- 18 Haziran 2022
- 4.295
- 6.017
- 88
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.721
Yaaa tasuuummm nasılsın kuzum ben de diyordum göremiyorum nerelerde bu bebişten giremiyor heraldee, ya cidden hamile miyim değil miyim yalancı pozitif diye diye çoğumuz doğurduk veya doğuracazTASUU ben cano, yer o düğmeyi teyzesibende son numarada baya uykusuz geceler geçirmiştim... Az kaldı kuzum çok az kaldı
Ya parol verdiler herhalde dogurduktan sonra binde antibiyotik aldım etkisi geçti herhalde ağrım varAgri kesici vermiolarmii
Teşekkür ederim canimÇok sevindim hayırlı olsun bebişinBaşardın yinede bir şekilde çok şükür ikinizde iyisiniz nasıl geçtiğini tahmin edebiliyorum aen çok güçlü kalmışsın herşey karşısında dikiş 2,5 kilo doğandada oluyor inanki 10 gün içinde hemen iyileşecek bol bol dinlen en az 2 hafta boyınca yemen içmene dikkat et dikişler bozulmasın
Evet şaşırdım gördüğümde nsbdbdbdnd desteğiniz için teşekkür ederim gerçekten belki de pozitifi kaybetmeme sebebim olmuş olabilirsinizwarcrew Sizin de doğumunuz hayırlı olsun, bundan sonraki süreç sizin için kolay ve rahat geçsin inşallah bütün anne topikleri sizi takipteydi, darısı da bizlere ve tüm doğurmayı bekleyenlere inşallah
Hiç korkma kuzum su akar yolunu bulur, geçen instegram da bir video da kadının biri yapamadığın veya korktuğun şeyler için etrafında hiç mi yok, "o salak yaptıysa bende yaparım" diyeceğinYaaa tasuuummm nasılsın kuzum ben de diyordum göremiyorum nerelerde bu bebişten giremiyor heraldee, ya cidden hamile miyim değil miyim yalancı pozitif diye diye çoğumuz doğurduk veya doğuracazben de senin gibi çok sevdim hamileliği şu an hamilelikten hiç korkmuyorum ama doğum için ne olacak nasıl olacak merak içerisindeyim. Bakalım
Canım geçmiş olsun kurtuldun artık bebişinle musmutlu bir hayat seni bekliyorr :) Maşallah hakikaten iyi bakmışsın minnoşaAşırı pozitif girdim hatta sancı gebertiyoken de yaziyodum evet jsbxjdndjd ama benim yüzümdenbiraz kötü geçti. 16 sinda 3 kilo max olan bebiş bugün 3900 doğdu masmalesef .. ve catima çok uygun değilmiş tam kafa kısmı gelince anladilar sagolsunlar.....
Neyse bir şekilde doğurdum sndnjddnjdjd hala pozitif basıyorum çünkü herkesin hikayesi bambaşka vücudu başka bebişi başka birrrrr sürü etken var, zaten aç gelmiş oldum acıkınca enerjim sonlara yetemediebeler hemsireler doktor vs çok iyiydi hepsi konuştu benimle Allah var haklarını da yiyemem ama işte fizyolojik bir sorun oluştu sjdbbdhd kilosunu bilseydim direkt özele ucardim zaten dnxbbsbnd ebelerin yardimiyla doğdu bir şekilde dikislerim falan var kilosu ve zorlanmadan kaynaklı YİNE SÖYLÜYORUM HERKESİN BİR DEĞİL AŞIRI DETAY VERMİYORUM KOTKUP GERİLMEYİN SİZİNKİ SU GİBİ GEÇSİN HALA POZİTİF VE MUTLUYUM
dikiş dışında hicbir sorunum yok. Her şeye rağmeno yüzden yine pozitif olarak geldim görüyorsun canim snbdjdjdjdjfjd
10 günde 1 kilo almazsin be kizim ......
Valla 36+4 Ken çıkış verip buraya gelsem daha iyiymiş ama sağlık olsunimagination forever canım benim sağsalim bebeğini kucağına al inşallah gözümüz kulağımız sende bugün de.
warcrew çok şükür sağsalim kavuştun kız planlı sezeryan gibi normal doğum yaptın helal olsun sana.
Darısı bizlerin başına. Bu önümüzde ki 2-3 hafta hepimiz döküleceğiz
Beslenme düzenimi görseniz ağlarsınız jsbxjsjdk hiç ihtimal vermiyorum 4 kiloya yaklaşabilecegine. Hele son ay aşırı kötü boş beslendim sjbdhshdjdjd ovunmuyorum asla, alacağı varmış demekki diyorumCanım geçmiş olsun kurtuldun artık bebişinle musmutlu bir hayat seni bekliyorr :) Maşallah hakikaten iyi bakmışsın minnoşa
Bebişler asıl kiloyu son ay alıyor diyorlar ya doğru demek ki ne yediysen yaramış :) Benimde dün kontrolüm vardı 35. hafta 2.500 kg çıktı. Zamanında doğarsa 3.300-3.500 arası olur dedi doktor. Benim kız çok inat son 3 kontroldür asla yüzünü göstermiyorBeslenme düzenimi görseniz ağlarsınız jsbxjsjdk hiç ihtimal vermiyorum 4 kiloya yaklaşabilecegine. Hele son ay aşırı kötü boş beslendim sjbdhshdjdjd ovunmuyorum asla, alacağı varmış demekki diyorum
Bana doktor vajina arsız bir organdır hemen iyileşir merak etme kaynar gider demişti öylede oldu merak etme dikişler çok kolay iyileşecek canım sadece sürekli şeftali suyu kayısı suyu ve komposto tarzı şeyleri eksik etme 10 gün boyunca kabızlık çekmemek için çünkü çok kolay kabız olunuyor . Bi arkadaşa da dikişlerine saç kurutma makinesiyle kurut sürekli demişti valla iyi de geldi hemen iyileşti demişti ne derece doğru bilmiyorumBeslenme düzenimi görseniz ağlarsınız jsbxjsjdk hiç ihtimal vermiyorum 4 kiloya yaklaşabilecegine. Hele son ay aşırı kötü boş beslendim sjbdhshdjdjd ovunmuyorum asla, alacağı varmış demekki diyorum
Ben en son detayli zamanindan bile önce görmüştüm sonrakinde ayağını dönmüş başka bişi göremedik sjhdhsdjd en son ocakta zaten burnunu gördük yandan o kadar jshdjsjdBebişler asıl kiloyu son ay alıyor diyorlar ya doğru demek ki ne yediysen yaramış :) Benimde dün kontrolüm vardı 35. hafta 2.500 kg çıktı. Zamanında doğarsa 3.300-3.500 arası olur dedi doktor. Benim kız çok inat son 3 kontroldür asla yüzünü göstermiyor
Dualarimiz sizinle veBana da dua ediinn
Bebeğin suyu geldi kahvaltı yaptım hastaneye gidecem
warcrew 'den aldığımız enerjiyle pozitifiz
Kızlarrr 37+3 de kontrole geldim. Çatı muayenem yapıldı. Söylemek istediğim hiç can acıtmadığı. Okuduklarım çok korkutuyordu ama doktorunuza güvenip kendinizi rahat bırkaırsanız 5-6 saniyelik bir şey ve hiçbir acı hissetmiyorsunuz. Benim gibi okuyup korkanlara korkmaması için yazmak istedimAa neden ki
Doğru söylüyorsun tasucumm, tam bi babası kılıklı getiriyorum dünyayaHiç korkma kuzum su akar yolunu bulur, geçen instegram da bir video da kadının biri yapamadığın veya korktuğun şeyler için etrafında hiç mi yok, "o salak yaptıysa bende yaparım" diyeceğinRabbim kullarını zora hiç sokmaz, kaldıramayacağı yükü yüklemez
Ay yok papatyam ya keşke ulaşıp nasılsın diye sorabileceğimiz bir yer daha olsaydı
Ay hadi kuzum güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben de hastaneye gidiyorum şimdişaka maka doğuruyorum galiba kahverengiden sildikçe kırmızıya döndü akıntı sanırım nişan dedikleri şey bu ve adet sancısı gibi hafif karın ağrıları da başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?