Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kanka bak canımın çekeceği şeyleri söyleme günün mü bugün senin ahajjs sipariş vereceğim şeyler söylesene ben sana böyle mi yapıyorum
Ahahahahaha ay cok sorry valla haklisin bak bunu ha deyince bulamayiz ama armut kolaydi kabul et mango da diyebilirdim coconut ya da

Şimdi prilam içmeye gidiyorum bulantım başladı benim de aniden geliyor ve şiddetli
Bir doktordan duydum bulantılar için çubuk krakeri öneriyor, bulantıları azaltıyor diyor, sabah uyanır uyanmaz krakerlerden biraz atıştırmak lazımmış sonra yavaş yavaş ayağa kalkmak gerek, öyle oldukta bulantı olmuyormuş

Benim hergün olmuyor kuzum baharatlı cips yedim o tetikledi bence

Esim de yarin pizza mi yesek diyordu dusunulebilir… ben artik yarin bir tartiya cikiyim ya, doktorum kg alma dediginden beri yiyorum surekli ahdjdjd
Benimki hiç tartmıyor ya odasında tartı bile yok

Benimki hiç tartmıyor ya odasında tartı bile yok
Beni de kendi tartmadi henuz ama ultrason odasinda var tartisi, giderken uyardi kg almak yok diye o yuzden cok tedirginim en son 3-4 hafta once yeni ogrendigimde esim zorla tartmisti ahdjdj

Beni de kendi tartmadi henuz ama ultrason odasinda var tartisi, giderken uyardi kg almak yok diye o yuzden cok tedirginim en son 3-4 hafta once yeni ogrendigimde esim zorla tartmisti ahdjdj
Kaç kg oldum acaba

Ay bu arada mide yanması yaşayan var mı kızlar ?

Kızlar aklıma bir şey geldi biz hiç yolk kesesini görmedik doktor da bir şey demedi bununla alakalı son ultrason fotosunu atıyorum meraklandım telaşlandım şimdi

Eklentiler

• 23960F2F-A681-4619-BA2A-3F5DC68A2A07.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar aklıma bir şey geldi biz hiç yolk kesesini görmedik doktor da bir şey demedi bununla alakalı son ultrason fotosunu atıyorum meraklandım telaşlandım şimdi
Bende 7. Haftada gitmiştim doktoruma yolk sac sordum görünüyor mu falan diye bu haftalardan sonra gözükmez dedi ilk oluşum aşamasında gözükür dedi

Neye telaşlandın kuzum yolk artık belli olmaz çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…