Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar günaydın gecikmenin 6. Günündeyim testler negatif gecen ay 5 gün erken olmuştum bu ay ondan mı gec kaldı yorumlarınızı merak ettim. Çocuk denemeye başladığımızdan beri düzenim bozuldu sizdede olmuşmuydu

Kızlar günaydın gecikmenin 6. Günündeyim testler negatif gecen ay 5 gün erken olmuştum bu ay ondan mı gec kaldı yorumlarınızı merak ettim. Çocuk denemeye başladığımızdan beri düzenim bozuldu sizdede olmuşmuydu
Doktora git bence stresten geçikme olmuş olabilir eğer gebelik değilse

Beyaz akıntım var ve kaşık ağrım ama regl olurken de oluyor bunlar 🤷‍♀️ ve duygusalın çok ağladım bir iki gündür ondan şüpheleniyorum ama bugün negatif görünce çok üzüldüm
canım hiç üzülme daha çok erken geçikmenin 7. Günü pozitife dönen çok yorum okudum azıcık daha sabret güzel sonuçlar alırsın inşallah

Yarında bekleyeceğim olmazsa yapacağım Türkiye’de olsam çoktan kan testi verirdim
Umarım güzel şeyler olur🫶 Amerika sağlık sistemi nasıl, acile gidilebiliyor mu ya da doktora test istiyorum yapar mısınız denebiliyor mu? Ben İsviçre’de hiçbir şey isteyemiyorum doktorlar bitki çayı verip gönderiyor test vs hiçbir şey bakmıyorlar

Umarım güzel şeyler olur🫶 Amerika sağlık sistemi nasıl, acile gidilebiliyor mu ya da doktora test istiyorum yapar mısınız denebiliyor mu? Ben İsviçre’de hiçbir şey isteyemiyorum doktorlar bitki çayı verip gönderiyor test vs hiçbir şey bakmıyorlar
Hiç gitmedim ama duyduğum kadarıyla 12 hafta olana kadar gebe sayılmıyorsun 9 ay boyunca 3 kere ultrasona giriyorsun

Kızlar Günaydın ben rüyamda test yapıyordum ve negatif olduğunu gördüm rüyaların tersi çıkar derler ya yine bir kurtlandım regliye 6 gün kala yapmıştım negatife aldım Yarın 3 gün kalıyor Sizce Yarın yapsam mı Hadi bugün de tutayım kendimi desem
Canım rüyalara bel bağlama bence 🥺 neler gördüm gecen ay biri hamile kalacaksın dedi bu ay ıcın. Bütün sükunetim gitti. Rüyaya göre değil de kendi istediğine göre yap bence insanın kafası giidyor rüyalardan bilincaltından. Ama bence sen de var bir şeyler Şimdi yapsan çıkar artık 3 gün kalmış

Canım rüyalara bel bağlama bence 🥺 neler gördüm gecen ay biri hamile kalacaksın dedi bu ay ıcın. Bütün sükunetim gitti. Rüyaya göre değil de kendi istediğine göre yap bence insanın kafası giidyor rüyalardan bilincaltından. Ama bence sen de var bir şeyler Şimdi yapsan çıkar artık 3 gün kalmış
Evet çok düşündüğümüz için bilinçaltı gösteriyor tersi çıkma olayı vs efsane

4 gün war yarın 3 gün ama ben garanti olsun diye Bi gün kala yapayım diyorum

Ya Bi de bişe daha dicem dün eşimle birlikte olduk şu anda kasıklarım belim çok ağrıyo neden oldu acaba

X