• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Otomatik canım 😂bizim araba otomatik vites hiç manuele girip riske atmak istemedim 😁 sürmede bişey yok işte konu sinyalleri heyecandan unutmamak parkı o stres ile milim milimine uygun yapmak manulde de otomatik viteste aynı kuralları yapmak yapmazsan ikisindede kalıyorsun aynı aslında önemli olan kural unutmamak maksat bizim akrabada bı sinyalde kaldı bı parkta sıra 3 e giricek benimle birlikte 🥴of siz alanlar çok şanslısınız 😂çok sıkıntı ya heyecanlan o günü beklemek hepsi stres benim gebelikte üstüne geldi inşallah bebiş uğurlu gelir alırım tekte tamam canım söylerim ben 🥰
Kaç yaşındasınız ne zamandır sorucam unutuyorum ☺️

Kızlar Günaydın ben rüyamda test yapıyordum ve negatif olduğunu gördüm rüyaların tersi çıkar derler ya yine bir kurtlandım regliye 6 gün kala yapmıştım negatife aldım Yarın 3 gün kalıyor Sizce Yarın yapsam mı Hadi bugün de tutayım kendimi desem

Kızlar Günaydın ben rüyamda test yapıyordum ve negatif olduğunu gördüm rüyaların tersi çıkar derler ya yine bir kurtlandım regliye 6 gün kala yapmıştım negatife aldım Yarın 3 gün kalıyor Sizce Yarın yapsam mı Hadi bugün de tutayım kendimi desem
Kız bekle bence bosuna kendine eziyet ediyorsun adet günün daha garanti olur. bende pozitif görmüştüm dün gece rüyamda çok düşünüyoruz o yüzden oluyor. Dün ben kadın doğuma gittim kontrole genel değerlerime de baktı amh 0,2 çıktı bu ay belki olur diyordum bu haberle yıkıldım resmen. Benim tüp bebekten başka şansım yokmuş nasip olmayınca da olmuyor demek ki inşallah sizler güzel haberler alırsınız

Kız bekle bence bosuna kendine eziyet ediyorsun adet günün daha garanti olur. bende pozitif görmüştüm dün gece rüyamda çok düşünüyoruz o yüzden oluyor. Dün ben kadın doğuma gittim kontrole genel değerlerime de baktı amh 0,2 çıktı bu ay belki olur diyordum bu haberle yıkıldım resmen. Benim tüp bebekten başka şansım yokmuş nasip olmayınca da olmuyor demek ki inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Çok tşk ederim İyi peki bekleyeyim bakalım Sen de üzülme yani Belki bu ay hayırlısı değildi diğer Ay inşallah güzel haberler alırız

Rica ederim 🌸Hayır sadece tahmini ovülasyon günü ve sonraki 2 gün yeterli bence. O günlerdeki testleri buraya at yardımcı oluruz
Ben bu ay doktor kontrolünde ilerliyorum adet döngüm kısa adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başlayacam doktorum Çarşamba günü gel dedi ama ben ne olur ne olmaz diye pazartesi günü yine gidicem testi yapınca gruba atarım 🌼🥰💓

Ben bu ay doktor kontrolünde ilerliyorum adet döngüm kısa adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başlayacam doktorum Çarşamba günü gel dedi ama ben ne olur ne olmaz diye pazartesi günü yine gidicem testi yapınca gruba atarım 🌼🥰💓
O zamanhemen başlamakta fayda var normal döngüsü olanlar için benim dediğim🌸🌸

Kızlar selam, günaydın hepinize..
Bugün sabah clearblue 6 gün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif.. sizce 6 gün erken mi? Test 6 gün önce sonuç veriyormuş üzerinde öyle yazıyor

Back
X