• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Benimkinin saçlı olacağını düşünüyorum.😅 ben çok saçlı doğmuşum, ilk oğlum da saçlı doğdu, bence bu da öyle olacak😆 eşim de saçlı doğmuş. 😅
Benim de saçlı olur diye düşünüyorum biz de öyleymişiz sjbdjejdjsjd
Ben martın sonuna bile kalabilirim hiç belli olmaz 🤭bebek olunca girmek çok zor olur iki kişi yazar yazar dururuz 😂
Ben gelirim diye düşünüyorum (umarım) sjdhjsbdwdjjsjdje perperişan olursam bilemicem

Ben martın sonuna bile kalabilirim hiç belli olmaz 🤭bebek olunca girmek çok zor olur iki kişi yazar yazar dururuz 😂
Senin vajinal mi olacak doğumun😅 o zaman bulabilir evet. Benim sezaryen olacak. Martın ilk ya da ikinci haftası olur gibime geliyor bebek acele etmezse 😅🙈

Hiçbir şey yapmıyorum hshehejwkwkfov bazen pilates topunda oturup zıplıyorum bi de bir iki çömel kalk bitti bu kadar kdfkkdskksdk
Oldun daha ne yapacaksın yeter skbxksndjsjdkshdj ayakta iki dk durmaya tahammülüm yok kendimi tasiyamiyorum 🥹🥹🥹🥹 sıcak suya girerim bugün biraz rahatlarim belki

Gece cok zor gectı ipektoşum,umarım önümüzdeki 9 gün böyle sürmez🥲

Mayacıgm sabah 6 gıbı sızmısım🥲bugun annemde kalmayı deneyecegım birde,mide bulantısıda eklendı yanmaya.
Ben de sebepsiz uyuyamadım ya anca 4 bucuk saat uyumuşum saatten baktım

Yani anlayayim ama tam olarak ne oluyor ki onu bilsem karsilastirayim ksbxjsndjdj baskı var aşşağıya ve pat pat her vurduğunde bebişin hickiriklari gibi düşün ama sert ve acı verici kivrandim jsndjsbndndjdnd sanciya benzemiyor tek ihtimal bu geldi aklıma 😆 onun şeyine kasılmaları da anlayamıyorum işte sjndjsjjdkdk bel kasık bölgem genel ağrılı geceden beri bl😅 bunlarla yaşamayı ogrenicem sanirim dnnxjsksjjd
Birtane ebe demiştiki eger nefes darligi şikayetiniz gectiyse bebek kanala inmistir demektir dedi. Sende ole bise oldumu cnm

Benim bebegimde tam 36da 3200 dü. Ama doktorum bole tedirgin konusmadi. Özele mi gidiyorsunz ?
Evet özele gidiyorum aşırı tedirgin etti beni bu haftada yapılacak iş değil zaten yeterince stresli bi dönem biliyorsunuz . 4 kiloyu imza ile doğurtuyormuş 5 olursa asla almıyormuş yani anlam veremedim

Vajinal düşünüyorsanız tabii daha da irileşmeden doğum olması isabet olur gibi bilemediiim
Ya evet bende istemem bi komplikasyonla karşılaşmak ama kızım 3700 dü hiçbişey anlamamıştım bile 4 kilo çok büyük bi kilo değil beni tedirgin etmesine çok üzüldüm . Gelip sonra oramı düzeltin buramı düzeltin diyorlar bana falan dedi genital estetik uzmanı aynı zamanda sanırım 🙄

Birtane ebe demiştiki eger nefes darligi şikayetiniz gectiyse bebek kanala inmistir demektir dedi. Sende ole bise oldumu cnm
3 ün başında yoğundu bu bir aydır daha iyiyim ama ultrasona vs girdim bebek kanala inmiş demedi hiçbir doktor 🫠 baş geliş dendi sadece bilmiyorum ki 😂
Evet özele gidiyorum aşırı tedirgin etti beni bu haftada yapılacak iş değil zaten yeterince stresli bi dönem biliyorsunuz . 4 kiloyu imza ile doğurtuyormuş 5 olursa asla almıyormuş yani anlam veremedim
Onu bilmiyorum ama biri bana 4 kilo ustuyse devlette de sezeryan yapıyorlar dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum çok inanasim gelmedi ama belli olmaz. Başka danisabilecegin doktor vs var mı istersen fikir al
Ya şu nefes darlığı olayı ben de 1 ve 2. Trimesterda olmuştu. 3. Trimester da hamile değilken olan nefes açlığı bile geçti 🤣🤣 umarım geri gelmez😅😅😅
Evet yerimde dönerken bile ay oy diye yaşlı nineler gibi darlanip derin nefesler almaya çalışıyordum ama Bir aydır yok şükür, gelmesin de jsbdjssjsjdkjdj

Kızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın 🌸

Kızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın 🌸
Oyyy maşallahhh gözün aydın canım 🥰🥰🥰🥰

Gözün aydın canım 🥰 Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🧿❤️❤️❤️

Bebeğin hayırlı olsun 💐 maşallah kilosuna bu haftada ☺️özel değilse kaç yaşındasın kaç çocuğun var da kısırlaştırma yaptırdın bir sınırı varmı normalde

Maşallah canım hayırlı olsun 🤲🏻 Allah analı babalı büyütsün 🧿🌺

Ya hadi gözün aydın olsun. Çok sevindim . Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻❤️

Back