- 29 Mart 2024
- 262
- 646
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.121
Banyo sonrası her gün kullanılabilir ama miltarı az olmalıymış. Ben banyo yaptırmadığım günler kullanmayı düşünmüyorum.Bebek yagi hergun kullaniliyormu pek bilgim yokta
Merhabalar. Benim yıllardır sacim dokuluyor. Bir turlu durduramiyorum hatta tarayamiyorum korkudan. Ferritin ve demir tahlil sonuclarim bunlar. Sizce demir eksikliginden mi dökülüyor?Demir ilacını yanında c vitamini ile alırsan baya etkiliyor. Ben düzensiz olarak aklıma geldikçe mandalina ile alıyorum 20 den 26 ya çıkmış
Merhabalar. Benim yıllardır sacim dokuluyor. Bir turlu durduramiyorum hatta tarayamiyorum korkudan. Ferritin ve demir tahlil sonuclarim bunlar. Sizce demir eksikliginden mi dökülüyor?Kızlar benim ferritin 7.2 çıkmış
Demir bağlama kapasitesi (tdbk) 450 çıkmış. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ferritin demir olmuyor mu bu düşük çıkıp Demir bağlama kapasitesi yüksek nasıl oluyor anlayamadımiçtiğim demir ilacı işe yaramamış mı ki ferritin düşmüş
Merhabalar. Benim yıllardır sacim dokuluyor. Bir turlu durduramiyorum hatta tarayamiyorum korkudan. Ferritin ve demir tahlil sonuclarim bunlar. Sizce demir eksikliginden mi dökülüyor?Merhaba kızlar.30.haftam bitti kan tahlili yaptırdım geçen hafta kanım çok iyi ama ferritin 10 a düşmüş b12 de 145 çok düşük.benze4 durum yasayaniniz var mi
Ben baktım şimdi ferritin 28.39 , demir 164 ug/dL en son 24 ekimdeMerhabalar. Benim yıllardır sacim dokuluyor. Bir turlu durduramiyorum hatta tarayamiyorum korkudan. Ferritin ve demir tahlil sonuclarim bunlar. Sizce demir eksikliginden mi dökülüyor?
Ferritin: 21,5 ng/ml
Demir(Serum) : 47 µg/dL
Ben baktım şimdi ferritin 28.39 , demir 164 ug/dL en son 24 ekimde sağlık ocağında bakılmış. Hastahane de bakmış ama.baska isimlerle galiba bilmiyorumMerhabalar. Benim yıllardır sacim dokuluyor. Bir turlu durduramiyorum hatta tarayamiyorum korkudan. Ferritin ve demir tahlil sonuclarim bunlar. Sizce demir eksikliginden mi dökülüyor?
Ferritin: 21,5 ng/ml
Demir(Serum) : 47 µg/dL
Saclariniz dokuluyor mu? Benim saclarim dokuluyor da. Hem de cok dokuluyor yillardir. Demir eksikligim mi var acaba. Degerlerim bu sekildeBen baktım şimdi ferritin 28.39 , demir 164 ug/dL en son 24 ekimde
Bi de saçlarım normalde hep dökülürdu bu demiri vs kullandıktan beri fark ediyorum şuan hiç dikulmuyor nerdeyse tarasam bile elle de oynasam bi tel max inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder jxjxjdjd saçtan hayat biyu muzdariptim zatenBen baktım şimdi ferritin 28.39 , demir 164 ug/dL en son 24 ekimde sağlık ocağında bakılmış. Hastahane de bakmış ama.baska isimlerle galiba bilmiyorum
Referans aralığı 50-170 mesela eğer aynı değer ise senin düşük kalmış demir sanırım. Bu saç dökülmesi demir ile alakalı ise doktora sor istersen kullanmiyorsan kullanabilirsin veya işe yaramiyorsa kullanım şekli ya da marka değişikliğine gidebilirsiniz belki işe yaramadiysa farklı doz vs yazarlarSaclariniz dokuluyor mu? Benim saclarim dokuluyor da. Hem de cok dokuluyor yillardir. Demir eksikligim mi var acaba. Degerlerim bu sekilde
Evet hem ferritinim hem de demirim dusuk. Bundan dolayi dokuluyor olabilir. Bundan iki yil once ferritinim 5.2 imis sonra ferritin seviyem 21 e cikti. Adiniza swvindim. Su an bir sey kullanmiyorum sadece organik dut ve uzum pekmezi iciyorum. Daha sonra doktora gorunucem. Keske ben de su an elimi sacima attigimda sacim dokülmese. Cok uzuluyorum. İnşallah demir eksikliginden domuluyordur. Hormonal da olabir diye korkuyorum cunku hormonlarim da bozuk ofReferans aralığı 50-170 mesela eğer aynı değer ise senin düşük kalmış demir sanırım. Bu saç dökülmesi demir ile alakalı ise doktora sor istersen kullanmiyorsan kullanabilirsin veya işe yaramiyorsa kullanım şekli ya da marka değişikliğine gidebilirsiniz belki işe yaramadiysa farklı doz vs yazarlar
Açıkçası hamilelikten önce genel olarak zayif biriydim yani normalin altında o yüzden vitaminsiz olarak düşün beni. Gebelikle birlikte bi demir bi dw son ay kullanmadim ama d vitamini kullandim biraz başka vitamin takviye kullanmiyorum. Saç dökülmesi bundan sebepse benim düzeldi şahsen demirden dokuluyorsa çok daha iyi çünkü çözümü var o değilse daha zor bulması duzeltmesi vs bence. Üzülme kiz sağlık ocağına bile gitsen demir mevzusuna saça etki ediyor mu diye sana demiri yazar kullan değerini kontrol ettir bir ay sonra demirin yükselmesine ragmen yine dökülme konusunda ufsk da olsa gelişme yoksa o zaman başka degerlerine bakmak lazim. Bende de hormon bozukluğu var mesela o yüzden üzülme sen de biraz vitaminsiz kalmış olabilirsin çözümü varEvet hem ferritinim hem de demirim dusuk. Bundan dolayi dokuluyor olabilir. Bundan iki yil once ferritinim 5.2 imis sonra ferritin seviyem 21 e cikti. Adiniza swvindim. Su an bir sey kullanmiyorum sadece organik dut ve uzum pekmezi iciyorum. Daha sonra doktora gorunucem. Keske ben de su an elimi sacima attigimda sacim dokülmese. Cok uzuluyorum. İnşallah demir eksikliginden domuluyordur. Hormonal da olabir diye korkuyorum cunku hormonlarim da bozuk of
Aslinda sivilce problemlerim vardi. Yillardir ugrasirdim. Doktora gittim folikul kistlerim varmis. Ayrica adetlerim duzensizdir. Pcostan suphenildi pcos muyim bilmiyorum ama buyuk ihtimalle pcosum. Hormonlarim bozuk yani. Ustune demirim eksik. Kansizlik teshisi de konuldu onceki yillar. Sacim hormonlardan dolayi dokuluyor olabilir korkuyorum. Ben bekarim bu arada. İnsallah gonlunuzce olur her sey. Tesekkur ederimAçıkçası hamilelikten önce genel olarak zayif biriydim yani normalin altında o yüzden vitaminsiz olarak düşün beni. Gebelikle birlikte bi demir bi dw son ay kullanmadim ama d vitamini kullandim biraz başka vitamin takviye kullanmiyorum. Saç dökülmesi bundan sebepse benim düzeldi şahsen demirden dokuluyorsa çok daha iyi çünkü çözümü var o değilse daha zor bulması duzeltmesi vs bence. Üzülme kiz sağlık ocağına bile gitsen demir mevzusuna saça etki ediyor mu diye sana demiri yazar kullan değerini kontrol ettir bir ay sonra demirin yükselmesine ragmen yine dökülme konusunda ufsk da olsa gelişme yoksa o zaman başka degerlerine bakmak lazim. Bende de hormon bozukluğu var mesela o yüzden üzülme sen de biraz vitaminsiz kalmış olabilirsin çözümü var
Teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur, tek önerim yine de git saç dökülmesine sebep olabilecek olan değerin ne ise ona göre bir tedavi uygulasinlar tek saça etki ettigini sanmıyorum bence boşlama ben de bekarken umursamiyodum umursasam iyi olurmuş diyorum şimdiAslinda sivilce problemlerim vardi. Yillardir ugrasirdim. Doktora gittim folikul kistlerim varmis. Ayrica adetlerim duzensizdir. Pcostan suphenildi pcos muyim bilmiyorum ama buyuk ihtimalle pcosum. Hormonlarim bozuk yani. Ustune demirim eksik. Kansizlik teshisi de konuldu onceki yillar. Sacim hormonlardan dolayi dokuluyor olabilir korkuyorum. Ben bekarim bu arada. İnsallah gonlunuzce olur her sey. Tesekkur ederim
Ya hangi hormon sebep oluyosa onu takviye edelim baribenim enson feritinim 7lerde demirim 30 lardaydı ve 1 aydır saç dökülmem sıfırlandı diyebilirim ilk hamileliğimdede 6. aylarda durmuştu saç dökülmem bundada aynı demirle alakalı değil hamilelik hormonlarından dökülme durabiliyor ama doğumdan sonra hormonlar normale dönmeye başladığı an aynı eski haline dönüyor normalde çok saçı dökülen biriyim ilk hamileliğimde doğuma giderkenki saçlarım kadar saçım hiç olmamıştı kafamda hayatım boyunca çok konforlu birşey ya dökülmemesi keşke böyle kalabiilseydi ama maleseff
Ben de direkt hepsini mustelanın seti aldım losyon yoktu içindee #reklamdeğilBebek şampuanı yağı ve losyonu ne aldınız acaba? Mustela ecowell ve mamaaura arasında kaldım
Bende öyle düşünüyordum içerik değişmiş dediler kafam karıştı yaBen de direkt hepsini mustelanın seti aldım losyon yoktu içindee #reklamdeğil
Hamilelikte dökülme duruyor taki doğumdan 2-3 ay sonrasına kadar işte ozaman hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorsun sekiz dokuzuncu aydan sonra tekrar düzeliyor ama korkmayın kansermi oldum diyeBi de saçlarım normalde hep dökülürdu bu demiri vs kullandıktan beri fark ediyorum şuan hiç dikulmuyor nerdeyse tarasam bile elle de oynasam bi tel max inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder jxjxjdjd saçtan hayat biyu muzdariptim zaten
Hormonların ani yükseliş ve düşüşünden kaynaklandığından pek tedavisi olmuyor mesela şuan yüksekdiği için dökülmeler azalabilir doğum sonrası ani azalmalardan dolayı dökülebiliyorYa hangi hormon sebep oluyosa onu takviye edelim bariben tekrar dökülsün istemiyorum demirle alakasi yoksa hormonu vitamini neyse onu kullanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?