Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Gerçekten bu kadar denk gelmemizde vardır bi hayır diyorum artık birimiz düşünce diğerimiz kaldırsın diye oluşmuş grup gibi maşallah hepimiz korkuyoruz ama birbirimize gelince teselli ediyoruz
allahtan aramizda senin gibi bir kac arkadas daha var cocugu olan, ben temelli sudan cikmis balik gibiyim yaklasik 2.5 senedir tum bilgim ve eforum hamile kalmaya ve tedaviye dair, isin ondan sonraki kismi gelince afalladim

allahtan aramizda senin gibi bir kac arkadas daha var cocugu olan, ben temelli sudan cikmis balik gibiyim yaklasik 2.5 senedir tum bilgim ve eforum hamile kalmaya ve tedaviye dair, isin ondan sonraki kismi gelince afalladim
Bende tam tersi 2.5 senedir tüm eforum gebeliği başarıyla tamamlamak üzerine

Bir de tv de dizilere bakıyorum idrar testi yapıp herkese hamileyim diye duyuruyorlar ilk hamile kaldığımda ben de böyle olacak sandım idrardan sonra kanda var mı bak dediler kanda çıktı kese var mı o önemli dedi doktor sonra kalp atışı gelişim vs derken hiç dizilerdeki gibi olmadı

Bende doktor kontrolundeydim bugun. Gelisim biraz yavaş ilerliyor gibi ama hic sorun degil sonradan toparlar dedi ilk muayeneye gore bugun 6+5 olması gerekiyordu 6+2cikti birde kalp atışı cok hafif geliyor dedi biraz tedirgin ciktim kontrolden

Tabloya eklenmek için yorum mu yapıcaz yoksa profilimizde mi ilgili yeri dolduracağız?
Ben de birşeyler yaptım ama anlamadım kayıt oldu mu olmadı mı daha yeniyim burda ilk günüm.

Kızlar herkese merhaba. Bugün burada yeniyim ve 5+5 hamileyim. İlk çocuğum miyomum vardı düşük yaptım 5+4 te. Sonrasında miyomektomi ameliyatı oldum. Gecen ay da hamile oldugumu ogrendim dun keseyi gordum 10 gun sonra kalp atışı için gel dedi doktorum. Cok korkuyorum insallah her sey stabil gider. Bana da dua eder misiniz.

Gel bacım gel hoşgeldin kasım annelerinin tamamı dertli hepimiz mücadele ve endişe içindeyiz hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var. Allahın izniyle birlikte atlatıcaz zor dönemleri. Sen de dualarımdasın artık

Ahahsjs çilek beni güldürme ya

Hiç korkma yeni oluşuyor dedi ileriki haftalarda güçlenecek dedi doktorum bende bugün karından az duydum. Daha küçükler

Kızlar dua ederken kasım anneleri olarak hepimizi dahil edelim inşallah faydası olur başkasının ağzından dua almak iyiymiş diyorlar
Kız biz doğurana kadar hatim indirir bu topik baksana herkes dertli nasıl denk geldik ya çok şaşkınım

Bu arada benim akıntım normale döndü kızlar bidaha kahve leke gelmedi şimdi şeffaf akıntım var minik savaşcımla konuştum öyle bırakıp gitmicek annesini uslu bir bebek olursan sana en güzel arabayı alıcam dedim

Canım karından mı yaptı ultrasonu

Bak ben diyorum size doğdukları gibi totodan bi ısırık alalım bizi böyle korkuttukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…