- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.154
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.901
BendeeeeeeAynı valla, durmadan uyanıyorum tuvalete zaten mekik dokuyorumbir taraflarım tutuluyor yatamıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeeeeeeAynı valla, durmadan uyanıyorum tuvalete zaten mekik dokuyorumbir taraflarım tutuluyor yatamıyorum
![]()
İmkansız maalesefO zaman benim bebe gece 1 kere kalkıcak![]()
İlk zamanlar değil kız sonrasıİmkansız maalesefacıkır yavrucak
Hadi bakalım inşallah o zamanİlk zamanlar değil kız sonrası2 saatte bir sistemi bitince
![]()
Canım ben suyu kaynatıp ıcıne bır parca taze zencefıl bır tatkı kasıgı bal yarım lımon seklınde tuketmıstım bogazım agrırken.gunde bır bardak ıcmıstım.gecmıs olsunKizlar hastalaninca zencefili nasil tuketiyordunuz? Bogazim cok kotu oldu, sagolsun esim 4 gundur hastaydi, ayri odalarda kaldik hep ama yine de kacamadim![]()
Komple kesilmediyse bence de sorun yok. Bende de o haftalarda bi sakindi şuan kolumu karnıma koyunca kolumu sarsıyor bazen o kadar hareketli. O yüzden korkmana gerek yokSelam kızlar 23+5 oldukya birkaç gündür hareketlerimiz azaldı yavaşladı gibi çok az hissediyorum bazen hissetmiyor gibi hissediyorum. Ondan önceki günler daha net baya hareketliydi. Normal mi acaba. İkinci gebeliğim ama hiç hatırlamıyorum
insan herbirinde ayrı heyecanlı ve endişeli oluyor. Sizler de aynı hissediyor musunuz? Pozisyonu mu değişti diyorum kordon dolanması hikayeleri aklıma geliyor korkuyorum falan. Öyle duygular içerisindeyim
Cok tesekkurlerCanım ben suyu kaynatıp ıcıne bır parca taze zencefıl bır tatkı kasıgı bal yarım lımon seklınde tuketmıstım bogazım agrırken.gunde bır bardak ıcmıstım.gecmıs olsun![]()
Berbat durumdaaabin beş yüz kere uyanıyorum diyebilirim. Tuvalete ayrı uyanıyorum,kendi kendime ayrı uyanıyorum ve uykuya dalmakta da zorlanıyorum. Sanırsın bebiş doğmuş onunla ilgileniyorum
![]()
Aynı durumdayım bazen 3 bazen 4 yatakta kıvranıp duruyorum uyuyayım diye ama nafile![]()
Aynı valla, durmadan uyanıyorum tuvalete zaten mekik dokuyorumbir taraflarım tutuluyor yatamıyorum
![]()
Kuzum bi ara dediğin gibi karnım çok gergin oluyordu. 27. Haftaya girdim bu hafta gayet normal. Diğer konu ben de bir ara çok oluyordu ağrı sızı olmuyor ama kasılma deniyormuş ona magnezyum takviyesinden sonra o da çok nadir oldu ama oluyor yine 1-2Kızlar birde size başka şey soracağım
Sizinde akşamları karnınız daha sert ve şişmiş oluyor mu? Sabahları daha rahat gibi karnım
İkincisi karnımın bir bölümü sadece sertleşmiş sanki bebeklerden biri sırtını poposunu dayamış gibi diyorum 3-5 dk sonra geçiyor
bu kasılma değildir ne ağrı ne bir sancı var bana hiç bir rahatsızlık vermiyor
Aslında benimde bildiğim bunlar belli bir haftadan sonra yalancı kasılmalar ama sizlere de sormal istedim
Amiiiin canım benimYalnız olmadığımı bilmek güzelmiş kızlarvalla birebir ne derseniz aynısını yaşıyorum
İnşallah bu süreçleri en kolay ve sıkıntısız şekilde geçiririz![]()
Benim sabah aksam arasi 2 ay farkediyor gibiKızlar birde size başka şey soracağım
Sizinde akşamları karnınız daha sert ve şişmiş oluyor mu? Sabahları daha rahat gibi karnım
İkincisi karnımın bir bölümü sadece sertleşmiş sanki bebeklerden biri sırtını poposunu dayamış gibi diyorum 3-5 dk sonra geçiyor
bu kasılma değildir ne ağrı ne bir sancı var bana hiç bir rahatsızlık vermiyor
Aslında benimde bildiğim bunlar belli bir haftadan sonra yalancı kasılmalar ama sizlere de sormal istedim
İyi akşamlar , Vajinal enfeksiyon olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba? Testte falan mı çıkıyorKızlar şu vajinal enfeksiyonu gebelikte benim kadar yaşayan varmi içinizde merak ediyorumyarin doktoruma yazcam yine fitil vercek muhtemelen.. Cuma randevum var ama bekleyemicem yarin yazcam allah korusun bebek icin sorun olmasin. Ben hamilelikten once bukadar sık yaşamamiştim artk bıktım yahuuu
Cnm ben kokudan anliyorum malesef. Kaşıntım falan olmuyor sadece koku sorunu yaşıyorumİyi akşamlar , Vajinal enfeksiyon olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba? Testte falan mı çıkıyor
Aynı msj bana da geldi canım, ebebegin kendi sisteminden gelen msj. Bana faturalarımında geldiği yer bu aynı yerden atılmış. Yani dolandırıcılık üzerine atılan bir msj değil endişe etmeKızlar dolandırıcılar her yolu deniyor, ebebek adına gelen sms![]()
Anladım canım çok geçmiş olsun umarım çok hafif bir şeydirCnm ben kokudan anliyorum malesef. Kaşıntım falan olmuyor sadece koku sorunu yaşıyorum![]()