Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kizlar ne diycem bende kasik agrisi bikini bolgem agriyo tani dinlenince g3ciyo bu durum dan dolayo korkmuyom. Bide kram sag bacam bikini bolgemin orasi ay bi giriyo kramp. Magnezyum kullanıyorum. Hatta hamilelimin oncedi 3 ay da surekli kullandim ama. İlk hamilelimde boyle agrilar yoktu ya. Ben boyle 9. Aya nolurum bilmiyorum

Ecowelli ben kızıma kullanıyorum yetişkin tipi var mı sence çocuk için olanı mı kullanıyorsun . Ve bu şampuandan sonra kızımın saçları bir yıla beline geldi aşırı hızlı saç uzatıyor😅
Aaa harikaymis sampuanini da alayim hemen🤣🌸 yok vallahi cocuk yetiskin ayrimi olmayan dus jeli dumduz. Sirf iste icerigi temiz diye onu bulup siparis ettim bir de weleda onerdiler ama onun dus jelini bulamadim online satis platformlarinda🤦🏽‍♀️ senin kizinin sampuani hangisi bizle de paylasana canim saclari uzatalim hazir gebeyken 😍

Canim gebeler iyi pazarlar diliyorum herkese🌸
10.hafta guncellemesi gece uykularim cok bolunur oldu ki top patlasa uyanmaz, kesintisiz 10-11 saat uyurdum gebeligin basindan beri 🥹 o kadar bolununce de 11 den once kalkamadim. Uyanip bulantim hafifleyince de pisi diye sayiklamaya basladim sjdjjffjjf sasirmadik bence. Simdi yoldayiz acil pişi yemeye gidiyoruz🤣 cikmisken azicik da gezeriz gunler sonra istanbulda gunesi gorduk 🩷
Herkese cicek gibi agrisiz sancisiz bulantisiz bir pazar diliyorum🙏🏼

Ayy ben çok normal doğum istiyorum 37den itibaren doğum hareketlerine hurma yemeye falan başlarım diyorum 🤣🤣 inşallah 38-39 da gelir 😍😍
Ben doğurmadan önce doktoruma dedim ki, ben normal doğuramam beni bunun için zorlama, tansiyonum da zaten hep yerlerdedir beni . Hatta bi ölçtü 5 e 3 cıktı ama ben karsısında öle oturuyorum 🤣 tamm dedi normal yapmıyoruz o zaman: sonra sezeryan pldum. Doktorma dedim ki sezeryanda benlik değilmiş shsjdjdjdjd yani ben sıan 2.yi yaparak nasıl bi cesaret gösterdim bazen inanamıyorum nasıl böle katekulliye geldimde hamile kaldım shsndjd

Alp ismini ben de çok beğeniyorum, hatta en çok beğendiğim isim ama eşim asla istemiyor. Deli oluyorum 🤣
Aaaa nie istemiyo ya ben eşime sormadm zaten yaa valla ben taşıyom sıkıntı vıkarırım hajsjdjd isimlere karıştıramam🤣 alp cok güzell 🥹 kerem le pek uyumlu değil ama bıcırık erkek cock ismi oda

Canim gebeler iyi pazarlar diliyorum herkese🌸
10.hafta guncellemesi gece uykularim cok bolunur oldu ki top patlasa uyanmaz, kesintisiz 10-11 saat uyurdum gebeligin basindan beri 🥹 o kadar bolununce de 11 den once kalkamadim. Uyanip bulantim hafifleyince de pisi diye sayiklamaya basladim sjdjjffjjf sasirmadik bence. Simdi yoldayiz acil pişi yemeye gidiyoruz🤣 cikmisken azicik da gezeriz gunler sonra istanbulda gunesi gorduk 🩷
Herkese cicek gibi agrisiz sancisiz bulantisiz bir pazar diliyorum🙏🏼
günaydn kuşum afiyet oosun🥹 benmde bugün midem bulanmadı hemen bi kuymak yaptm🤣🤣

Ben yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.

yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belki🥹🥹
Gunde 3 tane prilam içiyorum yine de bulantim var. Yemek asla konuşamıyorum. Yemek videolari beni instagramdan soğuttu. Su yavas yavas arttırdım ama yine de iştah yok krater bisküvi ile 2 kilo vermişim.

Back
X