• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Evet özele gidiyorum aşırı tedirgin etti beni bu haftada yapılacak iş değil zaten yeterince stresli bi dönem biliyorsunuz . 4 kiloyu imza ile doğurtuyormuş 5 olursa asla almıyormuş yani anlam veremedim
Devlettede hic o risklerden bahsetmiyorlar aslnda bahsetmeleri lazim ama hangidi dogru bilemedim.insani tedirgin ediyorlar

Kızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın 🌸
Oy maşallah iyi ki o zaman beklememis doktorun tam tosunmus gercekten

Gece cok zor gectı ipektoşum,umarım önümüzdeki 9 gün böyle sürmez🥲

Mayacıgm sabah 6 gıbı sızmısım🥲bugun annemde kalmayı deneyecegım birde,mide bulantısıda eklendı yanmaya.
Ben de ilk defa zorlandım gece. Tam basenlerim ağrıyor dönemiyorum karnıma ağrı giriyor tam uykuya dalıyorum çişim geliyor falan 😂

Devlettede hic o risklerden bahsetmiyorlar aslnda bahsetmeleri lazim ama hangidi dogru bilemedim.insani tedirgin ediyorlar
Çok kilo olması riskli zaten eğer doğmazsa kemiği kırıyorlarmış çıkarmak için ama kadının tavrı beni üzdü sona gelmişiz daha makul yaklaşabilirdi varsayımlarla beni korkutması hoş değil 😢

3 ün başında yoğundu bu bir aydır daha iyiyim ama ultrasona vs girdim bebek kanala inmiş demedi hiçbir doktor 🫠 baş geliş dendi sadece bilmiyorum ki 😂

Onu bilmiyorum ama biri bana 4 kilo ustuyse devlette de sezeryan yapıyorlar dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum çok inanasim gelmedi ama belli olmaz. Başka danisabilecegin doktor vs var mı istersen fikir al

Evet yerimde dönerken bile ay oy diye yaşlı nineler gibi darlanip derin nefesler almaya çalışıyordum ama Bir aydır yok şükür, gelmesin de jsbdjssjsjdkjdj
Aynı hastanede iyi doktorlar varmış benimki profesör diye gidiyorum ama kadın korkak çıktı valla bu ne böyle demesi yokmu bide . Zaten çok tedirginim bebeğimde double aortic art sendromu riski var kalbinde sıkıntı var damarları ters o kadar yıkıldım ki çok mutsuzum

.
Kızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın 🌸
Hayırlı olsun canım 🥰 çok daha iyi olacaksın. Ayağa kalkınca gerisi geliyor Allah'ın izniyle.

Hayırlı olsun canim darısı sağlıkla biz kalanlara ♥️

Ben de ilk defa zorlandım gece. Tam basenlerim ağrıyor dönemiyorum karnıma ağrı giriyor tam uykuya dalıyorum çişim geliyor falan 😂
Ben annemlere kaçıyorum bırazdan😀bugun onları uyutmucam😀cumartesı dr a yenıden gıdıcez ya haftaya cumaya kadar dayanamıcam ben,ayaga zor kalkıyorum baskıdan,salı yada en gec carsamba gelsin minik kuş.37+3 gayet ıyı bı zaman bence.

Ben annemlere kaçıyorum bırazdan😀bugun onları uyutmucam😀cumartesı dr a yenıden gıdıcez ya haftaya cumaya kadar dayanamıcam ben,ayaga zor kalkıyorum baskıdan,salı yada en gec carsamba gelsin minik kuş.37+3 gayet ıyı bı zaman bence.
Benim şuan 37+2 bence de iyi bir zaman 😂 bebiş de okeyse alsınlar konuş gitsin

Aynı hastanede iyi doktorlar varmış benimki profesör diye gidiyorum ama kadın korkak çıktı valla bu ne böyle demesi yokmu bide . Zaten çok tedirginim bebeğimde double aortic art sendromu riski var kalbinde sıkıntı var damarları ters o kadar yıkıldım ki çok mutsuzum
Acaba bu riskten dolayı Bebek de kiloluysa daha fazla risk almamak için bunu tercih etmek istemiş olabilir mi bilmediğim için soruyorum. Hiç içine sinmiyoraa değiştir doktorunu bence prof olması çok önemli değil 🌸 içine sinmesi önemli

Ya evet bende istemem bi komplikasyonla karşılaşmak ama kızım 3700 dü hiçbişey anlamamıştım bile 4 kilo çok büyük bi kilo değil beni tedirgin etmesine çok üzüldüm . Gelip sonra oramı düzeltin buramı düzeltin diyorlar bana falan dedi genital estetik uzmanı aynı zamanda sanırım 🙄
Ya geçen 3900 dedikleri bebek vajinal doğumla 5 kilo doğdu 😅😅
Kiz masallah de nazar etme kendine 😀 ben geceleri uykuyu unuttum nefes darligindan
Püpüpü maşalllah inşallah hepinizin geçer

Ben de şimdi denedimm çok zorlandım ama atabildim ben de ndnsjskslslsls
Ee biz mart anası oluyoruz herhalde bu gidişle nbsjsndjsjd sorun ayı değil ama ben çok büyüsün istemiyorum kilosu ciğerleri okeyse doğsun:( son haftaya aşırı büyür diye de korkuyorum jsbsuhsjdjsjs ben korkudan çok yattım herhalde erken de dogmasin diye 😆😆 eski dinamigime geri döneyim en iyisi 😂😂

Ee biz mart anası oluyoruz herhalde bu gidişle nbsjsndjsjd sorun ayı değil ama ben çok büyüsün istemiyorum kilosu ciğerleri okeyse doğsun:( son haftaya aşırı büyür diye de korkuyorum jsbsuhsjdjsjs ben korkudan çok yattım herhalde erken de dogmasin diye 😆😆 eski dinamigime geri döneyim en iyisi 😂😂
Ahhshshahaha kız seninki nerdeyse doğacaktı naptın geri kaçtı çocuk kdkdjsjskaka
Evet cidden artık çok zorlanmaya başladım ben ya doğacaksa doğsun valla ağırlaştım iyice. Sağlıkla gelsin minişler

Kızlarrrr ben yarın doğuracaktım normalde iptal oldu 😑 25 ine sezeryana gireceğim. Devletteki doktor inatla suni sancı ile normal doğumu dene diyor ama içime hiç sinmedi çünkü bebek iri, ozeldeki doktor da bu bebeği doğurman mumkun değil diyor iyice kafam karıştı artık 25 ine özelde sezeryan olmaya karar verdim. Hemen size de haber vermek istedim, doktorlara da guven yok ki ne yapacağımı şaşırdım saatlerdir ağlıyorum

Back