Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Benim de tarih Martin başı olduğu için ben de Şubat'ı da takip ediyorum burayı da jsbdjdjd nasip diyeceğiz

Bugün sabahtan beri bu ejderha gibiydim
Ayy gerçekten böyle top gibiyiz
Doğumdan bir gün önce sağlık ocağına gitmiştim uzun yol yürümüştüm doktorun odasına girdim sandalyeye oturana kadar adam böyle baktı hayırdır neden böyle yürüyorsın dedi farkında değilim penguen yürüyüşüne geçmişim
Ne var yürüyüşümde dedim sonra ekrandan gördüki dokuz aylık hamileyim ha tamam tamam otur dedi

Benim de tarih Martin başı olduğu için ben de Şubat'ı da takip ediyorum burayı da jsbdjdjd nasip diyeceğiz

Bugün sabahtan beri bu ejderha gibiydim
Benim normalde mart 25 görünüyor ama ilki sezaryen olduğu için muhtemelen bu da öyle olur gibi düşünüyorum bu yüzden daha önce olur gibi geliyor doğum

E kanka ben dümdüz devam ediyorum şuan. Hatta ben diyetisyene bile gittim bu sonuçla. Bana çok sıkıntı olmadığını söyledi bir liste verdi ona da çok dikkat etmedim ayrı mesele ama çok sıkıntı yok normal dedi doktor. O gün akşam şekerli bir şeyleri bir tık fazla yediysen sabah da öyle çıkmış olabilir dedi hatta. Ben de çok üstünde durmadım bebek de en son haftasıyla uyumluydu önde falan da gitmiyordu anlamadım ben bu işi. Benim ilk gebeliğimde şeker yüklemesi de yapılmadı onda da referans aralığındaydı açlık tokluk şekerlerim o yüzden sıkıntı olmadı

Eklentiler

• IMG_7415.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 15
Ben öyle olabilirim işte bitanem
O yüzden hem buradayım hem Şubat grubundayım. Çünkü Şubat'ta gelebilir dedi doktor konuştukta
Gördüm seni şubat grubunda yazılarını ahhahahja tabi kuzum iki tarafı da takip etmede fayda var. Ben merak ediyorum okuyorum Ocak-şubat ayını da. Bilgim olsun diye bebişim

Gördüm seni şubat grubunda yazılarını ahhahahja tabi kuzum iki tarafı da takip etmede fayda var. Ben merak ediyorum okuyorum Ocak-şubat ayını da. Bilgim olsun diye bebişim
En iyisini yapıyorsun bebeğim Ben de öyle yapıyorum valla hem bilgi alıyorum hem de zaten doktor da Şubat sonu deyince şubata kaydım ama gönlüm martla sizide bırakamıyorum. Bakarsın 1mart olur heran herşey olur

Valla kankim benimde 3 aylık kan şekerim değer aralığındaydı düşüktü. Şeker yüklemesinde ilk saat Açlık şekerim 102 çıktı birinci saat tokluk 201 çıktı diye sıkı diyete soktular. Ölçüm cihazları aldık açlık ve toklulukları ölçüyorum parmaktan.sabah açlık şekeri 100lerde diye 95istiyoruz dedi insülin vuruluyorum düşük bir dozda. Baya toparladı. Her değerim düştü artık. Benimde bebekte sorun yoktu suyunda iyiydi kilosuda iyiydi. Ama işte doktor kontrol altına alalım herhangi bir durum olmasın diye bu şekilde ilerletti beni.

İyi yapmış doktorun kankam tedbirli olmakta fayda var belki senin tokluk 201 benden yüksek olduğu için de gerek duymuş olabilir bilmiyorum çünkü benim birinci tokluk ikinci tokluk iyi demişlerdi. Hayırla sağlıkla dünyaya getirelim şu bebişlerimizi valla ya

Tabiki bırakma bizi sne bıraksan ben bırakmam seni ay bakalım nasibimizde hangi tarih var merakla bekliyorum gerçekten

Bende 75lik yaptırdım kankim. Endokrinoloji demişti ki bir tanesinin yüksek olması gebelik şekeri teşhisi için yeterli demişti. Şeker ölçümlerimde tokluklarım diyetle ilk hafta düzeldi ama sadece sabah açlığım düzelmemişti. Akşam düşük doz insülin ile şimdi sabah açlığımda düzene girdi 6haftadir takipteyim düzenli diyetteyim bide. Herşey kontrol altına alındı çok şükür
Sende bı şeker aleti varsa ölç kuzum arada bir şekerini.

Bende seni bırakmammm ki
Ben de çooook merak ediyorum senin sezeryan mı olacak kankimm
Yaaaaa seni yerim Kankam büyük ihtimal sezaryen olur ilki sezaryen olmuştu çünkü. Ama daha hiç doktorumla konuşmadık bu nasıl olur diye benim tahminim bu yönde

Kanka eğer benim de yüksekse şuan Allaha emanet devam etmişim şeker aletim de yok ki hiç ölçmedim kendim. Referans değerleri arasında olduğu için mi normal dediler anlamadım ki

Kanka eğer benim de yüksekse şuan Allaha emanet devam etmişim şeker aletim de yok ki hiç ölçmedim kendim. Referans değerleri arasında olduğu için mi normal dediler anlamadım ki
Bişey diyim mi azından stres olmuyorsun benimki 99olsun laf ediyor ama sen yinede şekerli şeyler yeme kankimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…