- 6 Şubat 2021
- 6.046
- 5.872
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.341
Bundan kızkardeşim verdi bana oda geçen sene bimden almistiKızlar bıme bıda bundan gelırse kesın alın ancak kurabıldım bı haftadakurması aşırı gıcık ama şarkı falan soyluyo baya guzelmıs.tavsıye ederım.
Yani şöyle ben de eşim de görsün diye özelde tanidik yonlendirdi önerdi bir doktora gittim 2 defa doktor iyi şimdi ilgi alaka ama bana devlette plesenta biraz assada sanki bı sure iliskiye girmeyin denmedi orda dedi direkt. Acaba tekrar gideyim diye mi dedi bilmiyorum sjbxjsnxkd tekrar gittigimde 3 hafta sonra falan tamam düzelmiş dedi. Bi de bebişin çenesi biraz uufak sanki diyerek bi vitamin önerdi (almadımİlk 7 hafta devlete kasın doğuma gittim ben. Aslında kuzenim de aynı hastanede tıbbi sekreter ve rahattım o ayarlıyordu her şeyi ama eşimi içeri almadıkları için özele yöneldim. Doğum paketi aldım, almasaydım devlete devam ederdim yine muayeneler için. Özelde gereksiz gerdiklerini hissedince güvenim de sarsılıyor. Acaba diyorum para için mi? Çünkü 9 muayene hakkı var pakette. Aynı hafta gidince muayene ücretsiz ama tahlil nst ücretli. İnşallah para için yapıp germiyorlardır
Söylediğin değerler normal aslında. Benim de hep öyle çıkıyor ama muayenede de aynı çıkıyor.Hep ölçüyorum 11/7 bazen 10/6 çıkıyor. Hastanede bie tık yükseko zaman "2 günde 1 ölç not al gelirken getir" dedi pzt gününe ikna edince ben.
Şimdi ben de bir şüpheye düştüm. İnşallah muayene sayısını doldurmaya çalışmıyordur doktorun. Muayene hakkı olayı sıkıntı. Benim aylık ücretini ödeyince haftada bir gitsem bile bir şey değişmiyor. O yüzden kaç kez çağırırsa çağırsın endişem olmuyor.İlk 7 hafta devlete kasın doğuma gittim ben. Aslında kuzenim de aynı hastanede tıbbi sekreter ve rahattım o ayarlıyordu her şeyi ama eşimi içeri almadıkları için özele yöneldim. Doğum paketi aldım, almasaydım devlete devam ederdim yine muayeneler için. Özelde gereksiz gerdiklerini hissedince güvenim de sarsılıyor. Acaba diyorum para için mi? Çünkü 9 muayene hakkı var pakette. Aynı hafta gidince muayene ücretsiz ama tahlil nst ücretli. İnşallah para için yapıp germiyorlardır
Teşekkür ederim canımKutusu bu canm
Yazayım CanımmmBebısımmm neler koydun yazarmısın bızede tek tek
Bende yıkama işini bitirmek uzereyım baslayacagım ınsallahYazayım Canımmm
Ben kafama göre toparlansın diye koydum eksiğim hatırlamadığım olur tabi onlarıda koyarım ama şimdilik şunlar var bavulda:
1takım 11li hastane çıkışı
3 takım 5li hastane çıkışı
Battaniye ince ve kalın
Bebişe çorap eldiven
Ağız mendili
Müslin
Alt silme pamuğu
Önlük
Yelek
Bebek bezi henüz almadım onu koyacağım:)
Pişik kremi
Alt değiştirme örtüsü
Zıbın uzun ve kısa kollu
Süt sağma makinası (önlem amaçlı) hastane veriyor diyorlar henüz sormadım.
Lohusa gecelik takımı
Elbise gecelik
Pijama takımı
Çorap
Atlet,iç çamaşırı
Emzirme sütyeni
Gümüş kapak
Göğüs ucu kremi
Ped yetişkin bezi
Terlik
Olabılır kuzum ter yapabılır,ketoral sampuan var ise onunla yıka bırkac kez,yada evde impetex yada travazol gibi bir krem varsa az bısey sür bir iki gün geçerKızlar bir şey sorucam, benim boyun bölgemde mantar çıkmış başına gelen var mı ya? Neden oldu anlamadım boynumda var kulağıma doğru birlaç yerde de çıkmışgeceleri terlediğim için mi oldu acaba bilgisi olan var mı
Başla kuzum benim senin kaç haftalık oldu bebişinBende yıkama işini bitirmek uzereyım baslayacagım ınsallahtesekkurler tatlışımm
Çok teşekkür ederim canım, hamilelikten önce birkaç kez ketoral kullanmıştım aslında ama hamileyken bu dediklerini kullanabilir miyim fikrin var mı?Olabılır kuzum ter yapabılır,ketoral sampuan var ise onunla yıka bırkac kez,yada evde impetex yada travazol gibi bir krem varsa az bısey sür bir iki gün geçer
33 haftaBaşla kuzum benim senin kaç haftalık oldu bebişin
Küçük alanlar ıcın kullabılırsın canım sorun olmaz.ıkı ıc gun kullanır bırakırsın.hamılelıgımızın sonuna geldıgımız ıcın bırcok sey serbest artık,ben kullandım bır kac kez ketoralde travazolda kucuk miktarlarda.Çok teşekkür ederim canım, hamilelikten önce birkaç kez ketoral kullanmıştım aslında ama hamileyken bu dediklerini kullanabilir miyim fikrin var mı?
Bak işte bunun gibi şeyler demek istediğim tam olarak.Yani şöyle ben de eşim de görsün diye özelde tanidik yonlendirdi önerdi bir doktora gittim 2 defa doktor iyi şimdi ilgi alaka ama bana devlette plesenta biraz assada sanki bı sure iliskiye girmeyin denmedi orda dedi direkt. Acaba tekrar gideyim diye mi dedi bilmiyorum sjbxjsnxkd tekrar gittigimde 3 hafta sonra falan tamam düzelmiş dedi. Bi de bebişin çenesi biraz uufak sanki diyerek bi vitamin önerdi (almadım) annesine de çekmiş olabilir dedi cenem küçük çünkü ksjdjsnjd. Devlette bu detaylar bana hic soylenmedi sorun yok dediler genel olarak. Yani para için midir bilmiyorum açıkçası doktora güvenmek de lazım ama işte bilmiyorum çok sürekli geriyorsa da sıkıntı mesela
Evet normal hatta daha da düşüktü 2 hafta öncesine kadar. Demir ilacını değişti. Paranoya yaptım hatta, bilerek mi yaptı bu mu artırıyor falan diyeSöylediğin değerler normal aslında. Benim de hep öyle çıkıyor ama muayenede de aynı çıkıyor.
Bir konuşun yapma ihtimalleri yüksek , bir tanıdığım vardı devlette sezeryan oldu yakın zamanda ve tüplerini de bağlattı .Bana da devletteki doktorum göbek fıtığın var onu da yapabiliriz dedi.Merhaba bayanlar benim iki normal doğumum var bu sefer sezeryan istiyorum bağlatmak istiyorum sizce devlet hastanesi ile konuşsam bağlatmak için sezeryan yaparmi bilgisi olan varmı
Amin canım benim33 hafta4-5 hafta sonra gelecegıne ınanamıyorum hala degısık duygular içerisindeyim,güzelliklerle gelsin minik kuşlarımız
İsteğe bağlı oluyo sanki böyle yapmaz diyolar ama sonuçta 3. Bebeğim olacak belki bı ihtimal yapar diye düşünüyorum bı şansımı deniycen özelde isteğe bağlı olunca fiyat otomatik olarak yukseliyo birde bağlatma var çok pahalıBir konuşun yapma ihtimalleri yüksek , bir tanıdığım vardı devlette sezeryan oldu yakın zamanda ve tüplerini de bağlattı .Bana da devletteki doktorum göbek fıtığın var onu da yapabiliriz dedi.
Genital siğil konusunda hiçbir fikrim yok ama bende de hamilelikte göbek fıtığı oluştu ,sezaryen sırasında tedavisini yapabiliriz dedi doktorum .Hanımlar, gebelikte genital siğil problemi yaşayan var mı? Çevresinde yada kendisinde daha önce olmayıp gebelikte çıkan var mı? Tedavisi nedir yakılması ve dondurulması gebelikte uygun mudur? Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?