- 2 Ekim 2022
- 1.320
- 1.616
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.501
Daha renkli olarak gormedinmi hicBana da özeldeki doktorum abuk sabuk ultrason kâğıtları veriyor. Bebeğin saçma sapan yerleri hahahs geçen devlete gittim siyah beyaz da olsa bebeğimin en net fotosunu görebildiiim
Bebiş gostermiyo bazen ya djbdjdjdbenim de birinde net yüzü birinde göstermeyince ayağını çekti verdi doktor sjdnsjjdkd ben bi kere daha gideyim diyodum da bilemedim 1k bile olsa bebişime başka şeyler alırım sağlıklı olduğunu bilmek de yeter diye düşünüyorum djjdjdjdkd bi yanım da görmek istiyo her hafta of ana olmak çok zorBana da özeldeki doktorum abuk sabuk ultrason kâğıtları veriyor. Bebeğin saçma sapan yerleri hahahs geçen devlete gittim siyah beyaz da olsa bebeğimin en net fotosunu görebildiiim
Findik burunlu minikBurnu bizim buyuk gibi duruyor ultrasonda ama doktor findik burunlu dedi anlamadim
rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin insallahÖyle mi diyorsunuz iki doktora göründüm perinatolog biri özel biri devlet cücelik teşhisi kondu,cnv li wes testi yapıldı sonuç bekliyorum çok stresli bi hamilelik geçiriyorum korkudan kalbim ağzımda,dua edin bana
HayıııırrrDaha renkli olarak gormedinmi hic
Benim de açlık98 çıktı geçen gün hastanedeki açlığım90 dı 95 altı isteniyorKızlar günaydın açlık şekerim 99 tokluk 114 çıktı
Açlık normal mi sizce
Ben bilmiyordum 95 altı istendiğini. Bilemedim ki ya ne yapacağız yemeği ekmeği kıstık. Bu bebeler etmediğini bırakmadı bizeHayıııırrrrenkli yokmuş hastanede bunu yeni öğrendim. Bi renkli için de doktoru değiştirmem gerekir mi bilemedim
Benim de açlık98 çıktı geçen gün hastanedeki açlığım90 dı 95 altı isteniyornasıl düşürebiliriz bilmiyorum
Evet canim saglikla gelsinler insallahFindik burunlu minikçok tatlılar şimdiden ya içim kaynıyor nsndjdjdj
Peşpeşe hiç ölçtünüzmü ben bazen deniyorum 15,20 fark çıktığı oluyo peşpeşe ölçümlerde bu sefer hangisi doğru anlamıyorum mesela açlık bigün 107 çıktı bidaha ölçtüm 89 yani bi benim cihazmı saçmalıyo böyle yoksa herkeste oluyomuHayıııırrrrenkli yokmuş hastanede bunu yeni öğrendim. Bi renkli için de doktoru değiştirmem gerekir mi bilemedim
Benim de açlık98 çıktı geçen gün hastanedeki açlığım90 dı 95 altı isteniyornasıl düşürebiliriz bilmiyorum
Neyse az kaldı 2 ay sonra rahatız inşBen bilmiyordum 95 altı istendiğini. Bilemedim ki ya ne yapacağız yemeği ekmeği kıstık. Bu bebeler etmediğini bırakmadı bize
Aaa hayır ya ölçmediiimPeşpeşe hiç ölçtünüzmü ben bazen deniyorum 15,20 fark çıktığı oluyo peşpeşe ölçümlerde bu sefer hangisi doğru anlamıyorum mesela açlık bigün 107 çıktı bidaha ölçtüm 89 yani bi benim cihazmı saçmalıyo böyle yoksa herkeste oluyomu
Aynen şubatı da okuyorum git gide bize yaklaşıyor bizden de şubatta doğuran olur kesinAminnn ben araliktayken okuyodum hep ocak şubat aralığa düştü gibi olmuştu subatta da bi kaç kişi var doğurmuş insan daha bi heyecanlaniyor görüncebiz ne zaman dökülmeye baslicaz acaba
Benim açlık 108 çıkmıştı normal dendi ama sınırda dendi sonra kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de çok yüksek değil ama sınırda diyebiliriz dedi. Sordum kaç olması istenir normalde dedim 103-104 dedi. Herkes bir şey diyor doktorlar arasında bile birlik yok anlamadım ki kime göre ne normal?Hayıııırrrrenkli yokmuş hastanede bunu yeni öğrendim. Bi renkli için de doktoru değiştirmem gerekir mi bilemedim
Ben öyle olabilirim işte bitanemAynen şubatı da okuyorum git gide bize yaklaşıyor bizden de şubatta doğuran olur kesinçok heyecanlı ya Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Kuzu şu şeker olayını bir buçuk aydır çeken biri olarak endokronoloji takibindeyim açlık 95 altında olmasını istiyorlar. Bunun üstünü kabul etmiyor ve doktor insülin bile verdi bana ve çok şükür şimdi altında seyrediyor. Tokluklarim ve açlıklarım düzenlendi. Ama çok sıkı diyet ve insüline girdim bebek doğana kadarBenim açlık 108 çıkmıştı normal dendi ama sınırda dendi sonra kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de çok yüksek değil ama sınırda diyebiliriz dedi. Sordum kaç olması istenir normalde dedim 103-104 dedi. Herkes bir şey diyor doktorlar arasında bile birlik yok anlamadım ki kime göre ne normal?
Benim yüklemede 83 çıkmıştı şimdi hep 90civarında. 95 altı normal diye biliyorumBenim açlık 108 çıkmıştı normal dendi ama sınırda dendi sonra kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de çok yüksek değil ama sınırda diyebiliriz dedi. Sordum kaç olması istenir normalde dedim 103-104 dedi. Herkes bir şey diyor doktorlar arasında bile birlik yok anlamadım ki kime göre ne normal?
Daha ne yicen yani yediğimiz yariyo demek bende çünkü şeker diyetine girdik arada ufak kaçamak dışında bişey yapmıyorumbende diyet yapıyorum şuana kadar suyumla ilgili hiçbişey demedi doktor bakalım perinatolog ne diyecek kendi doktorumda hep bi memnuniyetsiz yine fazla kilo almş ilerde gidiyor sıkı diyet yapman lazım diyip duruyordu zaten bi yeşillik sebze protein yiyorum napim bilemedim
Belki bebeğin pozisyon dan dolayı tam olcememis olabilirMerhaba,32 haftalık mısınız acaba?bende 30 haftalık iken 35 cm idi doktorum cücelikten şüphelendi kısa buldu kemik boyunusize böyle bir şey söylendi mi?
Ay bizimki sürekli iki elini yüzüne kpaatiyo 30 haftaligiz daha hiç görmedikKizlar gunaydin ya dün kontrole gittik ultrason fotosu verdi hic belli olmuyor yuzu net yani detayli da farkli cocugun yuzu bu gittogimizde farkliydi kime benzedigini cozemiyoruzbu arada 30 haftaligim detaylidaki fotolarda net burnu agzi vs siz de nasil ?
Aynen şubatı da okuyorum git gide bize yaklaşıyor bizden de şubatta doğuran olur kesinçok heyecanlı ya Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Benim de tarih Martin başı olduğu için ben de Şubat'ı da takip ediyorum burayı da jsbdjdjd nasip diyeceğizBen öyle olabilirim işte bitanem
O yüzden hem buradayım hem Şubat grubundayım. Çünkü Şubat'ta gelebilir dedi doktor konuştukta
Bugün sabahtan beri bu ejderha gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?