- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.441
Ne biliyim canım kan ver istersenYook ben yavrum ilac falan da kullanmiyorum son iki aydir kullanidgim tek ilac folik asit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyim canım kan ver istersenYook ben yavrum ilac falan da kullanmiyorum son iki aydir kullanidgim tek ilac folik asit
Sabret biraz daha sk dişini 3gun daha bekle bencebenim de 4 gün geçti ama 1. gün negatifti şu an yapıp yapmama konusunda kararsızım
dayanamıyom dayanamıyom ama sonra da üzülüyomSabret biraz daha sk dişini 3gun daha bekle bence
Bence bekleyelim kuzum benimde gecti ama bugun test almaya gtmedim goguslerim patlyck gbi blki regl olurum diye persembeye kadr yapmycm saldim vallabugun ıtıbarı ıle 2 gün daha
Bence de canım çok artışa bakmak gereksizz. Zaten muayeneye gittiğinde drun yıne beta da bakar oma göre muayene ile yorumlar. Senin 2. Mi kuzum 3 mü? 3.ye anneliği tadacagım gb bsy yazmıstn sankiÇok şükür böyle devam eder inşallah 2 günde bir veririm artık
Canım sonuctan kacamazsın bence yapmalısın yumurtlamandan az cok eminsen baksana öğrenmeyince de hayallere kapılır sonra dha cok uzulmek var negatfse hadi bence yap ve sonuca göre alıstır kendini epey gecikmişsinbenim de 4 gün geçti ama 1. gün negatifti şu an yapıp yapmama konusunda kararsızım
bende hiç bir belirti yok sadece 2 haftadır bel ağrım var senşn kaç gün geçtiBence bekleyelim kuzum benimde gecti ama bugun test almaya gtmedim goguslerim patlyck gbi blki regl olurum diye persembeye kadr yapmycm saldim valla
C ciceklerisever sepa kizlar bence bekleylm biraz daha ucumuzde ayni gun kan verelim o zmnda cikmazsa en azndan kafmzdaki hersey netleşmis olur belkide erken test yapgmz icin strese sokuyoruz kndimizidayanamıyom dayanamıyom ama sonra da üzülüyom
Canım yarım litreden biraz fazla suya 7-8 tane inciri bölüp at 2 tane de orta boy havuç ama ayrı ayrı haşlayacaksın ikisini bir karıştırarak haşlama suyunu koy Kaynadıktan sonra işte incire at diğer tencereye havucu at kısık ateşte inciri 15 dakika havucu 20 dakika kaynatacaksın ılıdıktan sonra yani ne çok soğuk ne de çok sıcak olacak ikisini birbirine karıştı cam Bir sürahiye onu Sabah akşam iç yani Adetken ya da değilken fark etmiyor ben reglimi bekliyorum bittikten sonra başlayacağım onun harici de yumurtlama gününe kadar günde 2 havuç tüketeceğim yumurtlamadan sonraki gün de bir muz bir avokado günlük tüketeceğim yumurtlamadan önceki dönemde havuç yumurtanın kalitesini arttırıyor yumurtlamadan sonraki dönemde muzla avakado da rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğim tutunmasını sağlıyor gebelik gerçekleşirse Ay çok uzun yazdım ama anlaşılabilir olsun diyeTam tarifi nedir ne zaman baslanmali bu küre canim ?
geç dölenme filan olduysa dedim ama bu kadar zaman da da çıkar herhalde artıkCanım sonuctan kacamazsın bence yapmalısın yumurtlamandan az cok eminsen baksana öğrenmeyince de hayallere kapılır sonra dha cok uzulmek var negatfse hadi bence yap ve sonuca göre alıstır kendini epey gecikmişsin
Stres kaynaklı olabilir mi? Bebek beklentisinin stresi sivilce yapmış da olabilir. Benim de çoğu stres aslında benceYa benim de cildim çok yağlı asla sivilcem çıkmazdı ergenlikte bile çıkarmadım korunmayı bıraktım bırakalı sivilce çıkmaya başladı anlamadım bende hormon değişikliğimi oldu diye düşündüm sende yazınca tamam dedim tek değilim ondan sormak istedim canım teşekkürler
bence varsa artık erken gebelik testlerinde çıkar yoksada çıkmaz diye düşünüyorum of bilmiyorum kafam karışıkC ciceklerisever sepa kizlar bence bekleylm biraz daha ucumuzde ayni gun kan verelim o zmnda cikmazsa en azndan kafmzdaki hersey netleşmis olur belkide erken test yapgmz icin strese sokuyoruz kndimizi
Evanora E eylulesma babylovee kızlar bir fikriniz var mı acabaKızlar yunurtlamadan sonra bugün 13.gün bu ay değerlendirdim ama çok da şey yapmadım yaklaşoö 50 gündür regl olmadım uygulamaya göre yarın regl olmam lazım ama vücudumda tuhaf şeyler var . Sabaha doğru böyle kasık sızlamalarıyla uyandım ama devam etmedi arada bir sağ kasığıma ve sol bacağıma iğne batırır gibi anlık ağrılar girip çıkuyor ve karnımda sürekli kas atmaları hissediyorum acaba eeglim geçti diye mi yoksa bir ihtimal olabilir mi negatif görmekten de bıktım 19 unda kan verdiö negatifti bunları yaşayam yada bir fikri olan var mı birde akşam bir iki damla beyaz yoğun bir akıntım oldu kalçalarım ve üst bacaklarım ağırıyor aşırı halsizim
Benim iki gun once sirt agrim oldu ama gecn ay adetten once agrimisti goguslerimde adetten once şişiyo ztn ondan dolayi bi kac gune olmzsam artik olmm diye dusunyrm Benm arada dznszlik oluyo ama szn duzensizlik olmzsa kan verin tabi C ciceklerisever sepabende hiç bir belirti yok sadece 2 haftadır bel ağrım var senşn kaç gün geçti
Yumurtlama tarihin ve ilişki günlerini yazar mısıngeç dölenme filan olduysa dedim ama bu kadar zaman da da çıkar herhalde artık
Ben bu gebelik testlerine pek guvenmiyorum aslinda burda pozitif cikipta kac kisi hayal kirikligina ugradi en iyisi kan sepabence varsa artık erken gebelik testlerinde çıkar yoksada çıkmaz diye düşünüyorum of bilmiyorum kafam karışık
yumurtlama 5 aralık ilişki günlerini takip etmedim ama yumurtlamadan sonra olduYumurtlama tarihin ve ilişki günlerini yazar mısın
Kuzum bubkadar gecikme norml degil bence bi doktora gtseydin ya benimde bir ara 45gun filan gecikmişti.
Gittim balım kist falan yda hormonal bir sıkıntı görmedi stres dedi bu ay regl olmama rağmen ovü testi yaptım yumurtlamam oldu doktorda olmuş dedi anlamadımKuzum bubkadar gecikme norml degil bence bi doktora gtseydin ya benimde bir ara 45gun filan gecikmişti.