• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ya resmen iş bitmiyor. Biz bu gazla doğum günüde iş yaparız🤣Aman sen de dikkat et kendine açıklığın var zaten 🤗 gece zaten başlar bizlerin ağri mesaisi 😂
Benim artık doğabilir bu günden sonra sorun yok ndnxjdndjdn yavaştan hurmaya geri döndüm, hareket etmeye çalışıyorum, duşu artircam vs djndjsdjdjd squat gibi eğilip kalkmayi da eşimle yaparim tek kesin devrilirim bi yana nsbxjsbdjdjxjjddj gelmek istiyo gibi zaten kizcem bari ne o çok çeksin ne ben 🤭🤭

Diyetisyenim bana da tam buğday yada çavdar vs. Ye dedi ama sekerimi takip edince onları yediğimde ne kadar yükseldiğini fark ettim ve ekmeği kestim direk. Yulaf yoğurt ve yumurtayı karıştırıp tost makinesinde pişiriyorum pankek gibi bir şey oluyor ekmek niyetine onu yiyorum. Sende mi kullanıyorsun insülin
Evet ben de sabah 3 ünite akşam 2 ünite akşam bazen yapmıyorum bile. Senin kaç ünite 2 ve 3 ünite çok etkisiz

Evet ben de sabah 3 ünite akşam 2 ünite akşam bazen yapmıyorum bile. Senin kaç ünite 2 ve 3 ünite çok etkisiz
Ben sadece akşamları yapıyorum bende ilk 3 ünite ile başladım açlık sekerim düşmüyordü hafta hafta bir bir arttırarak 7 üniteye kadar çıktım şuan 7 ünite birden yapıyorum akşamları ama değişen bir şey yok tokluk düştü de açlık hiç düşmedi hep 100 de çıkıyor,

Nsbxjsdjsjd önce doğurmak isteyen bulaşık makinesi boşaltıp dizsin az biraz da tezgahla uğraşsın başka da bir şey demiyorum. Gerim gerim gerildim + aşşağıya baskı cabasi skdbsjndkdjdkdndkd

Senin tarih belli miydi bilmiyorum ama yine de git görün belli olmaz
Kiz sabah beri mutfakla ugrasiom tabak çanak diziyom sus korkutma beni😀

Ben diyetimi hiç bozamadım korkudan bir de şeker çok yüksek olunca, gerçekten çok zorr ağlıyorum resmen her gün kendimi oruç gibi hissediyorum doğunca orucu açacağım 😅🤦‍♀️
Canım çok tatlı çekiyor benim de kendimi sürekli frenliyorum ben de . Biri bi şey ikram ediyor aynı oruç gibi yok deyip geri çeviriyorum 😂😂 bir an önce açalım inşallah oruçları 😇❤️

Canım çok tatlı çekiyor benim de kendimi sürekli frenliyorum ben de . Biri bi şey ikram ediyor aynı oruç gibi yok deyip geri çeviriyorum 😂😂 bir an önce açalım inşallah oruçları 😇❤️
Ayy evet yaa ben üzü süredir kimseye gitmiyorum ikramlar canımı çektiriyor kimseyi de misafir kabul etmiyorum illaki bisi hazırlamak gerekiyor yine canim çekiyor 🤦‍♀️ ama doğuma 5 gün kaldı insaAllah şimdiden çevreme siparişler veriyorum canımın çektiklerini 😅😅 bir de ben normalde tatlıdan nefret ederim normalde hiç yemem şimdi yasak ya nasıl canım çekiyor

Kiz sabah beri mutfakla ugrasiom tabak çanak diziyom sus korkutma beni😀
Ya uğraşırken bir ağırlık ve zorlanma yaşamiyorsan problem yok zaten korkma sjxnjdnxj ben cuma gününden sonra böyle oldum biraz ayakta dolansam bile etrafi toplamak için belime falan vuruyor karnım geriliyor ondan zjxnxjndjdjx herkeste böyle olmayabilir 🤭🤭

Kızlar bisi sorcam yaa benden süt felan gelmiyor hala, goguslerim de çok yumuşak, sancı felan da yok dogumum da sezeryan olacak, ya sütüm gelmezse ne yapabilirim sütüm gelmesi için şimdiden bisiler yapsam bari diye düşünüyorum şeker var komposto vs. De içemem bildiğiniz yöntemler var mı?

Ayy evet yaa ben üzü süredir kimseye gitmiyorum ikramlar canımı çektiriyor kimseyi de misafir kabul etmiyorum illaki bisi hazırlamak gerekiyor yine canim çekiyor 🤦‍♀️ ama doğuma 5 gün kaldı insaAllah şimdiden çevreme siparişler veriyorum canımın çektiklerini 😅😅 bir de ben normalde tatlıdan nefret ederim normalde hiç yemem şimdi yasak ya nasıl canım çekiyor
Senin az kalmış benim daha var 😬 dayan dayanabilirsen 😂😂😂kontrolden sonra yicem ama aklımda bi tatlı var uzun süredir bebişin canı çekiyor 🫢

Kızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın 🌸
Oyy maşallah gözümüz aydın canım benim 🙏🏻 Sağlıcakla büyüsün kuzucuk 💖

Senin az kalmış benim daha var 😬 dayan dayanabilirsen 😂😂😂kontrolden sonra yicem ama aklımda bi tatlı var uzun süredir bebişin canı çekiyor 🫢
Azıcık ye ya bisi olmaz inşallah 😅😅😊 ama doktoruna da sor bence bazen şeker iyi düzeyde olunca doktorlar da izin veriyor tatlı kaçamağına, benim hiç öyle bir şansım olmadı ama bu şekilde doktorun izin verdiği tanıdıklarım var

Azıcık ye ya bisi olmaz inşallah 😅😅😊 ama doktoruna da sor bence bazen şeker iyi düzeyde olunca doktorlar da izin veriyor tatlı kaçamağına, benim hiç öyle bir şansım olmadı ama bu şekilde doktorun izin verdiği tanıdıklarım var
Doğru bi sorayım ama sütlü tatlı der o 😞 hamileliğim boyunca hiç aşermedim şu son zamanlar fenayım 🫢 istediğim tatlı da burda yok ama alternatif bulucam artık☺️

Doğru bi sorayım ama sütlü tatlı der o 😞 hamileliğim boyunca hiç aşermedim şu son zamanlar fenayım 🫢 istediğim tatlı da burda yok ama alternatif bulucam artık☺️
Vücudun ihtiyacı artıyor artık tabii istemesi normal , neyse ufak ufak yersin canının çektiklerinden bebeğin suyu kilosu iyiyse çok da bir sorun olmaz zaten

Şekerle ilgili canımın çok çektiği oluyorsa yiyorum 180 e en fazla 210 oldu evet çok ama tutamadım kendimi yürüyüş yapıyorum su içiyorum bazen gözüm kararıyor ve yiyorum. Ben de 39 olmadan doğsun istiyorum hayırlısı bakalım

Kızlar bisi sorcam yaa benden süt felan gelmiyor hala, goguslerim de çok yumuşak, sancı felan da yok dogumum da sezeryan olacak, ya sütüm gelmezse ne yapabilirim sütüm gelmesi için şimdiden bisiler yapsam bari diye düşünüyorum şeker var komposto vs. De içemem bildiğiniz yöntemler var mı?

Kızlar FERAMAT isimli ilacı kullanan varsa içinde şellak isimli madde var. Şellak da bir böcek. Maalesef ben de içiyordum instagramda birisi paylaşmıştı
Benim iki kere falan marka değişti şuan ki veganferon mu öyle garip bi ismi var ama kesin bu feramat ı da kullanmisimdir garanti yani skxnsjjxj rezalet

V Vaveylay ay senin yaniti veremeden gitti mesaj sjsnjsjd süt için kuru incir kuru kayısı kuru dut bunları suda kaynatiyorsun hem suyunu ic hem meyvesini ye diyorlar. Ek şeker atmaya gerek yok zaten yeterince şekerleri var. Birden hepsini değil de ara ara içebilirsiniz. İnternete de süt için kuru incir dut vs yazarsan daha detayli belki farklı tarifler vardır 🥰

Back