• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ay kızlar bir kar yağıyor bizim mahalle kapanmış kardan resmen. Tamam güzeldi yağdı yağıyor falan ama yolların kapalı olması beni ürkütüyor 3 günüm kaldı 🥺 İstanbulun gobeeeginde kaldım mı şimdi bugün de ne güzel anneme gidecektim kuaförede gidecektim araba bile çıkmaz şuan ya 😭😢😢
Papatyam düşünüp stres yapma Allahın izni ile açarlar oraları sen merak etme düzelir yakın zamanda sen güzel kavuşma anına odaklan🤲🏻❤️

Var ya oyun oynuyo benimle resmen... Sabaha kadar her uyanmamda kasilma vardı yani kasilmalara uyandım zaten belli. Ama tam uyandım ya hepsi gitti :') mükemmel bir sabah...... İnternette de şey deniyor gece salgılanan hormondan dolayı daha çok tetikleniyormuş kesinliği olmamakla birlikte 🫠🫠🫠🫠🫠
Bacım sen doktora ne zaman gidiyordun😄

Ay o zaman icmiyim kabiz falan yapmasın durduk yere doğuma gidersem diye korktum şuan skxbhshdjsjsjsjdh benim bir ayım yok çünkü 🫠 dogurunca içmeye devam ederim 😂😂😂 kızkardeşim toplasan 9 ayda bir ay düzgün icmemistir belki büyük problem olusturmaz herhalde yani umarım 🤭🤭🤭
Demir ilacı alırken magnezyum da alırsan düzenli kabızlık olmuyor ona göre magnezyum içmiyorsan bilgin olsun❤️

Bacım sen doktora ne zaman gidiyordun😄
Ya kime gidersem gideyim yatış verecek o çıkmazdayim şuan 😂 randsvu da alıp gitsem ee yatış vermişiz e gelecek konu skbxjsjxjsjd gitsem napacaklar nst için belki gitsem mi dedim ama anlıyorum sancı vsr mi yok mu siddetli mi hafif mi 🤭 kendime nst yapiyom resmen sjxhsjhdaisjjajsjjdjd çok garip bir durumdayım şu 3cm açıklığın b*kuna afedersiniz 🤬🤬🤬🤬 elimden tek gelen doğumu aktif edecek tuşlara basıp doguruyom diye acilden girmek 🫠🫠🫠🫠

Ay ben bir şey okudum devlet hastaneleri de prenses doğum yapabiliyorlarmiş¿ Devlete genelde en son anda acil girdiğimiz için epidural 4cm açılmadan sonra teklif edilemiyor öncesinde de bazi hastalar bilmediği için reddediyor vs diye. Bilgisi olan var mı ya xnnxnxnxnxnx ben bunu kime sorcam 😂😂 acilden girip bunu sorup cikamam herhalde
Ben yıllar önce duymuştum buranın devleti baya eski bir hastane ücretli yapılanilir demişlerdi ücretide çok fazlaydı ozaman şimdi pek duymuyorum ama

Gözün aydın canim jndjsbsjdndj

Ay o zaman kesin sorayım 😂 ama ben eminim acilmam 4ü geçmiş olur ben gidene kadar 🫠🫠🫠
Sana yapmayabilirler dediğin gibi 9 cm de doğumhaneye alıyorlar sen nerdeyse yolu yarılamışsın inşallah ihtiyacında olmaz son cmler acılı olabilir ama çok hızlı ilerler güzel bir doğum yaparsın inşallah 🤲🏻 ben hiçbir müdahele istemiyorum yine inşallah aksilik çıkmazsa 🥰

Sana yapmayabilirler dediğin gibi 9 cm de doğumhaneye alıyorlar sen nerdeyse yolu yarılamışsın inşallah ihtiyacında olmaz son cmler acılı olabilir ama çok hızlı ilerler güzel bir doğum yaparsın inşallah 🤲🏻 ben hiçbir müdahele istemiyorum yine inşallah aksilik çıkmazsa 🥰
3 ten sonra tam açılma ne kadar suruyordur acaba bence benim hala 3 çünkü ağrı vs yaşamıyorum çok 🫠🫠🫠 ilerlediğini düşünmüyorum yani dnnxnxnjx sıkıntı yok zaten sanmıyorum çok yapacaklarını o yüzden ellemesinler beni, son dk girdiğim gibi bir saat içinde Max dogurayim inşallah kolayca 🥹🥹 suyum vs erken gelirse mecbur gidicem de işte kısmet 🤭

3 ten sonra tam açılma ne kadar suruyordur acaba bence benim hala 3 çünkü ağrı vs yaşamıyorum çok 🫠🫠🫠 ilerlediğini düşünmüyorum yani dnnxnxnjx sıkıntı yok zaten sanmıyorum çok yapacaklarını o yüzden ellemesinler beni, son dk girdiğim gibi bir saat içinde Max dogurayim inşallah kolayca 🥹🥹 suyum vs erken gelirse mecbur gidicem de işte kısmet 🤭
Biraz kişiden kişiye göre değişiyor 2-3 saat en fazla sürer diye düşünüyorum benimki 7 ye kadar hafif ti hissetmedim 7-10 arasıda yarım saat sürdü şiddetli sancı toplam 2 saatte oldu bitti

Biraz kişiden kişiye göre değişiyor 2-3 saat en fazla sürer diye düşünüyorum benimki 7 ye kadar hafif ti hissetmedim 7-10 arasıda yarım saat sürdü şiddetli sancı toplam 2 saatte oldu bitti
Ay valla korkuyorum biraz normal doğumdan ama senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum ya 🥰🥰

Benim bir haftadır 3 cm galiba bir gelişme olsa anlar mıydım sence 🫠🫠🫠 sürekli gidip acilleri de mesgul etmek istemiyorum zaten tersliyolar yatış yapmadım ee niye geldin der gibi :( bu aşamayı biraz daha atlatsam zaten şiddetlenince giderim direkt yatışa okeyim 🥹🥹
Ay valla korkuyorum biraz normal doğumdan ama senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum ya 🥰🥰
Ay evet ben de 🥹🥹🥹 iyi geliyor

Ya kime gidersem gideyim yatış verecek o çıkmazdayim şuan 😂 randsvu da alıp gitsem ee yatış vermişiz e gelecek konu skbxjsjxjsjd gitsem napacaklar nst için belki gitsem mi dedim ama anlıyorum sancı vsr mi yok mu siddetli mi hafif mi 🤭 kendime nst yapiyom resmen sjxhsjhdaisjjajsjjdjd çok garip bir durumdayım şu 3cm açıklığın b*kuna afedersiniz 🤬🤬🤬🤬 elimden tek gelen doğumu aktif edecek tuşlara basıp doguruyom diye acilden girmek 🫠🫠🫠🫠
Masaya tutup yere çömelip kalçani sağ sol yap. Cok işe yariyormus 😀

Benim bir haftadır 3 cm galiba bir gelişme olsa anlar mıydım sence 🫠🫠🫠 sürekli gidip acilleri de mesgul etmek istemiyorum zaten tersliyolar yatış yapmadım ee niye geldin der gibi :( bu aşamayı biraz daha atlatsam zaten şiddetlenince giderim direkt yatışa okeyim 🥹🥹

Ay evet ben de 🥹🥹🥹 iyi geliyor
Ay bilemiyorumki yanlış yönlendirmek istemiyorum belki son ana kadar güxel gider son anda sıkıntı olur kordon kısa kalır vs herşey olabilir ama kontrole gitsen iyi olur bence doğur kurtul 😆beklemekte çok zor böyle

Benimki de aynıydı kız son açılmalar çok şiddetli ağrıyla oluyor o da yarım saat filan sürüyor sonrası ıkınma ya geçiyor direk zaten ıkınma hissinde ağrı hissi kayboluyor zaten

Back