• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Annelik gerçekten bambaşka bir şey ya iyi ki varlar Allah eksikliklerini göstermesin 🙏🏻☺️

Ahahah benim eşimde öyle tiplerden doktor anne sakin baba dokuz doğuruyor demişti tansiyon yüksekken doğuma girmiştim herkese ağlaya ağlaya haber vermiş millet bir panik bana bir şey oldu zannedip nasıl geldiğini bilememişlerdi 😆 Gerçekten kötü şekilde girdim doğuma ama çok şükür sağlıklı bir şekilde çıktık ama eşim destek olmak yerine tam bir panik atak 😆
Doğuma giderken özellikle normale giderken destek olabilecek arkanızda durup sizi ayağa kaldırabilecek birini de almak önemli böyle onlar panik biz panik ne olduğunu anlamıyoruz 😄

Aynı şeyi annem söylemişti seni elinden tutup sezaryene götüreceğim
Son zamanlardada illa git gün al gün al dedi
Ama normal doğurdum doğumdada yanımdaydı ebelerede söyledi sezaryen yapın diye birde bana destek olamadı ağladı keşke ben doğursaydım tekrar falan dedi cesaretlendireceği yerde anne yüreği işte
Benimki de ben korkuyorum falan diyince dogurup geccc tuvalete gider gibi dogur gel filan diyo arası yok bu annelerin ajdjdj kendi sezaryen yapmıs tavsiye etmiyor taktı bana

Doğuma giderken özellikle normale giderken destek olabilecek arkanızda durup sizi ayağa kaldırabilecek birini de almak önemli böyle onlar panik biz panik ne olduğunu anlamıyoruz 😄
Aynen öyle gerçekten ama biz tabi 36+5 te kanama oldu diye gittik tansiyonda 20 lerde olunca acil sezeryan doğuma aldılar acılmada vardı ama bebe de dönmemişti doğum pozisyonunda da değildi yanımızda hiçbir şey yoktu ☺️ Biraz da doğum şeklini bebeler kendileri belirliyor 32 haftadan beri dönsün diye ne hurafeler yapmıştım dönmemişti 🤣Ama zaten dönsede tansiyondan dolayı normale almazlardı beni muhtemelen

ekledim görsel olarak

üzme kendini canım benzer süreçleri yaşadım Doktorun dediklerini yap Ara kanamalar olursa süreçte hep acile git İğne verirse olursun Progesteron fitil de vermişlerdi Bunlar çok kişi de oluyor Kendini yıpratma ben de bir süre sürdü sonra geçti çok şükür .21.haftadayım
Kanama araması yaparken sizin mesajlarınızı gördüm. Ozelden gitmedi msj bir turlu🤷🏻‍♀️
6+5 te kanamam var 2 gündür😔 (bazen kırmızı bazen kahve) Acil pek iyi degildi yatış yapmadılar. Kesenin üstünde hematom çıktı.
tup bebek doktorum, asprini kesti. İgne, fitil, hap devam ve istirahat dedi.
Size neler tavsiye edildi ya da nelere dikkat ettiniz?
Yatış yapıldığında neler yaptılar? Ne sıklıkla ultrason takibi yapıldı?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim🌸
(Ozelden de donus yapabilirsiniz)

Kızlar merhaba, pelvik taban ağrısı yaşayan var mı aranızda? Aşağı kısımdaki kemiklerin olduğu yer yani. Ben yatarken ve uzanırken ağrıyor hep 27 haftalığım. Dayanılmaz bir ağrı değil ama yürüyüşüm falan değişmeye başladı paytak paytak yürüyorum arada rahat etmek için. Doğuma yaklaşırken normal yazıyor her yerde ama benim daha var yani erken gibi. Başka yaşayan var mı?

Kızlar benim tansiyonum hep düşüktür 9 a 5 çıkar hep normalim bu ama bugün 11/7 çıktı az önce baş ağrısı mide bulantısı var. Hiç yaşayan var mı? Gebelik zehirlenmesi falan olabilir mi?

Kızlar benim tansiyonum hep düşüktür 9 a 5 çıkar hep normalim bu ama bugün 11/7 çıktı az önce baş ağrısı mide bulantısı var. Hiç yaşayan var mı? Gebelik zehirlenmesi falan olabilir mi?
Benimde hep 11/7 çıkar tansiyonum canım. Endişe etme iyi bir tansiyon o yüksek değil. Mide bulantısı ara ara bende de oluyor. Başka biseyden kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Gecmis olsun şekeriniz kaç çıkıyor
Şeker yüzünden neden yattınız? Bende de gebelik şekeri var ve bundan korkuyorum. Hangi durumlarda yatırılıyor?
Kac çikiyordu şekeriniz bende de var şeker insülin kullanmama ragmen yuksek cikiyor endokrin gitmye de biraktım artık aclik ve tokluk kacti
İnsülin başladık 3 defa hipoglisemi oldu 29-32-42 şeklinde..normalde de öğlen ve akşam tokluk 170in altına düşmüyor..günde 3 defa insülin vuruyorum..en çok hipoglisemi atakları nedeniyle yatırdılar..çok tehlikeli imiş komaya girersin dedi doktorum..şekerinize dikkat edin mutlaka..ben ara öğün vs günde 6 öğün yiyorum hepsi saatli ve oranlı..ona rağmen sıkıntı devam ediyor

Kızlar merhaba, pelvik taban ağrısı yaşayan var mı aranızda? Aşağı kısımdaki kemiklerin olduğu yer yani. Ben yatarken ve uzanırken ağrıyor hep 27 haftalığım. Dayanılmaz bir ağrı değil ama yürüyüşüm falan değişmeye başladı paytak paytak yürüyorum arada rahat etmek için. Doğuma yaklaşırken normal yazıyor her yerde ama benim daha var yani erken gibi. Başka yaşayan var mı?
Merhaba, benim 24. Haftalarda başladı. Doktoruma sordum normal dedi canım. Belli olmuyor vücut yapısıyla alakalı ağrıların ne zaman olacağı

Ay yok değildir de bi kaç yerde de erken doguran bazi analar şey demişti çok hareketli olmuş sonra doğurmuş falan jsndjsjjd bi acabaaa mi oluyorum işte 🥹
aman aman biraz daha enerjilerini içeride harcasınlar dfskjf
Geçen randevumda epeyi hareketli dediğimde çok iyi demişti doktor.
ben de hemşireye demiştim çok iyi falan demişti hatta onun dopplerine habire tekme atmıştı

İnsülin başladık 3 defa hipoglisemi oldu 29-32-42 şeklinde..normalde de öğlen ve akşam tokluk 170in altına düşmüyor..günde 3 defa insülin vuruyorum..en çok hipoglisemi atakları nedeniyle yatırdılar..çok tehlikeli imiş komaya girersin dedi doktorum..şekerinize dikkat edin mutlaka..ben ara öğün vs günde 6 öğün yiyorum hepsi saatli ve oranlı..ona rağmen sıkıntı devam ediyor
Çok büyük geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲 bende de gebelik şekeri çıktı canım😞 Akşamları insülin vuruluyorum. Hipoglisemi dediğin ne oluyor ani şeker düşmesi mi. Bu 29-32dedigin açlık şekeri mi?

28 haftalığım Bende var çatı bacak arası arka ve ön kısımlarda içte belde yattığım zaman dayanılmaz bir ağrı oluyor sağa sola dönme diye birşey kalmadı artık eşim çeviriyor bacaklarımı heryerime yastık destek koyuyoruz uyuyabilirsem şükür diyorum
Son zamanlar çatır çatır kemik sesleride geliyor döndükçe çok korkutuyır beni kırılıyor gibi ilkindede ben bu ağrıları çektiğim için önemsemiyorum

Benimki de ben korkuyorum falan diyince dogurup geccc tuvalete gider gibi dogur gel filan diyo arası yok bu annelerin ajdjdj kendi sezaryen yapmıs tavsiye etmiyor taktı bana
Eskiden sezaryenler çok zor olurmuş
Kv anlattığına göre onun yalancısıyım bilemiyorum ama üçündede 40 gün kıpırdamadan yattım dedi hala ağrı çekerim bilmem ne diyor
Şimdi olanlarda öyle bişey görmüyorum ama çabuk toparlıyorlar

Günaydın kızlar, normal doğum düşünenler masaj yapmayı hurma yemeyi çay içmeyi vs ne zaman başlamayı planladınız ben çok istiyorum normal doğum ama erken olursa diye de korkuyorum 😅 kaçıncı haftadan itibaren başlanır ki acaba

Back
X