- 2 Ekim 2022
- 1.554
- 2.037
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.921
Zaten nst ye gitmeden once sordum dedimki hocam kanala inmismi dogum yakinmi. Hayir inmemis daha var doguma dedi. Nst den sonrada yatis yapalimmi dedi bende sasirdim. Yani 1cm bile acilma yokken yatiş cok sacma. Ben agrim olunca gelsem olurmu dedim tamam agrin sancin olursa acile gelirsin dedi cok israr etmedi allahtanYalancı kasilmalarda da böyle sertlesebiliyor doktor da emin konuşmamış zaten. Sancıların tek belirtisi karnın sertleşmesi değil ve bu yalancı sancılar da nstde çıkıyor. Düzenli olsa düzenli demesi lazım duzensizse niye yatış versin ki bilemedim. Çok pimpirikli de olabiliyorlar. Tekrar ne zaman gel dedi sana ona göre gidene kadar kendini dinle ağrılı vs olursa gidersin direkt acilden de girebilirsin. Yine nst ve muayene ediyorlar. Açılma durumun yoksa yine imza ile cikabilirsin. Kendini sen daha iyi bilirsin, ben yönlendirmiş olmak istememdoktor çıkış vereyim dediğinde bir şey dedi mi sana canim. Açılma bile yok yatış saçma geldi bana hadi benim açılma var diye deseler. Tek kriter sancı çıkması olmamalı yani
Bu muhabbeti ben başlattım gibi oldu ama politikaları yanlış bence jdnjdnjddj sen kendini dinle açıklığın da yokmuş korkma zaten sancın artarsa anlarsin anca öyle açılma da olur herhalde anlarsın yaniBencede suni verceklerdi. Iyki kabul etmemisim
Evet ben de sevmiyorum zaten seven yoktur herhalde sjdbjdhdjshdjksjd inatlaşmak gerekAçıklık Muayenesi olmamak için gitmiyorum yaacımıyor aslında yanlış anlaşılmasın ben tahamül edemiyorum
Yalancı kasılmalar var heralde bende feci bir şekilde toplanıp sertleşiyoruz beynimiz çekiliyor düzeliyoruz okadar çok ağrılarım varki hangisi ne ağrısı seçemiyorumama bu hafta yada pazartesine en geç giderim heralde herkesle inatlaşıp gelirim
ÖyleymişMuhtemelen seninle aynı tarih canım
Ay ben de 36+2 yim yarın kontrolüm var korku sardı az kaldı36+2 yim bugün
İyi bari en azından sormuş. Hani açılma var yatış yapıcaz vs diye yapalim mi demeden pasladılar beni doğumhaneye. Senin sıkıntı yok belli ki yoksa baya riskleri anlatarak yatış verim mi demezdi verirdi jsbdhsndkdj zaten senaryo böyle acilden giricez sonuçta planlı bir şey yok bebişe bağlı her şeyZaten nst ye gitmeden once sordum dedimki hocam kanala inmismi dogum yakinmi. Hayir inmemis daha var doguma dedi. Nst den sonrada yatis yapalimmi dedi bende sasirdim. Yani 1cm bile acilma yokken yatiş cok sacma. Ben agrim olunca gelsem olurmu dedim tamam agrin sancin olursa acile gelirsin dedi cok israr etmedi allahtan
Kk ya giremiyodur belki telefonla irtibat halinde olabilirler sevdikleri ile ama işte buraya girmek en son düşünce olabilir canım bi kaç kişi sezeryan olmuştu çok rahat geçtiğini anlatmıştı
Yaa ben kendımı ıyı hıssedersem hemen girer yazarım sıze cuma gunuKk ya giremiyodur belki telefonla irtibat halinde olabilirler sevdikleri ile ama işte buraya girmek en son düşünce olabilir canım bi kaç kişi sezeryan olmuştu çok rahat geçtiğini anlatmıştı
Korkma hiç canım çok güzel olcak herşeyYaa ben kendımı ıyı hıssedersem hemen girer yazarım sıze cuma gunudahanonce bı kez amelıyat olmustum tum gun hıc telı elıme alamıstım kötüydü ilk gün inşalllah sezeryan öyle değildir ben hep hafif gececek olarak kodluyorum kafamda sımdı kızlar yazmayınca meraklandım
Geçen perşembe günü NST de bebişin hareketleri zayıf diyerek yatış verdi doktor bana da, ertesi gün imza atarak çıktım çünkü ben gayet hareketli hissediyordum. Bugün kontrol için tekrar gittim ve sancılarım çıktı tekrar yatış dedi. Baştan kabul etmedim bu sefer yine imza attım çıktım. Çok çabuk ve gereksiz yere hemen yatış verilmesi insanı huzursuz ediyorBüşraaa bugun kontrolde doktor karninda sertlik var dedi açlmaya bakti acilman yok dedi. Nstye girdim kasilmalarim cikti. Doktor yatis yapalim dogumun habercisi olabilir olmayadabilir dedi. Yatisi kabul etmedim. Kagit imzalattilar. Valla aklima sen geldin allahtan. Yoksa telaşlanip kanul ederdim kesin(
Yalnız varyaa o açilmayi kontrol ederken doktor oyle bi canimi acıttıki. Tüm gücüyle soktu elini bence. Hala kendime gelemedimİyi bari en azından sormuş. Hani açılma var yatış yapıcaz vs diye yapalim mi demeden pasladılar beni doğumhaneye. Senin sıkıntı yok belli ki yoksa baya riskleri anlatarak yatış verim mi demezdi verirdi jsbdhsndkdj zaten senaryo böyle acilden giricez sonuçta planlı bir şey yok bebişe bağlı her şeysıkma canını o yüzden
Ebe kontrol etmişti beni ilk ve son muayenem o oldu kaskatı kesilmeme rağmen hiç acıtmadı sağolsun acaba ebeler dahamı tecrübeli oluyor sürekli muayene ederekYalnız varyaa o açilmayi kontrol ederken doktor oyle bi canimi acıttıki. Tüm gücüyle soktu elini bence. Hala kendime gelemedimhastanede yatsaydim gelip gidip sokacaklardi ellerini of hayal edemedim
Acımak değil de kuşum yoğun oluyor bebeği bakımı emzirmesi ona adaptasyon süreci geleni gidenleri de varsa. Tabi ilk yürüyüş gaz çıkarma olayı falan derken yoğunlardır muhtemelen
Seninle aramızda 2 gün var.Benim doğum tarihini 11 marta onunkini 13 marta vermişler 38+4 te olacağım dedi ben 38+0 da olacağım ordan matematik hesabı yaptımÖyleymiş
Ay ben de 36+2 yim yarın kontrolüm var korku sardı az kaldı
Evet olabilir. Benim doktor erkek oyle bi guç kullandiki bebegin suyunu patlatcak kesin dedimEbe kontrol etmişti beni ilk ve son muayenem o oldu kaskatı kesilmeme rağmen hiç acıtmadı sağolsun acaba ebeler dahamı tecrübeli oluyor sürekli muayene ederek
Devletde ufak birşeyi risk görüyorlar benimde crp 57 diye yatış verdiler ama bizde imza verip çıktık çünkü ordan oraya durmadan gönderdiler hastanede daha çok mikrop kapcaktim kendi doktorum ilaç bile icirmedi kendiliğinden düştü birde nst sancı da 70leri gördük iki kere onun içinde yatış vericeklerdi haftasonu kendi doktorumda 70 çıktı gayet normal dedi sadece çocuğun hareketlerini günde 10 say dedi o beni stres yaptı dünden beri hissetmiyorum sankiBazı doktorları anlamak zor gerçekten 32. Haftamda bebeğimin hareketlerini az hissettim diye gece acilden devlete gitmiştim bir de bana göre kalp çarpıntım çok vardı kalbim atıyor diyip duruyordum. Ekg çekildi kalp normal,ultrason bakıldı bebişim iyi. Tam çıkıcam dr ebelere alttan muayane edin dedi. Ne alaka yani o haftada her sey normalken. İyi ki kabul etmemişim. İmza atıp çıktım alttan muayane kabul etmiyorum diye. Şimdi burayı okuyunca diyorum niye istedi bunu anlam veremiyorum her sey normalken o haftada alttan muayane ya doğumu başlatsaydı
Bakalım benim de yarın belli olur her şey sanırımSeninle aramızda 2 gün var.Benim doğum tarihini 11 marta onunkini 13 marta vermişler 38+4 te olacağım dedi ben 38+0 da olacağım ordan matematik hesabı yaptım
Gün veriyomus bideBakalım benim de yarın belli olur her şey sanırım
Elinizle dürtün biraz benim doktorum öyle dedi 2-3 saat hareket hissetmezsem birazcık dürtüyorum, takip ediyorum. Doktoruma da ne zaman endişe etmeliyim dedim 4 saat hissetmezsen dedi. İçerde alanları kalmadığı için hareketleri daha az oluyor bu haftalarda.Devletde ufak birşeyi risk görüyorlar benimde crp 57 diye yatış verdiler ama bizde imza verip çıktık çünkü ordan oraya durmadan gönderdiler hastanede daha çok mikrop kapcaktim kendi doktorum ilaç bile icirmedi kendiliğinden düştü birde nst sancı da 70leri gördük iki kere onun içinde yatış vericeklerdi haftasonu kendi doktorumda 70 çıktı gayet normal dedi sadece çocuğun hareketlerini günde 10 say dedi o beni stres yaptı dünden beri hissetmiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?