• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bu gece ejderhalar uyudu galiba benimki aşırı aktif yamuk bile otursam alev atiyo 🫠🫠🫠🫠
Yaw varya bunu yasamayan anlamaz sankı bır yumru mıdemde,köpük gelıyo agzıma acı cekıyorum resmen neyın nesı bu boyle Allahım.yastıga basımı koydugum anda başlıyor böyle bısey olamaz uyku katili gibi

İ

Aminn
Rahatladım valla öyle diyorsanız. Cuma gideceğim bakalım benim doktorunda eli hafiftir umarım😄
bi arkadaşım sırf çatı muayenesinden korktuğu için direkt sezaryen istemişti ondan dolayı da zor bişeymiş gibi bir izlenim oldu bende
Yok yok hiç korkmayın

Aaa nişan mi geldi eminmisin
Bence nisan değil sümüksü değildi Birkaç damla bildiğin normal kan iç camasirima da geçmemiş sadece peçeteye geldi bir kaç damla ağrım da yok bu ne ki acaba 2 gün önce çatı muayenesi oldum o zaman hiç kanama olmamıştı şimdi mi kanadı acaba catiyla mi ilgili bisey ki anlam veremiyorum

Bence nisan değil sümüksü değildi Birkaç damla bildiğin normal kan iç camasirima da geçmemiş sadece peçeteye geldi bir kaç damla ağrım da yok bu ne ki acaba 2 gün önce çatı muayenesi oldum o zaman hiç kanama olmamıştı şimdi mi kanadı acaba catiyla mi ilgili bisey ki anlam veremiyorum
Çatıyla alakali olabilir yada makattan gelmis olabilir telaşlanma bence

Aynen biraz daha büyüsün zaten geleceği varsa ben yatarken de gelir uğraşmicam 🤭 2800 küsur son kilosu bakalım

Ayakta duramiyorum fazla bacaklarım ağrıyor direkt :( yürürken falan topallatiyor. Onun dışında sancı girdiği zamanlar basınç ve biraz ağrı yapıyor ama baya az yani 😂 ve midem de yanıyor şuan yeni başladı bebek de yukarıda yani hâlâ çözemedim bu nasıl iştir jdndjdndjd ağzımdan çıkmak istiyor herhalde
Kilosu güzel ama gelsede merak etme artık prematüre olmuş olmuyor kendini kurtarmış prenses 🌸🙏🏻

Bu gece ejderhalar uyudu galiba benimki aşırı aktif yamuk bile otursam alev atiyo 🫠🫠🫠🫠
Uyuduk kız bu gece çok şükür 😅 🤣 Uyku neymiş diye tadına vardım bu gece özlemişim :))

Yoğun baş ağrısı ile kadın doğum acile gittim 6 gibi. Doktor ameliyatta dediler, ultrason ve sonrasınds nstye bağladılar. Yalvardım parol serum diye ama vermediler. Sedye dümdüz baş ağrımı ıyıce tetikledi. Tansiyon 13/8 çıktı. Titremeye ve ter dökmeye başladım. Ağlamaktan içim çıktı. Tarafıma bile bakmadılar. Bi hizmetli abla geldi iyi misin dedi. Bağırarak seslendim bu nstyi çıkarın yoksa ben çıkarıcam, beyin kanaması geçircem artık zonkluyor başım diye. Çılardılar. Tekrar doktpruu sordum yok, ne zmn gelcek diyorum bilmiyorlar. Serum verin diyorum, dr olmadan olmazmış. Bi hışım çıktım. Başka hastaneye gittik. Orda da nasıl sıra var anlatamam, aciller grip vakası kaynıyor. Triaj sırasından sonra Dr beni öne aldı.Tansiyon 15/9 çıktı. Halim ne olurdu o kadın doğundaki nst sedyesinde az daha yatsam bilemiyorum... Serum verildi. Rahatladım biraz. Eve geldik. 3 saat sonra ağrı yine başladı. Eşim dedi yürü özele gidelim takipli olduğum hastaneye. Keşke başta gitseymişim. Ebeler hemen ilgilendiler. Rahatlattılar. Nst iyi çıktı. Tansiyon 12/8e düşmüş. Serum ve oksijen verildi. Sonra tekrar nst. Sancı çıktı bu defa. Alttan muayene yapıldı. Açıklık yok. Doktorum sabah tekrar gelsin demiş. Galiba benim doktorumu dinlemem gerekiyor. Normalde 17sinde alıcaktı ben istememiştim. Bakalım ne olacak ne diyecek. Şuan hala hafif baş ağrım var. Uyumaya çalışacağım.
Geçmiş olsun canım tansiyon çok önemli hamilelikte bencede ne olursa olsun doktorunu dinle 🌸

Aynen belkide olabilir çok azdı zaten şimdi tekrar beyaza döndü akıntı takip edeceğim bakalım, ayyy bunda bile elim ayağım birbirine dolandı gerçekten doğum başlasa ne yapacağım acaba korkudan 🤦‍♀️🤦‍♀️
Devamı var mı takip et canım bir kaç damlaysa o nişan değildir dediğin gibi makattan gelmiş olabilir ☺️ bir aynaya eğilip bakabilir misin ben geldiğimde aynaya gidip bakmaya çalıştım gelmeye devam ediyordu genitalden

Yoğun baş ağrısı ile kadın doğum acile gittim 6 gibi. Doktor ameliyatta dediler, ultrason ve sonrasınds nstye bağladılar. Yalvardım parol serum diye ama vermediler. Sedye dümdüz baş ağrımı ıyıce tetikledi. Tansiyon 13/8 çıktı. Titremeye ve ter dökmeye başladım. Ağlamaktan içim çıktı. Tarafıma bile bakmadılar. Bi hizmetli abla geldi iyi misin dedi. Bağırarak seslendim bu nstyi çıkarın yoksa ben çıkarıcam, beyin kanaması geçircem artık zonkluyor başım diye. Çılardılar. Tekrar doktpruu sordum yok, ne zmn gelcek diyorum bilmiyorlar. Serum verin diyorum, dr olmadan olmazmış. Bi hışım çıktım. Başka hastaneye gittik. Orda da nasıl sıra var anlatamam, aciller grip vakası kaynıyor. Triaj sırasından sonra Dr beni öne aldı.Tansiyon 15/9 çıktı. Halim ne olurdu o kadın doğundaki nst sedyesinde az daha yatsam bilemiyorum... Serum verildi. Rahatladım biraz. Eve geldik. 3 saat sonra ağrı yine başladı. Eşim dedi yürü özele gidelim takipli olduğum hastaneye. Keşke başta gitseymişim. Ebeler hemen ilgilendiler. Rahatlattılar. Nst iyi çıktı. Tansiyon 12/8e düşmüş. Serum ve oksijen verildi. Sonra tekrar nst. Sancı çıktı bu defa. Alttan muayene yapıldı. Açıklık yok. Doktorum sabah tekrar gelsin demiş. Galiba benim doktorumu dinlemem gerekiyor. Normalde 17sinde alıcaktı ben istememiştim. Bakalım ne olacak ne diyecek. Şuan hala hafif baş ağrım var. Uyumaya çalışacağım.
Canım çok geçmiş olsun. Parol serum ağır griptim. 3 kere takıldı. Neden inat ederler anlamıyorum . Sen doktorunu dinle,vardır bildiği 🙏🏻

Ayy kızlar az önce kanama geldi ne yapacağımı şaşırdım, hiç sancım ağrım yok sadece peçeteye damla damla kan geldi hastaneye gitsem mi ki?
Bu gece benimde peçeteye minik minik iğne ucu kadar kanama geldi lekelenme gibi. Ama hemoroid üzerine peçeteyi koyduğumda lekelenmenin ordan geldiğini anladım

Gecmıs olsun canım.agrı kesıcıler tansıyonu dahada yukseltebılıyor o yuzden vurmak ıstememıs olabılırler.sen bugun doktoruna gıt muhakkak,doktorun ılerı gorusluymus her şerde bı hayır var derler,dogumda bı sıkıntı olcagına en azından sımdı onlem alınır saglıkla bebısını kucagına alırsın 🥰🥰

Kızlaaar ben uyudum bugün inanabiliyor musunuz uyudum 🥹😂 haftalar sonra resmen uyudum. Ay maşallah diyeyim ya kendime 🧿😂 o yüzden gece gündüz yoktum buralarda. Gündüz de uyudum gecede. Dinlendim oh be..msjlarda geriye kaldım ne oldu ne bitti bilmiyorum hiç 😊

Kızlaaar ben uyudum bugün inanabiliyor musunuz uyudum 🥹😂 haftalar sonra resmen uyudum. Ay maşallah diyeyim ya kendime 🧿😂 o yüzden gece gündüz yoktum buralarda. Gündüz de uyudum gecede. Dinlendim oh be..msjlarda geriye kaldım ne oldu ne bitti bilmiyorum hiç 😊
Ooooh maşallaaah canımmm🥰🧿🫠darısı biz uykusuzların basınaa 😀amiiiin🙏☺️

Merhaba kızlar uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ama katılmak nasip olmamıştı 37+2 yim şuan.Bu zamana kadar hep normal doğum dedik ama bebek biraz tombik gidiyor dolayısıyla korkmaya başladım normal doğum komplikasyonlarından. Bebeği tombik olan arkadaşlar var mı ne düşünüyorlar doğum konusunda merak ediyorum.Riske atmak da istemiyorum ama sezaryen doğumda hem iyileşme hem epidural anestezi sonrası ağrı çekenler olduğundan bana korkutucu geliyor sizler ne düşünüyorsunuz
Benim ilk doğum sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Vajinal doğumun zorluğunu bilmiyorum ama sezaryen de korkulacak bir durum değil. Epiduralden sonra öyle dayanılmaz ağrılarım falan da olmadı. Baş ağrısı bile hatırlamıyorum. İlk saatler tabi ki yardıma ihtiyaç duydum ama gece hastanede eşime "sen uyu, bebeğin zaten bana ihtiyacı var, birimiz uykusunu alsın en azından" diyebilecek kadar da iyiydim. 🧿 Eve çıktığınızda yanınızda 1 hafta 10 gün kalacak biri varsa sorun olmaz.

Ben 20 leri bile hissetmiştim sanırım doğumum çok sancılı gececek. Eşim yandı 😂
Kız kendini şimdiden ona şartlama belli olmaz belki az hissedeceksin 😂
Ayy kızlar az önce kanama geldi ne yapacağımı şaşırdım, hiç sancım ağrım yok sadece peçeteye damla damla kan geldi hastaneye gitsem mi ki?
Son durum nedir canim geldi mi başka yoksa o kadar mı kaldı? Sen yine bebişin hareketlerini izle bir süre

Back