Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    107
Kızlar merhaba şimdi size bir sorum olacak.
Şimdi ben 28. Haftamdayım ancak e nabızda 29. Hafta olarak gözüküyor 28+ olunca bir sonraki haftayı yazıyor.
32. Haftada çalışabilir raporu için 31+ da herhangi bir gün mü gitmek gerekiyor yoksa 32+ da mı gitmemiz gerekiyor ?
Merhaba. Tam 32+0 da gitmeniz gerekiyor. 32 haftayı doldurmuş olmalısınız.

Bunu bende anlamıyorum 32. Hafta izin haftası normalde 32+0 da izne çıkıyormuşuz doktor öyle söyledi. O zaman 31+... olunca neden e nabızdan 32.hafta yazıyor? O zaman 31+... olunca izne çıkılsın
Yavrum şöyle 32+0 olunca tam 32 bitmiş oluyor. 31+4 mesela 32. Haftanın içi oluyor. Rapor ise tam 32. Hafta dolduğunda yazılabiliyor yani 32+0 da

34 yaşındayım 16 yasinda kızım 12 ve 10 yaşlarında 2 oğlum ve bi 4. Gebelik tek yumurta ikizi supriz yumurtalar 27. Haftadayim
Oy maşallah bende 34 yaşındayım 2.ye zor cesaret ettim 😁 Tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin kuzular bunların cinsiyeti nedir 🌸☺️ Abla yalnız kalmasa bari ☺️

3. Trimester gercekten birinci trimesterin ağırlaşmış hareket edemeyen hali😭 kızlar sizde de böyle mi sürekli miğdem yanıyor bulanıyor akciğerlerime yer kalmadı sanki nefes alamıyorum ay bir de birinci trimesterdeki saçma duygu değişimleri ve aşermelerim de geri döndü teşekkürler teşekkürler🥲
Geçmiş olsun 🌸maalesef aynı durumdayım .Reflüm çok ilerledi ,sürekli ne yersem yiyeyim çıkarıyorum .Bogazımda bir tıkanıklık hissi var sürekli su içiyorum geçsin diye ,ilaç kullanıyorum asla fayda etmiyor .İlk beş ay da böyleydim biraz düzeldim tekrar başladı.Ah artık sağlıkla kolaylıkla alalım bebişleri kucağımıza 🙏🏻

Kızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Çok geçmiş olsun 🙏🏻

X