• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bende seninle ayni durumdayım devletteki doktorum tam 38 de almak istedi yani yarın normalde yarın suni sancı verip doğumu başlayacaktı ama bebek iri 3.800 gr ve çatım dar ozeldeki başka bir doktor vajinal doğum yapamazsın dedi, öyle deyince fikir değiştirip özelde sezeryan olmaya karar verdim ama 38 de olmak istedim daha fazla beklemek istemedim hem bebek kilo almasın daha fazla diye hemde diyet yapmak artık çok zor, ama 39 da alacağım bebek için daha faydalı dedi doktor mecbur haftaya kaldım bende.
Benim de 36. Haftam bitti 3200 gram dedi normal dedi ama bana çok gibi geldi. İnsülin kullanıyorum o mu kilo aldırıyor bilmiyordum bunu. Şekerim zaten yüksek çıkıyor he zaman diyet yapamıyorum. Sabah 3 dilim ekmek yersem 180 i buluyor. Doktor da endokrin git İnsülin artırsınlar dedı

Ben annemlere kaçıyorum bırazdan😀bugun onları uyutmucam😀cumartesı dr a yenıden gıdıcez ya haftaya cumaya kadar dayanamıcam ben,ayaga zor kalkıyorum baskıdan,salı yada en gec carsamba gelsin minik kuş.37+3 gayet ıyı bı zaman bence.
Mük bir zaman🤌🏻 ben de haftaya perşembeyi iple çekiyorum. 1 hafta daha zorlanırız Sezeryandan sonra fiziksel olarak rahat ederiz

Kızlar bende şeker var şuan 36. Haftam bitti doktor ısrarla 39 da almak istiyor. Ben de korkuyorum şekerden etkilenmesin 38 de alsın istiyorum. 39 çok geç gibi geliyor. Hem de çok yoruldum bişey yiyememektem ramazan da geliyor tatlı börek çörek olacak sizlerin planlı sezaryen kaçıncı Hafta olacak
Bendede gebelik şekeri var ama henüz gün verilmedi cmrtsi kontrole gidicem belki gün verir 35 e girmiş olcak ozaman doktorum 38 de sezeryan yapıyoruk demisti

Benim de 36. Haftam bitti 3200 gram dedi normal dedi ama bana çok gibi geldi. İnsülin kullanıyorum o mu kilo aldırıyor bilmiyordum bunu. Şekerim zaten yüksek çıkıyor he zaman diyet yapamıyorum. Sabah 3 dilim ekmek yersem 180 i buluyor. Doktor da endokrin git İnsülin artırsınlar dedı
Şeker bebegin organlarına zarar verebiliyormus maalesef o sebeple insülin kullanmak gerekiyor o da kilo yapıyor ama organlarına zarar vermesinden iyidir. Diyete mutlaka uy ve asla ekmek yeme tam bugday da olsa onlar aşırı şeker yükseltiyor ben aylardır ekmek yemedim kokluyorum artık canim çok çekiyor ama bebeğin sağlığı için sabrediyorum 🥹

Geldım annemlere prenses mod online,doguracak gıbıyım cok degısık hıssedıyorum belim ve asagıda baya bı agrı var.mıde bulantısıda basladı.evı topladım cıkarken nolur nolmaz diye😅Belımde adet agrısı gıbı agrı var ama şiddetli.tahmınlerımızdende erken gelebılır🫣hangımız once dogurcaz cok merak ediyorum😀
Nsbxjsdjsjd önce doğurmak isteyen bulaşık makinesi boşaltıp dizsin az biraz da tezgahla uğraşsın başka da bir şey demiyorum. Gerim gerim gerildim + aşşağıya baskı cabasi skdbsjndkdjdkdndkd
Ben yarın dr a gidicem kızlar ya belıme aşırı sancı gırıyor,ayaga kalkmakta zorlanıyorum bugun,adet agrısı gıbı sancım var.cumartesını bekleyemıcem
Senin tarih belli miydi bilmiyorum ama yine de git görün belli olmaz

Şeker bebegin organlarına zarar verebiliyormus maalesef o sebeple insülin kullanmak gerekiyor o da kilo yapıyor ama organlarına zarar vermesinden iyidir. Diyete mutlaka uy ve asla ekmek yeme tam bugday da olsa onlar aşırı şeker yükseltiyor ben aylardır ekmek yemedim kokluyorum artık canim çok çekiyor ama bebeğin sağlığı için sabrediyorum 🥹
Sadece kahvaltıda tüketiyorum.doktor da diyete uy diyor. 3 ekmek yazıyorsa 3 ekmek ye diyor gerekirse git İnsülin yükseltilsin diyor. Sürekli git gel yoruldum girmiyordum artık. Kahvaltıda ne yiyorsun peki ekmeksiz

Sadece kahvaltıda tüketiyorum.doktor da diyete uy diyor. 3 ekmek yazıyorsa 3 ekmek ye diyor gerekirse git İnsülin yükseltilsin diyor. Sürekli git gel yoruldum girmiyordum artık. Kahvaltıda ne yiyorsun peki ekmeksiz
Diyetisyenim bana da tam buğday yada çavdar vs. Ye dedi ama sekerimi takip edince onları yediğimde ne kadar yükseldiğini fark ettim ve ekmeği kestim direk. Yulaf yoğurt ve yumurtayı karıştırıp tost makinesinde pişiriyorum pankek gibi bir şey oluyor ekmek niyetine onu yiyorum. Sende mi kullanıyorsun insülin

Ben diyete rağmen 1. Saat tokluk 180 lere çıkıyordu insülinle birlikte 120 ye indi, o zaman güzelce dikkat et bebeğin de iyiyse hiç kullanma insülin
Benim anca dikkat etmezsem dışardan yemek yersem falan 160ları bulduğu oluyordu normal zamanlar hep 120/130larda . İnsilün başlatmak istemişti ama ben dikkat ederim diye arada kaçamaktan bi şey olmaz diye düşünüyorum

Ben çıldırmış olmalıyımm 😂 evi dünden beri Kırkladık resmen. Zaten ağrı adet ağrısının bin katı bel yanması bunlardan bahsetmiyorum bile. Bu halde bile sabahtan beri iş yapıyorum tabi annemle birlikte. Tek olsaydım yüzde yüz bu akşam doğurmuştum 🤣 doğuma 5 gün kaldı🥹 son güne bırakmamak gerekliymiş şu temizlik işini. Ama evim mis gibi oldu. Bitmiyor gerçi yarında kocamı esir alacağım 😂😂 hiç giremedim yine aklım sizlerde. Doğuranlar kimler oldu ? misophonia_ misophonia_ umarım iyidir haber var mı kızlar. Tek tek bakamadım msjlara. Herkes iyidir inşallah ❤️❤️❤️

Canım ben hep epidural diyorum ama belki de spinaldi. Aradaki farkı bilmiyorum desem 🙈
Şimdi hastanedeyim, serum takıldı. Kan verdim bekliyorum. 1 saate alacaklar doğuma sanırım. Fırsat olursa doktora sorar doğumdan sonra yazarım sana. 🌸

Evde kızımı uyurken öpüp bırakıp doğuma gelmek bi garip hissettirdi. 🥹 Dua eder misiniz bana ve kızlarıma?
Duamız kalbimiz seninle ve minik yavrularınla. Umarım sağlıklı ve iyisindir💕💕 ben giremedim ama senden haber varmı diye şimdi üstün körü bir bakmaya çalıştım
papatya113 papatya113 Canım şimdi sordum epidural olacakmışım. Sezaryan sonrası da daha rahat oluyor dedi. İlki de epiduralmiş.
Çok sağol kuzum ben bir araştırayım tam olarak ne olduğunu bilmiyorum çünkü 🥺

Sen nasılsın bu arada geçti mi ağrın sancın vardı sabaha karşı konuştuk şimdiki durumun nasıl 😊
Sancı yok o dediğim ağrılı şey de sabah yoktu sanki bu akşam yine başlayacak gibi hissediyorum 🤭 mutfagi toparladim biraz çamaşır attim yıkansın adayim. Giyecek kıyafet kalmadı resmen ndbxndnndnndjd bunları yapınca yine sancilandim az bir şey ama geçti hemen 😆😆 iyim özetle 🥰

Sancı yok o dediğim ağrılı şey de sabah yoktu sanki bu akşam yine başlayacak gibi hissediyorum 🤭 mutfagi toparladim biraz çamaşır attim yıkansın adayim. Giyecek kıyafet kalmadı resmen ndbxndnndnndjd bunları yapınca yine sancilandim az bir şey ama geçti hemen 😆😆 iyim özetle 🥰
Ya resmen iş bitmiyor. Biz bu gazla doğum günüde iş yaparız🤣Aman sen de dikkat et kendine açıklığın var zaten 🤗 gece zaten başlar bizlerin ağri mesaisi 😂

Benim anca dikkat etmezsem dışardan yemek yersem falan 160ları bulduğu oluyordu normal zamanlar hep 120/130larda . İnsilün başlatmak istemişti ama ben dikkat ederim diye arada kaçamaktan bi şey olmaz diye düşünüyorum
Şekerin yüksek değil bence de insülin kullanmana gerek yok ama diyetini bozma bence ne olur ne olmaz

Back