Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar tatlı yiyince erkek, ekşi yiyince kız mı oluyordu. Ben ekşiden gidiyorum ya yine canınız çekmesin diye söylemiyorum iki gündür bol limonlu bişey yiyorum
evet oyle diyorlar ama ben oglumda da tuzlu eksi yiyordum bence tursu tuzlu yememizin sebebi mide bulantilari istahsizlik oluyor mideni bastiriyor diye piskolojik olarak aklimiza gelmis canimiz cekmis ola bilir. ama yine kiz olur umuduyla inanmak istiyorum

Benimde 17 şubattı. Bizim haftalar aynı. Ben keseyim gördüm geçen cuma haftaya kalp atışı için gideceğim. Sende haftaya gidersen kesede görülür bebekte.
Benım 19 subat ama benım yumurtlamam 6 7 8 martta oldu ben emınım buna adetım 5 gün gectıkten sonra degerım 25.89 du sizin beta kactı keseyı gordugunuzde

Ahahahahaha of surekli birilerine bir sey cektiriyorum sanirim cok ozur diliyorum kizlar ben biraz b*k bogazliyim ahsjdjdjd

Benimde 17 şubattı. Bizim haftalar aynı. Ben keseyim gördüm geçen cuma haftaya kalp atışı için gideceğim. Sende haftaya gidersen kesede görülür bebekte.
Benım son adet tarıhım 19 Şubat ama benım yumurtlamam 6 7 8 de oldu yanı adetımın 18. Günümden sonra yumurtladım Oyuzden bılemıyorum Kac haftalığım adetım 5. . Günü degerım 25.89 du keseyı beta kacta gordunuz

Merhaba ben bugün ilk kez doktora gittim 5+6 kese göründü şüphelerim boşaymış keseye göre 5+3 mü yada 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi ama ben haftaya cuma giderim heralde nasıl böyle biri oldum ya ben hiç böyle değildim ilk gebeliğimde değil ne oluyor

Kizlar acile gittim kalp atışına baktı doktor bir sorun yok dedi duphaston al dedi onu kullanmaya başladım dinleniyorum şimdi çok şükür bi sorun yokmuş
2 hafta geçti kese göreli çok merak ediyorum kalp atiyomu ne alemde acilde var mı böyle şeyler baksak geçen aylar kimyasalım olunca korkar oldum

Kasım anneleri grubunun kaderi bu Hepimiz sabırsız evhamlı buraya toplanmışız. Bende kalp atışı için 7.hafta kontrole çağırılmıştım dayanamayıp 6+4 de başka doktora gittim vajinal ultrasonla görmüştüm kalp atışlarını. Şimdi de kontrolüm 11 Nisanda gün sayıyorum bakalım dayanabilcek miyim

bende geç yumurtladm sanırım, ultrasyonda bir hafta erken göründü. Tam bilemiyorum betayı o gün ölçmemiştim ama iki gün önce bine yakındı. Herkeste aynı değerde görünmüyor endişelenmeyin, cumartesi görürsünüz inşallah moralinizi yüksek tutun. Bende haftaya gideceğim randevu bulabilirsem.

2424 de kese gözükmedı baklım Cumartesı vajinal ultrosonda görülecekmi ama esım korkuyor vajinal ulstorosan yaptırmamdan bı sakıncası olur falan dıyo

2424 de kese gözükmedı baklım Cumartesı vajinal ultrosonda görülecekmi ama esım korkuyor vajinal ulstorosan yaptırmamdan bı sakıncası olur falan dıyo
Merak etmeyin bir sıkıntı olmaz, yapın içiniz rahat eder betanıza göre kesin görürsünüz. İlk gebeliğimde bende yaptırmıştım

Normal. Hayırlı olsun

Ay o zaman karından haftaya duyulmaz doktorun yine bildiği var on gün dedi yaa valla Allahtan burası aklıma geldi konuşacak birileri o kadar iyi geliyor ki

Kızlar iyi akşamlar.
9.haftadayım. Sizce bu haftada su gelme gibi bi durum olur mu ya.
Eğer olursa biz bunu hisseder miyiz otururken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…