- Konu Sahibi elektroforez
- #23.721
Gecmis olsun şekeriniz kaç çıkıyorBen 6 gündür şeker nedeniyle hastanede yatıyorum..siz ne durumdasınız acaba?artık korkmaya başladım bende çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun şekeriniz kaç çıkıyorBen 6 gündür şeker nedeniyle hastanede yatıyorum..siz ne durumdasınız acaba?artık korkmaya başladım bende çünkü
Doğuma giderken özellikle normale giderken destek olabilecek arkanızda durup sizi ayağa kaldırabilecek birini de almak önemli böyle onlar panik biz panik ne olduğunu anlamıyoruzAnnelik gerçekten bambaşka bir şey ya iyi ki varlar Allah eksikliklerini göstermesin
Ahahah benim eşimde öyle tiplerden doktor anne sakin baba dokuz doğuruyor demişti tansiyon yüksekken doğuma girmiştim herkese ağlaya ağlaya haber vermiş millet bir panik bana bir şey oldu zannedip nasıl geldiğini bilememişlerdi Gerçekten kötü şekilde girdim doğuma ama çok şükür sağlıklı bir şekilde çıktık ama eşim destek olmak yerine tam bir panik atak
Benimki de ben korkuyorum falan diyince dogurup geccc tuvalete gider gibi dogur gel filan diyo arası yok bu annelerin ajdjdj kendi sezaryen yapmıs tavsiye etmiyor taktı banaAynı şeyi annem söylemişti seni elinden tutup sezaryene götüreceğim
Son zamanlardada illa git gün al gün al dedi
Ama normal doğurdum doğumdada yanımdaydı ebelerede söyledi sezaryen yapın diye birde bana destek olamadı ağladı keşke ben doğursaydım tekrar falan dedi cesaretlendireceği yerde anne yüreği işte
Aynen öyle gerçekten ama biz tabi 36+5 te kanama oldu diye gittik tansiyonda 20 lerde olunca acil sezeryan doğuma aldılar acılmada vardı ama bebe de dönmemişti doğum pozisyonunda da değildi yanımızda hiçbir şey yoktu Biraz da doğum şeklini bebeler kendileri belirliyor 32 haftadan beri dönsün diye ne hurafeler yapmıştım dönmemişti Ama zaten dönsede tansiyondan dolayı normale almazlardı beni muhtemelenDoğuma giderken özellikle normale giderken destek olabilecek arkanızda durup sizi ayağa kaldırabilecek birini de almak önemli böyle onlar panik biz panik ne olduğunu anlamıyoruz
Kanama araması yaparken sizin mesajlarınızı gördüm. Ozelden gitmedi msj bir turluekledim görsel olarak
üzme kendini canım benzer süreçleri yaşadım Doktorun dediklerini yap Ara kanamalar olursa süreçte hep acile git İğne verirse olursun Progesteron fitil de vermişlerdi Bunlar çok kişi de oluyor Kendini yıpratma ben de bir süre sürdü sonra geçti çok şükür .21.haftadayım
Aynı ya, hala protein var. Sol kasigimda çok şiddetli değil ama ters hareket ettiğimde bıçak gibi saplanan ağır oluşuyor hafiften.Canim ne yaptin tahlili idrar
Benimde hep 11/7 çıkar tansiyonum canım. Endişe etme iyi bir tansiyon o yüksek değil. Mide bulantısı ara ara bende de oluyor. Başka biseyden kaynaklıdır diye düşünüyorum.Kızlar benim tansiyonum hep düşüktür 9 a 5 çıkar hep normalim bu ama bugün 11/7 çıktı az önce baş ağrısı mide bulantısı var. Hiç yaşayan var mı? Gebelik zehirlenmesi falan olabilir mi?
14/9 ve üzeri riskli degerlendiriliyorKızlar benim tansiyonum hep düşüktür 9 a 5 çıkar hep normalim bu ama bugün 11/7 çıktı az önce baş ağrısı mide bulantısı var. Hiç yaşayan var mı? Gebelik zehirlenmesi falan olabilir mi?
Genelde normal tansiyonum hep 9/5 olduğu icin işk defa yükseldi korkuttu beniBenimde hep 11/7 çıkar tansiyonum canım. Endişe etme iyi bir tansiyon o yüksek değil. Mide bulantısı ara ara bende de oluyor. Başka biseyden kaynaklıdır diye düşünüyorum.
O benim için aşırı yüksek bi değer zaten cünkü benim normalim 9/5 11/7 oldu ilk defa beni cok kötü yaptı. Ben hergün kontrol ediyim en iyisi14/9 ve üzeri riskli degerlendiriliyor
Gecmis olsun şekeriniz kaç çıkıyor
Şeker yüzünden neden yattınız? Bende de gebelik şekeri var ve bundan korkuyorum. Hangi durumlarda yatırılıyor?
İnsülin başladık 3 defa hipoglisemi oldu 29-32-42 şeklinde..normalde de öğlen ve akşam tokluk 170in altına düşmüyor..günde 3 defa insülin vuruyorum..en çok hipoglisemi atakları nedeniyle yatırdılar..çok tehlikeli imiş komaya girersin dedi doktorum..şekerinize dikkat edin mutlaka..ben ara öğün vs günde 6 öğün yiyorum hepsi saatli ve oranlı..ona rağmen sıkıntı devam ediyorKac çikiyordu şekeriniz bende de var şeker insülin kullanmama ragmen yuksek cikiyor endokrin gitmye de biraktım artık aclik ve tokluk kacti
Merhaba, benim 24. Haftalarda başladı. Doktoruma sordum normal dedi canım. Belli olmuyor vücut yapısıyla alakalı ağrıların ne zaman olacağıKızlar merhaba, pelvik taban ağrısı yaşayan var mı aranızda? Aşağı kısımdaki kemiklerin olduğu yer yani. Ben yatarken ve uzanırken ağrıyor hep 27 haftalığım. Dayanılmaz bir ağrı değil ama yürüyüşüm falan değişmeye başladı paytak paytak yürüyorum arada rahat etmek için. Doğuma yaklaşırken normal yazıyor her yerde ama benim daha var yani erken gibi. Başka yaşayan var mı?
aman aman biraz daha enerjilerini içeride harcasınlar dfskjfAy yok değildir de bi kaç yerde de erken doguran bazi analar şey demişti çok hareketli olmuş sonra doğurmuş falan jsndjsjjd bi acabaaa mi oluyorum işte
ben de hemşireye demiştim çok iyi falan demişti hatta onun dopplerine habire tekme atmıştıGeçen randevumda epeyi hareketli dediğimde çok iyi demişti doktor.
Çok büyük geçmiş olsun Allah şifa versin bende de gebelik şekeri çıktı canım Akşamları insülin vuruluyorum. Hipoglisemi dediğin ne oluyor ani şeker düşmesi mi. Bu 29-32dedigin açlık şekeri mi?İnsülin başladık 3 defa hipoglisemi oldu 29-32-42 şeklinde..normalde de öğlen ve akşam tokluk 170in altına düşmüyor..günde 3 defa insülin vuruyorum..en çok hipoglisemi atakları nedeniyle yatırdılar..çok tehlikeli imiş komaya girersin dedi doktorum..şekerinize dikkat edin mutlaka..ben ara öğün vs günde 6 öğün yiyorum hepsi saatli ve oranlı..ona rağmen sıkıntı devam ediyor
28 haftalığım Bende var çatı bacak arası arka ve ön kısımlarda içte belde yattığım zaman dayanılmaz bir ağrı oluyor sağa sola dönme diye birşey kalmadı artık eşim çeviriyor bacaklarımı heryerime yastık destek koyuyoruz uyuyabilirsem şükür diyorumKızlar merhaba, pelvik taban ağrısı yaşayan var mı aranızda? Aşağı kısımdaki kemiklerin olduğu yer yani. Ben yatarken ve uzanırken ağrıyor hep 27 haftalığım. Dayanılmaz bir ağrı değil ama yürüyüşüm falan değişmeye başladı paytak paytak yürüyorum arada rahat etmek için. Doğuma yaklaşırken normal yazıyor her yerde ama benim daha var yani erken gibi. Başka yaşayan var mı?
Eskiden sezaryenler çok zor olurmuşBenimki de ben korkuyorum falan diyince dogurup geccc tuvalete gider gibi dogur gel filan diyo arası yok bu annelerin ajdjdj kendi sezaryen yapmıs tavsiye etmiyor taktı bana