- 3 Nisan 2023
- 1.288
- 1.100
- 63
- 38
Evet bunu ben de duydum ama eğer kan sulandırıcı kullanıyorsanız dikkatli tüketin çünkü zencefil iyi bir kan sulandırıyor ben bu sebeple kullanamıyorum yoksa zencefili çok severimKızlar benim bulantım yok ama duyduğuma göre zencefil çayı bulantılara çok iyi geliyormuş. Sabah aç karnına bir fincan deneyebilirsiniz
Yok yok gezilir bence nasıl başlarsak öyle giderEsimin de en buyuk hayali onune kanguruya koyup yurtici yurtdisi gezmekama bence biz telastan panikten kapidan zor cikariz gibi ahdjdjdjd
Kaç tane içiyorsunuz ben bir tane içtim ilk defaBen bugün bir iştahla 2 tane armut yedim. Sanki hayatımda ilk defa armutla tanışmışım gibi. Şimdi gaz sancısı çekiyorum. Bu arada prilam içmemek için boşuna direnmişim. Hem bulantı gitti hem de geceleri misss gibi uyuyorum.
Vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktıHuzursuz bacak oldum galiba ben özellikle aksam olunca surekli kıpırdatmam gerekiyo gibi oluyor. Boyle bi sey yaşayan var mı?
Abi evet ya söylesem kimse inanmaz tatildeyken göğüslerim bile ağrımıyodu eve bi geldim derbeder oldum yine kusmalar ağrılarYa bir sey diyecegim size, ben ne zaman sokaga ciksam gezsem hamile oldugumu unutuyorum ne basim agriyor ne karnim, ne midem bulaniyorevdeyken ali riza beye donusuyorum, elde kumanda yanda su sisem, ustumde battaniye ah uh diye yatiyorum ahahahha. Bugun prilam bile bulantimi kesmedi sanki yine kasiklarim agriyor. Hastalik psikolojisi misali bi acayip oluyorum evdeyken ya her gun de nereye cikayim anacim ben
Kesinlikle kullan canım. Çok rahatlatıyor. Hiç eziyet çekmeye gerek yokmuşBen de cumartesi isticem yetti canıma
Ev sevmiyor bizim bebeler istiyolar hep gezsinler hazir yiyip icsinlerAbi evet ya söylesem kimse inanmaz tatildeyken göğüslerim bile ağrımıyodu eve bi geldim derbeder oldum yine kusmalar ağrılarNeden yani nedeeen sebep ne
Şimdi prilam içmeye gidiyorum bulantım başladı benim de aniden geliyor ve şiddetliKesinlikle kullan canım. Çok rahatlatıyor. Hiç eziyet çekmeye gerek yokmuş
Bugun benim de ilaca ragmen gecmedi gece iki mi icsem yarini kurtarmak icin dedimŞimdi prilam içmeye gidiyorum bulantım başladı benim de aniden geliyor ve şiddetli
Ben 6+1 de değil bebeği yolk kesesini bile görememiştim. Çok üzülmüştüm. Şimdi tam 1 hafta sonrası ve gümbür gümbür kalp atışı duydum.Artik tadını çıkardığımız dönem başlasınBenimde yarın 7+1 haftalık olacak umarım kalp atışını duyacağız , 6+1 haftada tam duymamıştık...
Benim uzun süre olmuyor mesela ama bir anda bir vuruyor of 3 tane cips yedim az önce bulantım başladı hemenBugun benim de ilaca ragmen gecmedi gece iki mi icsem yarini kurtarmak icin dedimne guzel bir yetiyordu gunde
Hemen iç. Bulantı çekilecek dert değil. Yaşam enerjisini emiyor insanın. İnşallah sabaha pamuk gibi uyanırsınŞimdi prilam içmeye gidiyorum bulantım başladı benim de aniden geliyor ve şiddetli
İçtim içtim şimdi hasta gibiyim sanki yaHemen iç. Bulantı çekilecek dert değil. Yaşam enerjisini emiyor insanın. İnşallah sabaha pamuk gibi uyanırsın
Kendim kasindim diyorsunBenim uzun süre olmuyor mesela ama bir anda bir vuruyor of 3 tane cips yedim az önce bulantım başladı hemen
Sanırım öyle yaptım bu kadar dokunacağını tahmini etmedim yaKendim kasindim diyorsun
Benim hamilelikle alakasiz yıllardır yaşadığım bir rahatsızlık. Çok zor bir hastalık. Beni yedi bitirdi. Henüz bir derman bulamadım. Çok geçmiş olsun canımHuzursuz bacak oldum galiba ben özellikle aksam olunca surekli kıpırdatmam gerekiyo gibi oluyor. Boyle bi sey yaşayan var mı?
Yatmadan önce 2 tane içiyorum. Doktor bu şekilde kullanmam gerektiğini söyledi.Kaç tane içiyorsunuz ben bir tane içtim ilk defa
Bacim su an soylemesi ayip kaynanamin actigi bayram baklavasindan ve sekerpareden tirtikliyorum prilam icicegime guvenerekSanırım öyle yaptım bu kadar dokunacağını tahmini etmedim ya
Kanka bak canımın çekeceği şeyleri söyleme günün mü bugün senin ahajjs sipariş vereceğim şeyler söylesene ben sana böyle mi yapıyorumBacim su an soylemesi ayip kaynanamin actigi bayram baklavasindan ve sekerpareden tirtikliyorum prilam icicegime guvenerekyani sana diyorum da ben de ayniyim ajdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?