Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar doktor sizi kaç günde bir çağırıyor? Benimki her hafta istiyor artık. Bugün doktordaydım. Tansiyon 12/8 çıktı, sınır diyor ve idrar istiyor geçen hafta da aynısı olmuştu. Protein çıkmadı yine. Nst iyi çıktı, su iyi, boy kilo iyi. Cuma tekrar gel biz önlemimizi alalım dedi. Haftada 2ye çıktı resmen yani. Pzt gününe ertelettim zorla. Beni germeye başladı bu durum.

Kızlar ya benim gögüslerim çok büyümedi. Sütlenmicek diye korkuyorum valla. Acaba son ay mi sütleniyor bilginz varmi
Bence benim de fazla büyümedi yani küçüktü zaten az bişi etlendi o kadar ben kilodan göğüs altı cevresi genisledi sutyenlerim bralefler vs sıkıyor beni ama kilodan yani xjnxnxndjdjjdjd süt ile kocamanligi çok bağlantılı şeyler degil bence stres yapma

Aslında 36 dan sonra her hafta çağrıyorlar diye biliyordum 30 dan sonra 2 haftada bir
Son hafta artık iki üç günde bir çağrılıyor
Doktor sıkı takipçiymiş demekki
Bende bir gidebilseydim şu kontrole doğmadan

Ay dün gece yatmadan önce (son yarim saatte yemek yedim hareket etmistim baya) tansiyon ölçtüm 13/9 falan çıktı dedim aha başlıyoruz sonra bekledim biraz daha dinlendim yine ölçtüm düşmüştü Allah'tan ben en son 26 Aralık'ta doktora gitmiştim şimdi 24 ünde gidicem bakalım kaç haftada bir gel dicekler gorcez djdnjdjd

Şuan ayda bir ama sonra 2 haftada bire doncek sanırım ilk 17 hafta her hafta gittim kanamadan dolayı

Ya ben bugün cok doğumdan bahsettim galiba karnım sanki biraz aşşa indi ( korkayrum şuan doguramam olamaz jsnxjsndjd içimi rahatlatsin biri sanci manci yok ama herkes sanci da hissetmiyo sonuçta acaba bana mi öyle geliyo bilmiyorum

Bence doğumdan çok bahsettiysen psikolojik olarak yaşıyor olabilirsin.

Kiz resmen benimkini tarif ettin ayniyiz sanirim dogum icin bez sudyen almaya gittim suan hepsi bana kocaman alamadan döndüm

32den sonra her hafta kontrolüm var artık canım.Dün itibariylede her hafta Nstye gireceğim artık. İlk nst mi aldı pazartesi günü.Benimde 12/7cikti en son ama bana öyle bişey demedi. Bence hiç stres yapma büyütülecek gibi yüksek değil ki. Zaten nst iyiyse suyu kilosu boyu iyiyse sen dert etme ferah tut içini

Özel mi?

Benim 1 ay kadar önce stres kaynaklı tansiyon yüksekliğim oldu ve doktorum 2 haftada 1 görmeye başlamıştı. Karaciğer enzimlerini kontrol etmek için de idrar tahlili istemişti aynı şekilde. 36 dan sonra haftada 1 çağıracak. Muhtemelen 39+0 da sezeryan olacağım zaten. Tansiyon önemli, doktorunuzun önemsemesi iyi bir durum. Siz de kendinizi germeden evde düzenli ölçün bence. Tedbirli olmak iyidir

Kiz resmen benimkini tarif ettin ayniyiz sanirim dogum icin bez sudyen almaya gittim suan hepsi bana kocaman alamadan döndüm
Malesef küçük m*m* li olmak böyle bişi sjndjdndkdjd
Hayır devlete gidiyorum 26 sında gittiğimde tekrar ne zaman alayım randevu dedim bir ay sonra dedi :') ben de öyle yaptim ama baska hastahane ve doktordan aldim eğitim araştırma gidiyodum hep asistan ve hep farkli asistan denk geldi o yüzden fark etmiyo bu sefer normal devlet hastahanesi direkt doktorla vorusucem bakalım ne dicek

Hep ölçüyorum 11/7 bazen 10/6 çıkıyor. Hastanede bie tık yüksek o zaman "2 günde 1 ölç not al gelirken getir" dedi pzt gününe ikna edince ben.

Kızlar bir şey sorucam, benim boyun bölgemde mantar çıkmış başına gelen var mı ya? Neden oldu anlamadım boynumda var kulağıma doğru birlaç yerde de çıkmış geceleri terlediğim için mi oldu acaba bilgisi olan var mı

İlk 7 hafta devlete kasın doğuma gittim ben. Aslında kuzenim de aynı hastanede tıbbi sekreter ve rahattım o ayarlıyordu her şeyi ama eşimi içeri almadıkları için özele yöneldim. Doğum paketi aldım, almasaydım devlete devam ederdim yine muayeneler için. Özelde gereksiz gerdiklerini hissedince güvenim de sarsılıyor. Acaba diyorum para için mi? Çünkü 9 muayene hakkı var pakette. Aynı hafta gidince muayene ücretsiz ama tahlil nst ücretli. İnşallah para için yapıp germiyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…