Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı . İkinci ölçtürdüğüm de az birşey düşmüş. Ama hiç belirti yok adetim düzenli 3 aydır takip ediyorum ovülasyon dan onlar da düzenli . Doktor göğsüne darbe mi aldın demişti. Affınıza sığınıyorum bu ay dokundurmadım sadece değerlendirdik . Sizce bu prolaktini etkiler mi yani düşürür mü ?

Bence yarında olmazsanız ya
Bence yarında olmazsanız yapın

Çatlama tarihinden eminseniz yarın yapın testi değilseniz belki 1,2 gun gec catlamıstor yumurta ve böyle olunca da gecıkme sayılmaz bu durum. 4 kala negatif cıkıp pozitif e dönen cok kişi var🥰
11.gun yumurtlama 5aralik ta olmustu ovulasyon testinde 12.gunde çatlama 6aralikta
Yapmaya korkuyorum negatif gorucem diye şu an belirtim sol kasikta agrim var bide çok iştahim açildi onun disinda belirtide yok 💜🤔

Kızlar benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı . İkinci ölçtürdüğüm de az birşey düşmüş. Ama hiç belirti yok adetim düzenli 3 aydır takip ediyorum ovülasyon dan onlar da düzenli . Doktor göğsüne darbe mi aldın demişti. Affınıza sığınıyorum bu ay dokundurmadım sadece değerlendirdik . Sizce bu prolaktini etkiler mi yani düşürür mü ?
Prolaktin sürekli değişen birşey. Benimde çok yüksekti 2 ay regli olmayınca farkettim. Ölçtürdüm MR vs çekildi. İlaçla düştü sıfırlara. Hala ilaç kullanıyorum. Göğüse temasla hemen fırlayacak birşey değil yada hemen düşecek birşey değil. Regliniz düzenliyse hiç dert etmeyin derim.

Prolaktin sürekli değişen birşey. Benimde çok yüksekti 2 ay regli olmayınca farkettim. Ölçtürdüm MR vs çekildi. İlaçla düştü sıfırlara. Hala ilaç kullanıyorum. Göğüse temasla hemen fırlayacak birşey değil yada hemen düşecek birşey değil. Regliniz düzenliyse hiç dert etmeyin derim.
Kendimi bildim bileli düzenli .doktor da bu gebeliğe engel değil dedi ama . Bi an aklıma geldi öyle darbe vs diyince

11.gun yumurtlama 5aralik ta olmustu ovulasyon testinde 12.gunde çatlama 6aralikta
Yapmaya korkuyorum negatif gorucem diye şu an belirtim sol kasikta agrim var bide çok iştahim açildi onun disinda belirtide yok 💜🤔
E çatlama 6 aralıksa sabah olmazsanız bence gebesiniz luteal fazınız 14 günse kiminin 15 nadiren. Benim 14tür mesela. Siz o detayı daha doğru anlarsınız

Bana ilaç felan vermedi

Otomatik canım 😂bizim araba otomatik vites hiç manuele girip riske atmak istemedim 😁 sürmede bişey yok işte konu sinyalleri heyecandan unutmamak parkı o stres ile milim milimine uygun yapmak manulde de otomatik viteste aynı kuralları yapmak yapmazsan ikisindede kalıyorsun aynı aslında önemli olan kural unutmamak maksat bizim akrabada bı sinyalde kaldı bı parkta sıra 3 e giricek benimle birlikte 🥴of siz alanlar çok şanslısınız 😂çok sıkıntı ya heyecanlan o günü beklemek hepsi stres benim gebelikte üstüne geldi inşallah bebiş uğurlu gelir alırım tekte tamam canım söylerim ben 🥰
Ben de ne olur nolmaz diye manuel almak istedim kayınpeder n arabası Manueldı aile bınası oldugu ıcın bizm arac yokken onu kullanırım dye dusunmustm ondan manuel aldm hahaha🤣 canım hc aynı degıl inan ki l park paralel park viteslide daha zordur hakımıyeti . Ben cok sevrdm parkları hc de sorunum yoktu ama ı.ne adam milim l parkta cızgye degmsm dye braktı şok olmustuk hocayla 🤣ama otomatik dediğin gbi mantklı akülü arabanın büyüğü. Benm herseym sorunsuzken bahanelerle bıraktılar yanı komisyona da bağlı sen bldgnı yap.ben otomatik parkta kalanı duymadım hiç risk olmuyor pek. Sinyalleri untma evet dediğin gibi. Gaz fren devam sinyalleri unutma kemerini unutma alıcaksın bu maçı 🤣

Ben de ne olur nolmaz diye manuel almak istedim kayınpeder n arabası Manueldı aile bınası oldugu ıcın bizm arac yokken onu kullanırım dye dusunmustm ondan manuel aldm hahaha🤣 canım hc aynı degıl inan ki l park paralel park viteslide daha zordur hakımıyeti . Ben cok sevrdm parkları hc de sorunum yoktu ama ı.ne adam milim l parkta cızgye degmsm dye braktı şok olmustuk hocayla 🤣ama otomatik dediğin gbi mantklı akülü arabanın büyüğü. Benm herseym sorunsuzken bahanelerle bıraktılar yanı komisyona da bağlı sen bldgnı yap.ben otomatik parkta kalanı duymadım hiç risk olmuyor pek. Sinyalleri untma evet dediğin gibi. Gaz fren devam sinyalleri unutma kemerini unutma alıcaksın bu maçı 🤣
Ya öyledir manuel yapmadığım için bilmiyorum tabi 🙄sen iyi yapmışsın ama hem otomatik hem manuel kullanırsın benim gibiler tek otomatik 😳
Teşekkür ederim 😂amin amin geçerim hayırlısı ile sorun unutmamak onları 😂yazarım buraya sonucu 😁😁😁😁

Ya öyledir manuel yapmadığım için bilmiyorum tabi 🙄sen iyi yapmışsın ama hem otomatik hem manuel kullanırsın benim gibiler tek otomatik 😳
Teşekkür ederim 😂amin amin geçerim hayırlısı ile sorun unutmamak onları 😂yazarım buraya sonucu 😁😁😁😁
Ay yok kız manuel nadir şimdiii acil durumda. Otomatik ıyı yaptın manuelde stres bosver 🥰

Gebe kalayım da tekrr sınavlara girmeye razıyım dermişim 🤔🤣 minibüs sınavına mı girsem hahaha. Benim nedense garip isteğim var beyaz minibüsler var ya servis araçları. Onları kullanmak istiyorum hep 🤣🤣

Gebe kalayım da tekrr sınavlara girmeye razıyım dermişim 🤔🤣 minibüs sınavına mı girsem hahaha. Benim nedense garip isteğim var beyaz minibüsler var ya servis araçları. Onları kullanmak istiyorum hep 🤣🤣
😂😂😂 Saçmalama servis mi bayılıyorum böyle kadınlara 🥹🥰bizim araba çok büyük sürüyorum ama korkuyorum mesela sürücü kursunun Clio ufak 😂o kadar rahatım ki o arabada bizim arabayı sürünce ben dolmuş sürüyorum sanki bunu nasıl yenicem sürekli sürerek mi yani bilmiyorum hiç yenemeyecem gibi bu korkumu sürüyorum ama gelde bana sor önünü göremiyorum 😂

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-21-00-43-51-073_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-21-00-43-51-073_com.android.chrome.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 3
Yok canım zor geçmiyor rahatım çok şükür mide bulantısı tiksinme yok
Sürekli uyku var bide kasık ağrısı ve rahim ağrısı oluyor aralarda evet ya direksiyon sınavım var ay sonu
Kalp atışını duysaydim içim rahatlasa çok merak ediyorum haftaya cuma gidicem inşallah kalp atışı vardır bı sorun yoktur kafam orda direksiyon dersi var sınav var çorba oldum ruh gibiyim 💆💆
Evet bencede bu ay senin ayın 2025 e hamiş giriceksin 😍😍😍😍😍😍😍Aminnnnnnnn❤️❤️❤️❤️❤️
Ayyy bu ayın sonu muuu yakınmış inşaAllah biran önce halledersin canımmm. Bebişinden güç al ☺️❤️

Buralara geldin ya hayırlısıyla, duyacaksın o güzel kalp sesini hiç tasalanma kuzum☺️❤️

Aminnnnnn bakalım 2025 e öyle mi gireceğim ☺️❤️

X