Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar benim bulantım yok ama duyduğuma göre zencefil çayı bulantılara çok iyi geliyormuş. Sabah aç karnına bir fincan deneyebilirsiniz
Evet bunu ben de duydum ama eğer kan sulandırıcı kullanıyorsanız dikkatli tüketin çünkü zencefil iyi bir kan sulandırıyor ben bu sebeple kullanamıyorum yoksa zencefili çok severim

Kaç tane içiyorsunuz ben bir tane içtim ilk defa

Abi evet ya söylesem kimse inanmaz tatildeyken göğüslerim bile ağrımıyodu eve bi geldim derbeder oldum yine kusmalar ağrılar Neden yani nedeeen sebep ne

Benimde yarın 7+1 haftalık olacak umarım kalp atışını duyacağız , 6+1 haftada tam duymamıştık...
Ben 6+1 de değil bebeği yolk kesesini bile görememiştim. Çok üzülmüştüm. Şimdi tam 1 hafta sonrası ve gümbür gümbür kalp atışı duydum.Artik tadını çıkardığımız dönem başlasın

Bugun benim de ilaca ragmen gecmedi gece iki mi icsem yarini kurtarmak icin dedim ne guzel bir yetiyordu gunde
Benim uzun süre olmuyor mesela ama bir anda bir vuruyor of 3 tane cips yedim az önce bulantım başladı hemen

Huzursuz bacak oldum galiba ben özellikle aksam olunca surekli kıpırdatmam gerekiyo gibi oluyor. Boyle bi sey yaşayan var mı?
Benim hamilelikle alakasiz yıllardır yaşadığım bir rahatsızlık. Çok zor bir hastalık. Beni yedi bitirdi. Henüz bir derman bulamadım. Çok geçmiş olsun canım

Bacim su an soylemesi ayip kaynanamin actigi bayram baklavasindan ve sekerpareden tirtikliyorum prilam icicegime guvenerek yani sana diyorum da ben de ayniyim ajdjdj
Kanka bak canımın çekeceği şeyleri söyleme günün mü bugün senin ahajjs sipariş vereceğim şeyler söylesene ben sana böyle mi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…