• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Kızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
İnşallah güzel olcak her şey canım az kaldı Allahın izniyle 🙏🏻🌸 Şifalar diliyorum 🙏🏻🌸

Kendi işlerini kendileri yapınca çok zorlukları kalmaz sanıyordum
Zorluğun türü değişiyor aslında. Tamamen bize bağımlıyken bedenen daha çok yoruluyoruz. Ama örneğin, ayakkabısını kendi giydiğinde, ters giydiğine ikna etmek psikolojik bir yorgunluk oluyor. Bebekliğinde emzirmek nasıl ki zaman alıyor, iki lokma yemek yedirmeye çalışmak da sinir harbi yaşatabiliyor. Yaşının gereği zorluklar değişiyor.

Zorluğun türü değişiyor aslında. Tamamen bize bağımlıyken bedenen daha çok yoruluyoruz. Ama örneğin, ayakkabısını kendi giydiğinde, ters giydiğine ikna etmek psikolojik bir yorgunluk oluyor. Bebekliğinde emzirmek nasıl ki zaman alıyor, iki lokma yemek yedirmeye çalışmak da sinir harbi yaşatabiliyor. Yaşının gereği zorluklar değişiyor.
Ozaman beden yorgunluğu kendini zihin yorgunluğuna bırakıyor..

Gözümüz korktu yahu 😂

Ozaman beden yorgunluğu kendini zihin yorgunluğuna bırakıyor..
Beden yorgunluğu hep var ama ona da alışıyor insan. Ben bekarken çocuklu arkadaşımın bebek arabasını sürerken ya da bebeği kucağıma aldığımda çok ağır gelirdi mesela. Ama o doğumdan itibaren onu sürekli taşıdığı için 10 kilo olduğunda olduğunda bile bebeği ona bana ağır geldiği kadar ağır gelmezdi.
Ne kadar zorlansak da "yaşının gereği" düşüncesinde olduğumuz an kolaylaşıyor süreç. 🌸

16 yaş 12 ve 10 yaştan sesleniyorum büyüdükçe sıkıntılar daha da büyük oluyor bilginize😅
😄anneme olan davranışlarımı düşününce gerçekten büyüdüklerinden korkuyorum herbirinden ayrı çekiyor kadıncağız annemi şimdi daha iyi anlıyorum tabi ayağına taş değsin istemiyorum anne olunca anladık maalesef
Lohusayken çok ağladım annem nasıl tek başına 4 çocuk doğurdu baktı diye

Back
X