- 14 Kasım 2024
- 195
- 121
- 18
- 29
Bence eşini dinle, Selim’ler hep çok örnek oluyor ya da ben öylesine denk geldim hepHahaha eşimin adı selim gel işte Jr.Selim koyalım bitsin bu iş diyor meşhur kova burcu kendini pek seven kocam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşini dinle, Selim’ler hep çok örnek oluyor ya da ben öylesine denk geldim hepHahaha eşimin adı selim gel işte Jr.Selim koyalım bitsin bu iş diyor meşhur kova burcu kendini pek seven kocam![]()
Bende reflu ya Allah ekmek poğaça kisir falan me yesem mahvoluyom ya bogazima odem olusuyo hemen kusacak gibi ogurup duruyomAy şuan bende gaz sancısı çekiyorum
9 kasımdan itibarenHangi tarih retroya denk geliyor canım
Benim eşimde kova sağolsun razıyım ondan elinden geleni yapıyor canım kocamKızlar benim eşim de Kova. Bence erkekte en harika burç, %90 çok memnunum huyundan suyundan daha ne olsun. Hatta bence o bana katlanıyor Allah razı olsun![]()
Grupta ne çok kova koca var, ve hepsi 10 numaraBenim eşimde kova sağolsun razıyım ondan elinden geleni yapıyor canım kocam![]()
Aa benim 6kasım tam 40 hafta oluyor inşallah kalmaz o zamana hadi bakalım9 kasımdan itibaren
Aaa harikaymis sampuanini da alayim hemenEcowelli ben kızıma kullanıyorum yetişkin tipi var mı sence çocuk için olanı mı kullanıyorsun . Ve bu şampuandan sonra kızımın saçları bir yıla beline geldi aşırı hızlı saç uzatıyor![]()
O kadar bekletmezler bizi tup bebek diye poncigimAa benim 6kasım tam 40 hafta oluyor inşallah kalmaz o zamana hadi bakalım![]()
Ayy ben çok normal doğum istiyorum 37den itibaren doğum hareketlerine hurma yemeye falan başlarım diyorumO kadar bekletmezler bizi tup bebek diye poncigim![]()
O zaman bol bol merdiven inip cikmaca hurma yemece bir de pilates topuyla esnemeceAyy ben çok normal doğum istiyorum 37den itibaren doğum hareketlerine hurma yemeye falan başlarım diyoruminşallah 38-39 da gelir
![]()
Benimde belliiBizm de isimler belli kız olursa Aybüke erkek olursa Kaan inşallah
Ben doğurmadan önce doktoruma dedim ki, ben normal doğuramam beni bunun için zorlama, tansiyonum da zaten hep yerlerdedir beni . Hatta bi ölçtü 5 e 3 cıktı ama ben karsısında öle oturuyorumAyy ben çok normal doğum istiyorum 37den itibaren doğum hareketlerine hurma yemeye falan başlarım diyoruminşallah 38-39 da gelir
![]()
Alp ismini ben de çok beğeniyorum, hatta en çok beğendiğim isim ama eşim asla istemiyor. Deli oluyorumBenimde belliikız olursa İlkin, erkek olursa Alp
![]()
Galiba kova burcu kocalar tam bir hanımcı oluyor. Benim herkesin yanında da gururla söyler, ben hanım köylüyüm diyeGrupta ne çok kova koca var, ve hepsi 10 numaraama her zaman söylerim bence erkekte eeeen iyi burç Kova kesinlikle.
Aaaa nie istemiyo ya ben eşime sormadm zaten yaa valla ben taşıyom sıkıntı vıkarırım hajsjdjd isimlere karıştıramamAlp ismini ben de çok beğeniyorum, hatta en çok beğendiğim isim ama eşim asla istemiyor. Deli oluyorum![]()
günaydn kuşum afiyet oosunCanim gebeler iyi pazarlar diliyorum herkese
10.hafta guncellemesi gece uykularim cok bolunur oldu ki top patlasa uyanmaz, kesintisiz 10-11 saat uyurdum gebeligin basindan berio kadar bolununce de 11 den once kalkamadim. Uyanip bulantim hafifleyince de pisi diye sayiklamaya basladim sjdjjffjjf sasirmadik bence. Simdi yoldayiz acil pişi yemeye gidiyoruz
cikmisken azicik da gezeriz gunler sonra istanbulda gunesi gorduk
Herkese cicek gibi agrisiz sancisiz bulantisiz bir pazar diliyorum![]()
Oyyyyy ona da bayilirim bir karadenizli olarakgünaydn kuşum afiyet oosunbenmde bugün midem bulanmadı hemen bi kuymak yaptm
![]()
Gunde 3 tane prilam içiyorum yine de bulantim var. Yemek asla konuşamıyorum. Yemek videolari beni instagramdan soğuttu. Su yavas yavas arttırdım ama yine de iştah yok krater bisküvi ile 2 kilo vermişim.Ben yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.
yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belki![]()