• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Anlatanlarin ne demek istediğini yaşayana kadar anlamamışım şuan iniyo jetonum aaaa evet diye 😂😂 yaşamadan anlaşılmıyor herhalde 😅
Bence de anlaşılmıyor.. bazen karnım semsert geliyo elime inş onlar kasılma değildir, sırtı poposu falan diyip geçiyodum da😁

Warcrew ben sana şeyi soracağım ya nst de kaç çıkıyor kasılmaların?

Bence de anlaşılmıyor.. bazen karnım semsert geliyo elime inş onlar kasılma değildir, sırtı poposu falan diyip geçiyodum da😁

Warcrew ben sana şeyi soracağım ya nst de kaç çıkıyor kasılmaların?
Nst cihazında kasılma sağ üstteki sayı ise bazen 100 ü gördüğü oldu 80 ler falan 😅 bazen diyorum cahil cesareti ile mi kaçtım ordan diye dnxnndndjx

Söyle tarif edeyim bir de. Karnımın bi kısmı sertlesiyordu bebek bi tarafini dayıyor falan diyoduk tepecik oluşuyor falan diye. O ya bebişti ya da sahte kasilmaydi zaten o kısım okey.

Bu gerçek kasilmada bütün karnın kasiklara kadar gergin semsert oluyor. Ve otururken bakiyorsan mesela iki taraftan üst kısmı ellediginde keseyi hissediyorum resmen semsertken çok net hemde 😂 herkese açık olmasa karnimdan çekip gösterirdim tam nereyi kast ettiğimi 😀 kasılma anında göğüsün alt tarafi karnımın iki yandan elle dokununca hissediyorum herkeste öyle midir bilmiyorum tabi ki 😂

Nst cihazında kasılma sağ üstteki sayı ise bazen 100 ü gördüğü oldu 80 ler falan 😅 bazen diyorum cahil cesareti ile mi kaçtım ordan diye dnxnndndjx

Söyle tarif edeyim bir de. Karnımın bi kısmı sertlesiyordu bebek bi tarafini dayıyor falan diyoduk tepecik oluşuyor falan diye. O ya bebişti ya da sahte kasilmaydi zaten o kısım okey.

Bu gerçek kasilmada bütün karnın kasiklara kadar gergin semsert oluyor. Ve otururken bakiyorsan mesela iki taraftan üst kısmı ellediginde keseyi hissediyorum resmen semsertken çok net hemde 😂 herkese açık olmasa karnimdan çekip gösterirdim tam nereyi kast ettiğimi 😀 kasılma anında göğüsün alt tarafi karnımın iki yandan elle dokununca hissediyorum herkeste öyle midir bilmiyorum tabi ki 😂
Bence net hissetmişsin kasılmaları, şuan kasılman olsa kesin hissederdin. Hissetmiyosan yoktur bence 🥲 sağlıkla kucağına al inşallah ama senin bebiş ben burda az daha takılayım demiş gibi sanki😁 kontrole ne zaman gideceksin? artık orda açılman geriledi mi öğrenmiş oluruz

Bu arada enfeksiyon kapma durumu bebeğin suyu geldikten sonra kese açıldığı için risk haline geliyor. Senin suyun gelmediği için enfeksiyonlara da açık değilsin, vajina zaten dışarı açık bakteriler var evet ama rahim de vajinayla temas halinde, adet vs oluyoruz rahimden kanama geliyor sonuçta. Açıklığın olduğu için enfeksiyon riski artmamıştır bence, tabi akıntı rengin vs değişirse yanma olursa önemli, gidersin.
bir de enfeksiyon riskin olsa imza ile bile çıksan antibiyotik verirlerdi, o konusa tedirgin olmamıza gerek yok diye düşünüyorum 🤔

Neeee 100 mü benim en fazla 36 yı gördü zaten sancı görmedilerde 20 yi gecince ben doğuruyorum sanıyorum. 😂 eşime bu sancı çok kötü diyorum bakıyor 22,25 falan. Ayyy 100 lerde ben bayılırım galiba acı eşiğim aşırı düşük.

Aynen biraz daha büyüsün zaten geleceği varsa ben yatarken de gelir uğraşmicam 🤭 2800 küsur son kilosu bakalım

Ayakta duramiyorum fazla bacaklarım ağrıyor direkt :( yürürken falan topallatiyor. Onun dışında sancı girdiği zamanlar basınç ve biraz ağrı yapıyor ama baya az yani 😂 ve midem de yanıyor şuan yeni başladı bebek de yukarıda yani hâlâ çözemedim bu nasıl iştir jdndjdndjd ağzımdan çıkmak istiyor herhalde
Geçen benim de ağzımda çıkma girişiminde bulundu nsnxjn benim de kasılmalarımda rahatsızlık hissi bazen ateş basması nefes daralması oluyor 🤣🤣
Benımkıde agzımdan cıkıcak lütfen benıde unutmayın😀benım gece mesaısı basladı,ıkı kasık mide şurubumu içtim,şimdi bayılana kadar netflıx ızlıcem😀eşim bıle acımıs bana dıyokı salı gunu dr a soyleyelım 25 ine randevumuzu kesın olustursun dogum olsun artık dedı😀
Ben kasılma nasil bisey onu bile tam anlayamiorum bi anlasam düzenlimi die bakacam ama işte.. 😀
valla bebısım bunu bende hıc anlamıyom😀bazen degısık seyler oluyo bebito poposunu getırdı ayy falan dıyorum artık ogrenemeden dogurrum belkı 😅😅

Bence net hissetmişsin kasılmaları, şuan kasılman olsa kesin hissederdin. Hissetmiyosan yoktur bence 🥲 sağlıkla kucağına al inşallah ama senin bebiş ben burda az daha takılayım demiş gibi sanki😁 kontrole ne zaman gideceksin? artık orda açılman geriledi mi öğrenmiş oluruz

Bu arada enfeksiyon kapma durumu bebeğin suyu geldikten sonra kese açıldığı için risk haline geliyor. Senin suyun gelmediği için enfeksiyonlara da açık değilsin, vajina zaten dışarı açık bakteriler var evet ama rahim de vajinayla temas halinde, adet vs oluyoruz rahimden kanama geliyor sonuçta. Açıklığın olduğu için enfeksiyon riski artmamıştır bence, tabi akıntı rengin vs değişirse yanma olursa önemli, gidersin.
bir de enfeksiyon riskin olsa imza ile bile çıksan antibiyotik verirlerdi, o konusa tedirgin olmamıza gerek yok diye düşünüyorum 🤔
Enfeksiyon riski su gelince mi oluyomuş 🤬 bana denk gelen doktorlara bi kaç cift lafim daha oluştu şuanda aşırı kinlendim. Oe ları beni korkutmak için eşimi korkutmak için ordan cıkmayayim diye bütün tuşlara basmış resmen ya. Gerçekten hakkımı helal etmiyorum onlara..... Suyum parça parça bile gelmedi gelmiyor lekelenmem de yok sadece bu ara ara kasılmalar işte salak herifler ya 😂 afedersiniz çok sinirlendim...

Kasılmaları hissediyorum ama ağrı yapan cinsten değiller şuanda birazdan uzanıp yine kontrol edicem kaç dkda bir vuruyor diye 😅 kontrole ne zaman giderim bilmiyorum şimdi gitsem acilden bir yere orda da açılma var diye tutmak isterseler uğraşmak da istemiyorum:( açılma sancısız ağrısız açılır mi kendi kendine hissetmez miyim ağrı acı kivranma seviyesine gelmez mi yani ilerleseydi 🫠 en kötü bir özele gidip ordaki doktora danisabilirim diye düşünüyorum ne diyecek diye fikir alırım en kötü 🥹

Ve evet bebiş hala tepede geziniyor zaten orda da dediler bebis gayet iyi normal görünüyor vs diye sirf açıklıktan yatış verdiler işte 🙂↕️
Neeee 100 mü benim en fazla 36 yı gördü zaten sancı görmedilerde 20 yi gecince ben doğuruyorum sanıyorum. 😂 eşime bu sancı çok kötü diyorum bakıyor 22,25 falan. Ayyy 100 lerde ben bayılırım galiba acı eşiğim aşırı düşük.
Emin değilim ama eğer öyle ise odur djdnjsnd belki de sancıları ondan hissetmeden açıldı bu kadar 😂

İyiyim sancım var hatta düşünüyorum sancım bir haftadır falan hafif hafif varmış zaten. Sancinin neye benzediğini bilmediğimden bebek geriliyor sanmıştım 😅 otururken az bir şey hissediyorum hafif, karnım gerildiği için anlıyorum öyle diyim. Çok sık da değil 🥹
Hala beklemedesin dimi ☺️

Benim bir nst de 70 leri bir nst de 90 ları vurmuştu ama ben hissettmedim. Mesela evde hissetttiğim çok rahatsız edici
Benımkıde agzımdan cıkıcak lütfen benıde unutmayın😀benım gece mesaısı basladı,ıkı kasık mide şurubumu içtim,şimdi bayılana kadar netflıx ızlıcem😀eşim bıle acımıs bana dıyokı salı gunu dr a soyleyelım 25 ine randevumuzu kesın olustursun dogum olsun artık dedı😀

valla bebısım bunu bende hıc anlamıyom😀bazen degısık seyler oluyo bebito poposunu getırdı ayy falan dıyorum artık ogrenemeden dogurrum belkı 😅😅
Ay benim bir kere oldu berbattı resmen midemdeydi ayaklarıı

Merhaba kızlar uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ama katılmak nasip olmamıştı 37+2 yim şuan.Bu zamana kadar hep normal doğum dedik ama bebek biraz tombik gidiyor dolayısıyla korkmaya başladım normal doğum komplikasyonlarından. Bebeği tombik olan arkadaşlar var mı ne düşünüyorlar doğum konusunda merak ediyorum.Riske atmak da istemiyorum ama sezaryen doğumda hem iyileşme hem epidural anestezi sonrası ağrı çekenler olduğundan bana korkutucu geliyor sizler ne düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ama katılmak nasip olmamıştı 37+2 yim şuan.Bu zamana kadar hep normal doğum dedik ama bebek biraz tombik gidiyor dolayısıyla korkmaya başladım normal doğum komplikasyonlarından. Bebeği tombik olan arkadaşlar var mı ne düşünüyorlar doğum konusunda merak ediyorum.Riske atmak da istemiyorum ama sezaryen doğumda hem iyileşme hem epidural anestezi sonrası ağrı çekenler olduğundan bana korkutucu geliyor sizler ne düşünüyorsunuz
Merhaba, ne kadar tombik mesela 🙂

Ya kızlar hastanede yattığımda bileğimden açılan damar ve aynı kolda dirsek bükümünde açılan damar yolunda damarım patlamış şişmişti ya en son artık el üstünden damar yolu açılmıştı. (Aynı koldan 3.damar) Elimin iyileşmesi morartıların geçmesi zaman almıştı. Son bir haftadır elimin üstünde damar yolu açılan yerde bir kitle gibi ödem gibi bir şey oluştu. Değince bastırınca acı hissediyorum ya tam 4-5 hafta oldu hastaneden çıkalı bu elimde hasar kaldı resmen ya. Bu şişlik ne olabilir fikri olan var mı pazartesi bir genel cerraha göstereceğim durmadan bir şey çıkıyor😢😢

Eklentiler

• IMG_7940.jpeg
    IMG_7940.jpeg
    214,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7941.jpeg
    IMG_7941.jpeg
    205,6 KB · Görüntüleme: 23
Şuan 3570 doğuma kadar da alır dedi doktor 1-2 hafta içinde gelmezse 4 e kadar yolumuz var heralde
3850 doğuran birini biliyorum daha üstü de vardır tabi ki. 3850 vajinal doğum yapan kıza 3200 demişler ultrasona göre. Öyle bilerek girdi. zor oldu demişti ama sorunsuz oldu. Biraz cesaret işi ben edemezdim şahsen 🙂

Ya kızlar hastanede yattığımda bileğimden açılan damar ve aynı kolda dirsek bükümünde açılan damar yolunda damarım patlamış şişmişti ya en son artık el üstünden damar yolu açılmıştı. (Aynı koldan 3.damar) Elimin iyileşmesi morartıların geçmesi zaman almıştı. Son bir haftadır elimin üstünde damar yolu açılan yerde bir kitle gibi ödem gibi bir şey oluştu. Değince bastırınca acı hissediyorum ya tam 4-5 hafta oldu hastaneden çıkalı bu elimde hasar kaldı resmen ya. Bu şişlik ne olabilir fikri olan var mı pazartesi bir genel cerraha göstereceğim durmadan bir şey çıkıyor😢😢
İltihap mı yaptı acaba ya bilemedim ki bozma moralini ya ciddi bişe olduğunu düşünmüyorum ödem gibi bişe de toplamış olabilir

3850 doğuran birini biliyorum daha üstü de vardır tabi ki. 3850 vajinal doğum yapan kıza 3200 demişler ultrasona göre. Öyle bilerek girdi. zor oldu demişti ama sorunsuz oldu. Biraz cesaret işi ben edemezdim şahsen 🙂
çok doğru gerçekten cesaret istiyor risk alıyorsun . Doktorum çatı muayenesinde son sözü söyleyelim 38.haftada dedi ama o güne kadar o mu bu mu diye kendimi yiyip bitireceğim heralde 😂

Bence de göster çok anlamıyorum ama en azından için de rahat etsin.
Sırf seni meraktan girdim baktım hala dogurmamissin. Sanırım senin bebis geri çekildi 😅
Bence zaten bebiş gelem diye tutturmamıştı da ben stresten ve muayeneden kaynaklı olarak sancılarım fazla fazlaydı 😂😂 eve geldikten sonra hafifledi çünkü her şey ☺️

Back