- 8 Ağustos 2023
- 5.626
- 6.121
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.141
Yaa teşekkür ederim bu saydıklarından aldığım tek şey emzirme önlüğüve göğüs pedi. Emzirme atleti ve iki takım lohusa takım sepete attım bekliyorum kocamın karta parkta yatırmasınıannem gecelik, kuzenim pijama takımı aldılohusa pedi almıştım ama depend al mutlaka dediler onu alıcam. #reklamdeğil penye emzirme sütyeni aldım. emzirme atleti de almak istiyorum çünkü pijamamın üstü sabahlık tarzı. Gümüş kapak aldım. göğüs pedi aldım. Taç ve terlik kuzenim ayarlıyor. Sanırım bu kadar
Depend kacli almamiz yeterli olur acaba bende siparis vericem de simdi 16li bi paket alicam yeterli olur muannem gecelik, kuzenim pijama takımı aldılohusa pedi almıştım ama depend al mutlaka dediler onu alıcam. #reklamdeğil penye emzirme sütyeni aldım. emzirme atleti de almak istiyorum çünkü pijamamın üstü sabahlık tarzı. Gümüş kapak aldım. göğüs pedi aldım. Taç ve terlik kuzenim ayarlıyor. Sanırım bu kadar
Ben 10 lu aldım canım,ılk ıkı gunden sonra yogun kanama azalıyormus normal pede gecerız dıye.Depend kacli almamiz yeterli olur acaba bende siparis vericem de simdi 16li bi paket alicam yeterli olur mu
O zaman 16liyi alayim bende. L beden aliyorum genis genis olsun diye siz hangi bedeni aldinizBen 10 lu aldım canım,ılk ıkı gunden sonra yogun kanama azalıyormus normal pede gecerız dıye.
Bende L aldım canım.sezeyan olacagım ıcın sıkmasın dıye L aldımO zaman 16liyi alayim bende. L beden aliyorum genis genis olsun diye siz hangi bedeni aldiniz
Canım link atar mısınO zaman 16liyi alayim bende. L beden aliyorum genis genis olsun diye siz hangi bedeni aldiniz
Canim ben pazaramadan aldim. Eger yeni uye olursan merhaba125 kodu ile 174tlye geldi cok iyi fiyat PazaramaCanım link atar mısın
İndireyimCanim ben pazaramadan aldim. Eger yeni uye olursan merhaba125 kodu ile 174tlye geldi cok iyi fiyat Pazarama
Geçersiz kod dediCanim ben pazaramadan aldim. Eger yeni uye olursan merhaba125 kodu ile 174tlye geldi cok iyi fiyat Pazarama
Geçersiz kod dedi
Ay canım aldım çok teşekkür ederim Maxi puanım varmış 26 TL de ordan düşünce 148 e falan geldiCanim ben pazaramadan aldim. Eger yeni uye olursan merhaba125 kodu ile 174tlye geldi cok iyi fiyat Pazarama
Rica ederim, guzel gunlerde kullanalim insallahAy canım aldım çok teşekkür ederim Maxi puanım varmış 26 TL de ordan düşünce 148 e falan geldi
İşte insanlara ne beğendireceğiz anlamıyorum beğendirmeye çalıştığımız da yok ama ağzı olan konuşuyor bir kadınla da kalmıyor gören öyle diyor doğumun yakın mıfnd_50 kankam sana göbüşün büyük mobıngı yapmıstı ya bı kadın,az once bende göbüşün küçük hiç belli olmuyo mobıngıne ugradım büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert
ben de foto çekimi yaptırmıcam yanımda ekstra işte o rahat terliklerimi götürcem c**** hahahah bezdim reklam değil yazmaktan sdfsfYaa teşekkür ederim bu saydıklarından aldığım tek şey emzirme önlüğüve göğüs pedi. Emzirme atleti ve iki takım lohusa takım sepete attım bekliyorum kocamın karta parkta yatırmasınıgümüş kapak almadım internette bir yabancı kadının reelsinde anne sütünü sürüp göğüs ucunu streçle kapattığını gördüm ve yapıp denenen yorumlar çok olumluydu. Onu bi denicem. Hee bir de geçen emzirirken diğer memitoya koyulan şeyler varya süt boşa akmasın diye onlardan aldım o kadar. Fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünmüyorum crocslarımı götürürüm sanırım
ben de 1 paket alıcam canımmDepend kacli almamiz yeterli olur acaba bende siparis vericem de simdi 16li bi paket alicam yeterli olur mu
ben de göbeğin hiç yok seni 1.5-2 aylık sandık mobbingine uğruyordum şu an bi anda büyüyünce oo ne kadar büyümüş karnın mobingine geçtim yaranılmıyoooo aksjdfnd_50 kankam sana göbüşün büyük mobıngı yapmıstı ya bı kadın,az once bende göbüşün küçük hiç belli olmuyo mobıngıne ugradım büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert
ağrı değil de bazen baskı, batma hissi oluyor. Dik durunca rahatlıyorumKızlar selam, göğüs altında hatta kaburgada diyebilirim ağrı yaşayan var mı yaanlatması zor ama kaburga batması gibi ve sadece sol tarafımda oluyor sanki orda baskı var gibi
Ben de lierac kullandım ve normalde ergenlikte çatlayan vücudum bu süreçte çatlamadı çok şükürKarın, göğüs, kalça, basen… heryerini yağlamak lazım. Ben lierac tan memnunum şimdilik bi çatlama olmadı. Bebek yağı kullanan çoğu tanıdığımın çatladı maalesef. Artık gündüz krem akşam Hindistan cevizi yağı şeklinde devam etmeyi düşünüyorum ben de. Hergün büyüyor karnımız. #reklamdeğil
devlet hastanesi de sıcak oluyor mu çok .bilgisi olan var mı acaba Doğum yerim de belli değil benim İleride giymeyeceğim pijamayı da almak istemiyorumBir de hastane odaları o kadar sıcak oluyormuş ki. Hem biz hem ablam pişti . Ben de bi kalın bi ince alırım diyordum. Nooo. 2 sini de ince alacağım.
Benim param bitti ve gelen kargo trafiğinden sıkıldım biraz bir iki bırakayım dedim aralık sonu ya da şubataBir de farkettim ki kasım sonu indiriminde hiç alışveriş yapmamışsınız her şeyi kasım başında halletmişsiniz artık linkler tavsiyeler dönmüyor tamamladınız mı her şeyi kıslar maşallah sizeBen kasımda da kendime çalıştım resmen sanki doğum yok bebe yok :))
ben de erken safhalarda çok oldu bu ağrı sonra artık kaburgam mı genişlediKızlar selam, göğüs altında hatta kaburgada diyebilirim ağrı yaşayan var mı yaanlatması zor ama kaburga batması gibi ve sadece sol tarafımda oluyor sanki orda baskı var gibi
Evet evet dik durunca rahat ama çalışırken özellikle rahatsız ediyorağrı değil de bazen baskı, batma hissi oluyor. Dik durunca rahatlıyorumaynen benim de sol da oluyor. Bebiş zaten sol da takılıyor