- 6 Şubat 2021
- 6.148
- 6.059
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.901
Bir ay ağır grip geçirdim ondan mi bilmiyorum ama karın çevresi 10 gün geç geliyo 37 ye kadar beklemeyi düşünüyorum erkende alabilirim dedi doktor kuvez den falan bahsetti dün dayanamayip gittim 2230 olmuştu ama boyu hala 44 cm diGerçekten öyle sen boşver duymazdan gel sağlıcakla gelsin kuzu inşallah her şey bir şekilde vaktini bekliyor gerisi nasip
@imagination forever canım sen ne yaptın, nasıl oldum bebişle nasılsınız
fnd_50 canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Merak etme kapatmıştır farkı kuzucuk
Maviesra gelişim niye durdu canım tansiyon mu vardı sende kaç çıkıyor tansiyonun
Evet evet bizimki de kaldı hatta o sıra yenidoğan tüm bebekler kalmıştı tekrar getirin dediler sonradan bir sorun olmadı
Çok teşekkür ederim ikinize de canlarım içim rahatladıHiç takma kafana benim iki kızımda defalrca kaldı ama duydugundan emindim ustelemedim ikisinide ikinci testten sonra goturmedim kalma sebepleri derin uykuya gecmiyorlardi o test derin uykuda olması lazım birde ilk dogdugunda kulakta sıvı oluyor
Suni sancı aldığıma o kadar pişmanım ki anlatamam saatlerce boşa kıvrandımSuni sancı vermediler, açıkçası ben de çok istemiyorum.. ama kocam ve kv herkes suni sancıyla doğuruyor diye baskı kuruyorçünkü suni sancıya rağmen açılma da olmayabilir onu çektiğimle de kalabilirim.. bunlara kalsa her olog .. yanımdaki kadının sütü gelmedi bebeği aç, tutturdu şekerli su ver diye ama aynısını bana yapamaz
Ya böyle şeyler işittikçe deli cesareti geliyor şeytan diyor doldur leğeni gir içine evde doğur . Bu kadın doğum doktorlarına bence iyice bi eğitim verilmesi lazım tekrar tekrar o kadar kaba oluyor ki bazıları yani bir kadının Doğumdan hassas daha nesi olabilir ki candan can hasıl oluyor yardımcı olsa masaj yapsa ne bileyim destek olsa ölür mü.Yaa valla bunların stresleri hamilelikten daha çok yoruyorodadaki kadının hiç açılması yok diye suni sancı vermişler, kadın doğurdu halen sancı çekiyor.. sancıdan bebeğiyle ilgilenemedi, bebeğin gazını falan çıkaramadığı için bebek sürekli kusmaya başladı.. hemşire de çıkışlarına izin vermedi kusmuğu boğazına kaçar falan diye.. ama bunlara kalsa herşeyin em iyisini onlar bilir
37 ye hangi gün giriyorsun canım 2500 e az kalmış küveze girmez belki inşallah genelde sol tarafına yatsan etki eder mi kan akışına acabaBir ay ağır grip geçirdim ondan mi bilmiyorum ama karın çevresi 10 gün geç geliyo 37 ye kadar beklemeyi düşünüyorum erkende alabilirim dedi doktor kuvez den falan bahsetti dün dayanamayip gittim 2230 olmuştu ama boyu hala 44 cm digelişme gerçekleşmezse erken alınacak 35 hafta iken karın cevresi 33+2 gibi çıktı kan akışı istediğimiz gibi değil demişti doktor
Şuan 35+1 oldum iki hafta va canim bekleyebilirsek beklicez inşallah37 ye hangi gün giriyorsun canım 2500 e az kalmış küveze girmez belki inşallah genelde sol tarafına yatsan etki eder mi kan akışına acaba
Aslında kilosu çok düşük değil bence. 34. Haftada 2300 dü benimde. Sonra iki haftada 500 gr daha almış. Erken alınacak olsa bile 2500 e gerçekten çok az kalmış canını sıkmaBir ay ağır grip geçirdim ondan mi bilmiyorum ama karın çevresi 10 gün geç geliyo 37 ye kadar beklemeyi düşünüyorum erkende alabilirim dedi doktor kuvez den falan bahsetti dün dayanamayip gittim 2230 olmuştu ama boyu hala 44 cm digelişme gerçekleşmezse erken alınacak 35 hafta iken karın cevresi 33+2 gibi çıktı kan akışı istediğimiz gibi değil demişti doktor
Hadi inşallah bekler canım stres yapma ben de 35. Haftadan beri tansiyon yüzünden doğurdum doğurcam derken 37 ye geldim çok şükürŞuan 35+1 oldum iki hafta va canim bekleyebilirsek beklicez inşallahhaftaya gittiğimde belki gün verebilir büyük ihtimal sezeryan olcam bebek makat geliş hala birde hareket takibi yap dedi hareket hissetmezsem hemen gel dedi
İnşallah gelişimi güzel gider deAslında kilosu çok düşük değil bence. 34. Haftada 2300 dü benimde. Sonra iki haftada 500 gr daha almış. Erken alınacak olsa bile 2500 e gerçekten çok az kalmış canını sıkma
Tansiyon iki gündür takip edemiyorum hastanelerdeyim en son yüksek cikiyodu şekeri kontrol altına aldık başka şeyler cikiyo bu sefer Allah'tan idrar da herhangi bi protein kaçağı rastlanmadı canimHadi inşallah bekler canım stres yapma ben de 35. Haftadan beri tansiyon yüzünden doğurdum doğurcam derken 37 ye geldim çok şükür
Kiloyu da toparlar o zamana inşallah merak etme canım çok düşük değil bencede
Senin tansiyon kaç çıkıyor canım?Hadi inşallah bekler canım stres yapma ben de 35. Haftadan beri tansiyon yüzünden doğurdum doğurcam derken 37 ye geldim çok şükür
Kiloyu da toparlar o zamana inşallah merak etme canım çok düşük değil bencede
13/8 için sınırda dikkat et dedi mesela bana doktor canim sen de takip et 4 saatte bir ölç ben iki gündür ölçemedim hastanelere gitmektenSenin tansiyon kaç çıkıyor canım?
12/9 çıktı benim de işte. Takip edeyim yarın doktora yazayım canımm13/8 için sınırda dikkat et dedi mesela bana doktor canim sen de takip et 4 saatte bir ölç ben iki gündür ölçemedim hastanelere gitmekten
Yarın benimki bakalım kaç olacak
Canim birden aldi ama su an almiyor o yuzden endiseleniyorum ben 100 gram almis sadece
Poposunu sivriltiyor merak etmeKızlar merhaba, 40. haftamın içindeyim ve sabahları bebeğim böyle dimdik ve yamuk bir çıkıntı halinde oluyor. Gün içerisinde de bazen bu pozisyona geliyor sağ tarafıma ayaklarıyla basarak. Bilgisi olan var mı? Bu arada bu sivrilik başı değil, doktorum başının aşağıda olduğunu, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. Nedir bu Allah aşkına, o kadar gerdiriyor ki kendini, hem çok canım yanıyor hem de acaba bebeğim içeride rahat mı değil diye düşünmeden edemiyorum
Eki Görüntüle 3551738
Ay evet yazcaktim geldigimizden beri bebiş ikinmaktan bi hal oldu, öğlen bezelye yemiştim:') kimse de uyarmadi gaz yapar diye ..... Galiba i yaptıwarcrew naptn vnm ciktiniz mi hastaneden
Ay bezelyede mi gaz yapiomusss bende bilmiyordumAy evet yazcaktim geldigimizden beri bebiş ikinmaktan bi hal oldu, öğlen bezelye yemiştim:') kimse de uyarmadi gaz yapar diye ..... Galiba i yaptıeşime de eczaci gaz damlasi yenidoğan diye zinco olani satmış recetede 3-10 yaş yaziyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?