Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ucu yara oldu benim sağ meme,,,, elimle sıkınca da çıkmadı tikanma asamasinda bu yaralari en hizli ne geçirir merhem olarak. 32 den beri saf lanolin kullaniyordum ama işe yaramadi çok. Yara merhemi tarzi bir şey lazım hemen geçsin ordan emzireyim yamulmadan ((

Serum verecekleri için olabilir ama insan acı icindeyken onu mu bekleyecek canim saçmalık yani... Senin bu kadar ağrılı olmasinin sebebi belki de bu yapışıklık durumuydu... Yani bunu görüp bile bile soylemediyseler sıkıntı gerçekten insanlarda zerre vicdan kalmamış. Hiç ozele gitmis miydin muayene amaçlı bir kerelik falan belki orda görünce söylerlerdi bi de suni niye vermiyolar onu anlamadim zaten açıklık varmış yani saçmalık.... Ben de suniden korkuyodum ama hızlandırdığı da bi gerçek yani valla içim gitti senin de zor olmuş keşke daha kolay gecseydi üzgünüm yani. Bi de buradakiler travma olup korkmasin diye ben de çok detaylı anlatmamaya çalıştım çünkü herkesin hikayesi başka oluyor. Yine diyorum ennnn güzel doğumlar en acısız e. Sağlıklısı geri kalan analarimizin olur inşallah
Suanlik normal doğum diyor ama gidasata göre değişebilir dedi
Yani bilmiyorum güveniyorsan öyle yapın biz burdan bilemeyiz şimdi seni yonlendirmeyelim hicbir şeye ama için rahat etsin istiyosan başka doktorla da gorusebilirsin bi seferlik belki sana da fikir olur inşallah doğumun cok güzel geçer
Özel hastaneler ne kadar kontrollerde gereksiz korkutuyorsa anneyi devlet hastaneleri de o kadar iki kelime etmekten aciz oluyor malesef
Katılıyorum, aşırı detay girip korkutuyorlar ozellerde, devlet tam tersi sıfır detay. Abi söylesene bilgi ver cinsiyeti bile 7. Aya kadar diretenler var sinir bozucu..... Benim de 3800 falan ya soylemediler bilerek kesin korkutmamak için, veya kaç dikiş attıklarını da söylemediler çünkü gereksiz strese girip korkutmama taraftari olan da var bunu suostimal edip böyle boş işlere girenler de işte Allah özellikle doğum konusundaki karşılaşacağımız insanlarin da insafli ve iyi niyetlisine denk getirsin gercekten bu çok önemli

Kesinlikle katılıyorum yapan kişilerin de önemi büyük benim travma yaşamama sebebim budur belki diyorum hatta, o yüzden belli olmuyor

Benim bebem 20 kusur gunlik ben de hala avent kullaniyorum, bebeknguclendikce emis hizi da artacak, browns da dahil 4 marka daha denedim, cocuk bogulcak gbime geldi hepsinde, avent daha iyi cidden. Bol bol ten tene temas yapin canim, hep memende ikiniz de ciplak yatsin bebis. Gelmese de emmeye calissin, ya da sen sagmaya calis aralarda, ama 3-4 gun sonra da gelebiliyor, sakin kalmaya calis. Bir de yazdim mi bilmiyorim ama pregnacare breastfeeding ve brewers yeast benim sutumu guzel arttirdi.

Kızlar bi sorum olacak. Doğum yapmak istediğim hastane 2 buçuk saat uzaklıkta başka şehirde. Yaşadığım yerde özel hastane yok malesef. Doğum başlamış olsa yetişir miyim sizce ilk doğumum. Doktorum önce en yakın hastaneye görün izin verirlerse yola çıkarsın dedi ama zaman kaybederim diye direkt çıksam daha iyi olmaz mı ama ne olursa hemen çıkmalıyım yola acaba?

Hayirli olsun, hosgeldi minnagimiz cok uzuldum canim acili olmasina, nasil agri kesici vermezler o da cok sacmaymis, dikisler de degil sadece kasilmalar da devam ediyor o da bayaa rahatsiz edici oluyor, bana damardan ve agizdan ayri ayri vermislerdi. Buzlu ped cok iyi geliyor, galiba bebek bezlerini islatip dondurucuya atip yapmislardi hastanede. Ben evde de normal pedi azcik islatip dondurup kullanmistim.

Benim bebeğim de en son 35+6 da 3 kg olmuştu bana da aylardır önden gittiğini söylüyor doktorlar. 4 e yakın olursa sezeryan dedi doktorum ama o kadar olur mu acaba son hafta birazcık az almış normalden onun dışında hep aynı oranda alıyordu. Bir de ultrason ölçümü doğru çıkacak mı sezeryan olsam pişman olur muyum diyorum normal yapıp pişman olmak da var kafam çok karışık

Ben hep ozele gittim son 1 aydir devlete gittim ve hicbiri soylemedi. Dikislerim cok. Makatima kadar kestiler biçtiler. Makatima bile kocaman bir alet soktu doktor. Yani saka gibi seyler yasadim. Umarim diger herkesin mukemmel hikayeleri olsun

Canım iki türlü de yanılma veya sıkıntı çıkma durumu hep var, zaten okuduysan sezeryan dogranin da kötü anısı olan var vajinal doguranin da. Doktoruna guveniyorsan hiç kafani bulandirma derim. Evet cihazlarin yanilma payı var. İstersen devletten de randevu al görün kilosunu öğren karşılaştır mesela Garanti olsun dersen tek tavsiyem kafani bulandirma pozitif ol

birkac saat buz kalibi koydular altima sonra cikardilar. Yani dikis agrisindan yamuluyorum bebegi emzirirken. Eve gecerken ilac verirler illaki onlari icince bari rahatlarim

Birkaç farklı doktora gittim özel devlet karışık aylardır hep 2 hafta önde gidiyordu biraz kilosu fazla dedi bütün doktorlar. Hatta şekerim falan araştırdık ama sorun yoktu sanırım genetik eşim de 4 kilo civarı doğmuş. Bu hafta az kilo almıştı ama haftasına göre biraz tombik demişti doktorum

Emzik Bencede anne için büyük kurtarıcı kızlar.ilk bebeğimde doktor önermiyorum 1 aydan sonra başla dedi.onu dinledim bu seferde kızım emziği ne yaparsak yapalım kabul etmedi ve parmak emmeye başladı 4 yaşında yeni bıraktırabildik

Evet evet enteresan bir şekilde acı yarıştırıyorlar hastane koridorunda ağlaya ağlaya sancı çekerken, senin çektiğin ne ki benimkinin yarısı değil ben iki gün hastanede yattım dedi yemin ederim orada acılarımızı mı yarıştıralım şimdi tam olarak burada diyecektim tuttum kendimi bunlardan hiçbir şey olmaz

Ben hep ozele gittim son 1 aydir devlete gittim ve hicbiri soylemedi. Dikislerim cok. Makatima kadar kestiler biçtiler. Makatima bile kocaman bir alet soktu doktor. Yani saka gibi seyler yasadim. Umarim diger herkesin mukemmel hikayeleri olsun
Ya benimde makata sargı bezini sıkıştırıp koyduklarını hatırlıyorum daha acınası bişey diyeyim mi devlet hastanesinde yaptım doğumu insana cahil muamelsi yapiyorla iki üniv okudum ben makatima bişey mi koydunuz dediğimde ebeler ne dedi biliyor musun ay sen makat kelimesini nerden biliyorsun demişlerdi yuh artık düşün ilk kez makat diyen görmüşler sene 2020

Bana da bugün dedi, içerde bir tane daha mı var diye kocam kv de hemen destekledi tabi korse aldın niye kullanmıyorsun diye.. ben de dedim şu anki önceliklerim çok daha farklı diye, sustular. Ben dikişlerden totomun üzerine oturamıyorum, sütüm gelmemiş onunla uğraşıyorum bunların derdi de bir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…