- 26 Aralık 2015
- 12.436
- 20.642
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.881
Canım bu ürtikere benziyor emin olmamakla birlikte. Vücudun belirli bölümlerinde bu şekilde kabarıp kaşınıp sönüp tekrar çıkıyorsa. Ürtiker(kurdeşen) oluyor. Yani alerjik muhtemelen bir şeye alerji geliştirmiş gibi vücudun ama yine de cildiyeye görünmekte fayda var. Ben el ve ayaklarımda daha farklı pütürlü kaşıntılar yaşamıştım dahiliye gitmiştim ürtiker demişti ama sonra cildiyeye gittim cildiye egzama dedi krem losyon verdi kullandım geçti (inşallah tekrarlamaz) sen mutlaka görün ilerlemeden. Ben de hayatımda ilk kez yaşadım bu arada. Hamilelikte daha hassas olduğundan vücut bu tarz şeylere açık hale geliyormuşKızlar vücudum bu ara sıcak suyla yıkanmaktan herhalde fazla kuruydu ve kaşınıyordu doktorum bebek yağı önerdi ben de kullandığım krem dışında bi de bunu kullanayım sonuçta bebek yağı ne kadar kötü içerikli olabilir ki, daha güzel emilir dedim 3-4 gün kullandım ve alerji oldum derim çok kabardı şu an görseldeki gibi vücudum.. hamileyim diye hiçbir antihistaminik kullanamıyorumbu durumu yaşayan var mı ya ne yapsam geçer bu lanet kaşıntı bu kadar hassas olduğumu bilmiyordum hayat kalitem düştü resmen
![]()