeli yogunlugundan calisanlar artik insafini yitirmislerdir sabir kalmamistir.bende sehir hastanesinde dogurmaya hevesliydim dogum zamani acile gidince o sacma muameleyi gorunce korktum gecenin bir yarisi ozele gittim doktor cagirdim.sezeryan oldum.yani cidden insani buna mecbur birakiyorlar
Geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsündogum yaptim. Ama hic iyi degilim. Bebek iyi cok sukur. Beni mahfettiler. Kendimi iyi hissedince anlatirim
Normal canım, ellerin ayakların balon balon olabilir. Ben sabah uyandığımda elimi yumruk bile yapamıyordum, o kadar acıyordu ki.. bir de ellerde uyuşukluk hissi çok yaşadım, doğurmama rağmen halen geçmediKızlar bugün ayaklarımın şişmeye başladığını farkettim. 37+1 olduk, normal mi bu haftalarda?
Sehir hastanesinde yaptim dogum cnm. Malesef evet calişanlar cok insafsiz. Benim yan odalarimda dogum yapanlarin dogumu 10 dk surdu hepsini duyuyordum. Benim şansima bole oldu. Birdaha hamile kalsam direk sezaryenmersin sehir hastanesindemi yaptin canim yoksa toroslar devlettemi.aslinda fark yok muamele aynidir bir de suriyeli yogunlugundan calisanlar artik insafini yitirmislerdir sabir kalmamistir.bende sehir hastanesinde dogurmaya hevesliydim dogum zamani acile gidince o sacma muameleyi gorunce korktum gecenin bir yarisi ozele gittim doktor cagirdim.sezeryan oldum.yani cidden insani buna mecbur birakiyorlar
Bana da olmadı, çok gazı vardı çıkaramadımGüno bacilar güno bize sabahlar olmasın oldu bu gece dnnddndbbd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?