Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Doğurdum kızlar, hâlâ halim yok haber verip kaçıyorum yarın daha iyi olursam yazarim soran herkese teşekkür ediyorum ipek kuş da iyi çok uykucu sadece okuyamadim msjlari yarın okurum inşallah
Yaaa seni seviyoruz mesajını okudum rahatladımniprktoş hoş geldi hayırlı olsun canım benim gözün aydın olsun

Hahah bu çok güzel bir hayat mottosu gözümün korktuğu her şeyde kullanmışımdır

Kanka hurmaları unutma hurmalarıne aldırdıysa onlar aldırmıştır ahhdjdjjdjdj ipek ve sen iyi olun gerisi önemli değil geçecek bugünler sağlıkla inşallah

yaaaaa tasummmmm duanı eksik etme imagination forever sabah girdi doğuma. Benimki 11 martta çok az kaldı

Ya maşallahh sizee bebeğinizle Allah analı babalı büyütsün sağlıkla güpgüzel ömrü olsunn bebikinizin ailesiyle birlikte Enerjiniz bize de güç verdi ne kadar tatlısınız gerçekten
Ya benimde pazartesi çatı muaynesi için çağırdı ama cuma gitmeyi düşünüyorum, korkuyorum doğumu tetikler mi acaba diye Cuma 38+ olcaz inşallah siz kaçta yaptırdınız çatı muaynesini ? Kolay geçmesine sevindim umarım hepimizin kolay geçer teşekkürler yazınız güç verdi

Ben en son detayli zamanindan bile önce görmüştüm sonrakinde ayağını dönmüş başka bişi göremedik sjhdhsdjd en son ocakta zaten burnunu gördük yandan o kadar jshdjsjd
Cnm ıkınma konusunda zorlandınmi yoksa ebeler dogru sekilde yönlendiriyormu. Daha dogrusu dogru sekilde ıkınabildinmi. Benimde zaman yaklaştikca sorular bitmiyor kafamda

Normalde 37 de yapıyorlar ama doktorunuz daha iyi bilir

Ben bugün 37+3 de olsum canım belki eve gidince hafif kanama olur endişlenme demişti 2 saat oldu geldim hiçbir sorun yok şükür. Korkma lütfen sadece rahat bırak kendini

Naptın canim maşallah her gün bı bebiş
Hadi gözün aydın tüm kk ailesinin gözü aydın maşallah yaaa sağlıkla ilerlesim bundan sonra sürecin

Kızlar nst sancım 40larda çıktı doktor hissediyor musun hafif sancı var dedi. Hissetmiyorum dedim haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Dikkate alınavak bir şey değil değil mi 40 larda sancı

Kızlar nst sancım 40larda çıktı doktor hissediyor musun hafif sancı var dedi. Hissetmiyorum dedim haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Dikkate alınavak bir şey değil değil mi 40 larda sancı
Kaç kere çıktı düzenli miydi ? Mesela benim 32 de falan 90ı vurdu doktorum sorun yok dedi. Sıklığı düzeni önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…