- 15 Ağustos 2010
- 456
- 61
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.601
Benim isteyerek oldu birisi 10 yasinda birisi 8 . Ne guzel kızınız buyukmus yardım eder36 yaşındayım 16 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var bu biraz sürpriz oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim isteyerek oldu birisi 10 yasinda birisi 8 . Ne guzel kızınız buyukmus yardım eder36 yaşındayım 16 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var bu biraz sürpriz oldu
Benimde 3. Gebelik canım 37 yaş dogana kadar 38 e girmezsem artık 11 Mart doğumluyum 40. Haftam 13 Mart'ta doluyor bakalım ne zaman gelecekBenim de 3. Gebelik 38 yasindayim sizler kac yasindasiniz. 3. Gebelik olanlar
Siz buyutmussunuz benimkiler küçük biri 2020 doğumlu biri 2022 doğumlu iki kızım var Allah bağışlasın kuzularimiziBenim isteyerek oldu birisi 10 yasinda birisi 8 . Ne guzel kızınız buyukmus yardım eder
E bebek üzerinden, meltem smart.Çok güzelmiş nerden aldınız?
Biraz araştırma yapınca sata göre 32+0 da alınıyormuşBu hafta dr gidecek anneler olursa, sorabilirse öğreniriz ne iyi olur
Siz buyutmussunuz benimkiler küçük biri 2020 doğumlu biri 2022 doğumlu iki kızım var Allah bağışlasın kuzularimizi
34 yaşındayım 16 yasinda kızım 12 ve 10 yaşlarında 2 oğlum ve bi 4. Gebelik tek yumurta ikizi supriz yumurtalar 27. HaftadayimBenim de 3. Gebelik 38 yasindayim sizler kac yasindasiniz. 3. Gebelik olanlar
Merhaba. Tam 32+0 da gitmeniz gerekiyor. 32 haftayı doldurmuş olmalısınız.Kızlar merhaba şimdi size bir sorum olacak.
Şimdi ben 28. Haftamdayım ancak e nabızda 29. Hafta olarak gözüküyor 28+ olunca bir sonraki haftayı yazıyor.
32. Haftada çalışabilir raporu için 31+ da herhangi bir gün mü gitmek gerekiyor yoksa 32+ da mı gitmemiz gerekiyor ?
Yaaaa seni yerim teveccühün bebişim teşekkür ediyorumNe de güzel açıklamış ne de olsa eğitimci işte canım benimmmmm
O gün rapor alman gerekiyor 32 den sonra en fazla 5 hafta çalışabiliyorsun devlet memuru olarak.37+0 oldugu gün sabah işe gitmek gerekir mi peki o günün sabahi dolmus mu oluyor yoksa o gun ise gidilmeli mi
Yavrum şöyle 32+0 olunca tam 32 bitmiş oluyor. 31+4 mesela 32. Haftanın içi oluyor. Rapor ise tam 32. Hafta dolduğunda yazılabiliyor yani 32+0 daBunu bende anlamıyorum 32. Hafta izin haftası normalde 32+0 da izne çıkıyormuşuz doktor öyle söyledi. O zaman 31+... olunca neden e nabızdan 32.hafta yazıyor? O zaman 31+... olunca izne çıkılsın
Böyle büyüdüklerini görecek miyizBenim isteyerek oldu birisi 10 yasinda birisi 8 . Ne guzel kızınız buyukmus yardım eder
Oy maşallah bende 34 yaşındayım 2.ye zor cesaret ettim Tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin kuzular bunların cinsiyeti nedir Abla yalnız kalmasa bari34 yaşındayım 16 yasinda kızım 12 ve 10 yaşlarında 2 oğlum ve bi 4. Gebelik tek yumurta ikizi supriz yumurtalar 27. Haftadayim
Erkek ikiside abla tahtını koruyorOy maşallah bende 34 yaşındayım 2.ye zor cesaret ettim Tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin kuzular bunların cinsiyeti nedir Abla yalnız kalmasa bari
Pazartesi gitmen gerekir canımbenim 32+0 pazara denk geliyor doktora ctesi mi ptesi mi gitmem gerek
Geçmiş olsun maalesef aynı durumdayım .Reflüm çok ilerledi ,sürekli ne yersem yiyeyim çıkarıyorum .Bogazımda bir tıkanıklık hissi var sürekli su içiyorum geçsin diye ,ilaç kullanıyorum asla fayda etmiyor .İlk beş ay da böyleydim biraz düzeldim tekrar başladı.Ah artık sağlıkla kolaylıkla alalım bebişleri kucağımıza3. Trimester gercekten birinci trimesterin ağırlaşmış hareket edemeyen hali kızlar sizde de böyle mi sürekli miğdem yanıyor bulanıyor akciğerlerime yer kalmadı sanki nefes alamıyorum ay bir de birinci trimesterdeki saçma duygu değişimleri ve aşermelerim de geri döndü teşekkürler teşekkürler
Yaa Evin tek prensesi, üzülmüştür yinede Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinErkek ikiside abla tahtını koruyor
Maşallah 5 çocuk yani Allah bağislasin34 yaşındayım 16 yasinda kızım 12 ve 10 yaşlarında 2 oğlum ve bi 4. Gebelik tek yumurta ikizi supriz yumurtalar 27. Haftadayim
Çok geçmiş olsunKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim