Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Mrb hanımlar bugun adet günümdü adet olmadim sabah erken gebelik testi yaptim negatif suar ayin 11den beri bel kasik bacak sirt agrisi var son adet 19kasim di bu sekilde yasayim sonra pozitif olan var mi

Yok canm tam Topal degl süt gibi hafif kıvamlı ve arada uzayan
Selam mesajlarınızı okudum benimde 5 inde çatlama oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim . Sizinle belirtilerimşz aynı, akıntıda beyaz geliyor hafif kıvamlı. Bu sabah test yaptım erken olandan ama bişi çıkmadı :/ adette olmadım . Düzenlidir her zmaan

Çıktı canım negatif malesef bence iğne etkisi idrarda geçmedi 😞
Çok üzgünüm gerçekten benim de azonce lekem geldi aynı anda üzüldük.acık kahve geldi. Hem sana hem kendime üzüldüm 5i gecesi catlamıstı ve tam olarak bekledıgım saatte geldı. Gecikmedim yine.🥺 Bu ay beni rüyalar cok etkiledi. Üzülme dogru zmaanımız degilmiş. Elbet olacak inanıyorum sen de inan canım ilk mi istiyorsun gebelik

Kızlar lekelenmem geldi azonce. eşim diyor bukdr saatıne dek nasıl biliyorsun. Size demiştim 5 Aralık gecesi çatladı diye. Şaka gibi ama saat bile şaşmaz adetim artı 14le olurum yine öyle oldu. Ovulasyon testine ıhtycm yokaslında ama kayınvalıdemler olacak dye alacagım bu ay 4,5 tane. Ama bu ay hıc takmam eminim. Sadece rüya beni heveslendirmişti. Bı anonce de hsg cekılecegm

Çok üzgünüm gerçekten benim de azonce lekem geldi aynı anda üzüldük.acık kahve geldi. Hem sana hem kendime üzüldüm 5i gecesi catlamıstı ve tam olarak bekledıgım saatte geldı. Gecikmedim yine.🥺 Bu ay beni rüyalar cok etkiledi. Üzülme dogru zmaanımız degilmiş. Elbet olacak inanıyorum sen de inan canım ilk mi istiyorsun gebelik
Evet canım ilk olucak ama ya kimyasal oluyor ya da böyle hayal kırıklığı 😔

Kızlar lekelenmem geldi azonce. eşim diyor bukdr saatıne dek nasıl biliyorsun. Size demiştim 5 Aralık gecesi çatladı diye. Şaka gibi ama saat bile şaşmaz adetim artı 14le olurum yine öyle oldu. Ovulasyon testine ıhtycm yokaslında ama kayınvalıdemler olacak dye alacagım bu ay 4,5 tane. Ama bu ay hıc takmam eminim. Sadece rüya beni heveslendirmişti. Bı anonce de hsg cekılecegm

Belki yerleşmedir kuzum

Üzüldüm sizin adınıza. İnşallah en kısa zamanda olur. Böyle olumsuzlukları görünce benimde moralim bozuluyor 😔

Üzüldüm sizin adınıza. İnşallah en kısa zamanda olur. Böyle olumsuzlukları görünce benimde moralim bozuluyor 😔
Benn çok iyiyim sadece biraz bozuldum cunku her ay ama her ay misafir geliyor ovulasyonda 3 aydır. Artık yıldım. Uzaktayız gezilecek bir yer oldugu ıcn insanlar musaıt muz düşünmeden gelıyorlar şimdi de kaynana kayınpeder. Yıne ovulasyon da başım kalabalık. Beni tek geren bunlar fırsat vermyorlar çocuk yapmaya😂😂

X