- 18 Temmuz 2023
- 465
- 993
- 23
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.201
Risk varsa beklemeye gerek yok bence de .. ben 38 yaşındayım defim bugün kontrolde, 1 düşük 1 boş gebelik oldu öncesinde dedim, cuma gel sana yatış vereyim dedi. Ben önceliği normal istediğim için o Zaman bir hafta daha bekleyelim dedi. Benim haftam da daha erken olduğu için yürüyüş pilatesle destekleyeceğim. Zaten senin minnoş haftasını da doldurmuş, sağlıcakla kavuş inşallahÇok teşekkür ederim canımkalp atışı iyiydi uyuyordu herhalde ilk girdiğimde ama şu sıralar cidden hareketi az ben de farkındaydım, doktor da riske atmak istemedi zaten haftan iyi diyerek bakalım nasıl olacak sürecim
Evet canım kendim istedim. Myomum var bi ümit onu da temizler belki doktor ya. Ama ben korkumda böyle istedim. Eveeeet ilk doğumumAy hadi hayırlısı olsun peki neden sezeryan kendin mi istedin senin ilk doğum mu bu arada
Sağlıkla gelsin inşallahEvet canım kendim istedim. Myomum var bi ümit onu da temizler belki doktor ya. Ama ben korkumda böyle istedim. Eveeeet ilk doğumumsenin
Yok canımm bizim ki öyle bir gerginlik değil anlattın iyi oldu hiç öyle düşünmeEvet ben de yazdıktan sonra herkes doğumla uğraşıyor zaten gereksiz germese miydim kızları da diye düşündümbuna rağmen ilgisiz bırakmadınız canım kızlar
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla doğur sağlıkla kucağına al bebeğini dualarımız seninleKızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamışelle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Yaaa gözyaşım pıt, sağlıkla gelsin kuzu, her şey su gibi olsun kuzumAyy kızlar ben cuma sabah yatıs yapacagım ya biraz korkuyorumspinalde karar kıldım umarım çok heyecanlanmam.zaman yaklasınca bıraz korku olusmaya basladı. Ebussshhh yarın ıcın sende de varmı heyecan?
Mayaaa nasil heycan basmiştir simdi seniEvet canım, 17 marta verdi.39+1 olcak inşallah. 2700 olmuş 49 cm boyu normal dedi
Hıı anladım canımm o zaman gittiğimde yapar
Evet süt büyük olasilikla benim ebem sezeryan için yatış yaptığım zaman bakalım sutumuz hazirda varmi deyip gogsumu sikmistiTamam o zaman bendeki öyle değil acı sızı ağrı vs yok sadece minicik nokta var bi kaç tane ucunda beyazsüt diye düşünüyorum ellemiyorum xjxnjdjdjd
Sebebini bilemiyoruz ya 17 Ocak karne günüydü 16 ocakta okulda çok koşturdum karne hazırlığı, pano hazırlığı derken zaten yoğun tempolu hayatım vardı(okul öncesi öğretmeniyim) ondan önce 1.5 ay bir hastalık çektim öksürdüm falan derken hepsi üst üste geldi sanırım vücut patlak verdi. Gece normal tuvalete kalktım her zamanki gibi ne ağrım ne sızım hiçbir şeyim olmadı bir baktım tuvalet falan her yer kanKanama sebebiniz neydi acaba ?
Hastahaneye göre değişiyor diye biliyorumKızlar bir şey sorucam, ben bu gece yatış için gidicem hastaneye eşimi de doğumhane katına alırlar dimi sorun olmaz? Özel hastane sonuçta. Nasıl oluyor bilen kişiler yazabilir mi? Erkekler olbiliyor mu doğum katında özellerde
Canım hastanesine göre değişiyor diye biliyorum. Kimi hastane alıyor kimisi almıyor. Bence doktoruna bir sor içindeki her şeyiKızlar bir şey sorucam, ben bu gece yatış için gidicem hastaneye eşimi de doğumhane katına alırlar dimi sorun olmaz? Özel hastane sonuçta. Nasıl oluyor bilen kişiler yazabilir mi? Erkekler olbiliyor mu doğum katında özellerde
Canım hastanesine göre değişiyor diye biliyorum. Kimi hastane alıyor kimisi almıyor. Bence doktoruna bir sor içindeki her şeyi
Çok teşekkür ederim kızlar bi sorayım ben garanti olsunHastahaneye göre değişiyor diye biliyorum
Canım hadi insallah guzel olsun hersey dualarımız senınleKızlar bir şey sorucam, ben bu gece yatış için gidicem hastaneye eşimi de doğumhane katına alırlar dimi sorun olmaz? Özel hastane sonuçta. Nasıl oluyor bilen kişiler yazabilir mi? Erkekler olbiliyor mu doğum katında özellerde
Kafam karışık çamaşır katlıyorumwarcrew canooooo ne durumdasın?
Ya bence bir git içine sinmezse çıkarsın yatmazsın zaten ama bir kontrol ettirmekte fayda var. Vücudun farklı sinyaller işaretler veriyor. Benim fikrimi sorarsan gitmelisin birKafam karışık çamaşır katlıyorumsu değildi herhalde ya da anlık oldu bidaha gelmedi gibi oldu. Bi yandan da 38+3 oldum. Bebiş şuan yine yukarı çıktı yani karnım bogrumde böyle 40 i bulacaksa acaba bu hafta kendim mi gitsem diye düşünüyorum bi yandan... Derin dusuncelerdeyim canım sıkkın. Ne yapsam hangisi daha iyi olur kestiremiyorum tecrubesizim korkayrimmmmm öf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?